2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim ben ikisinde de yaptırdım devlette drum aynı normal ultrason gibi baktı ayrı bi gün vermedi aynı makineden organlarını gösterdi
Gitmesem mi diyorum cnm acBa aynıysa ne gerek var sanırım 2 boyutlu onlarda 3 yada 4 boyutlu degil

Gitmesem mi diyorum cnm acBa aynıysa ne gerek var sanırım 2 boyutlu onlarda 3 yada 4 boyutlu degil
Evet 3 veya 4 boyutlu değil ama bence git sonuçta için rahat etsin hatta benim 18. Ve 21.haftada 2 defa muayenem vardı devletteki doktorumda ikisinde de baktı yani normal Dr randevusu gibi düşün bi görün ayrıntılı ultrason onemli

Screenshot_2017-10-15-19-47-38-1.webp
Screenshot_2017-10-15-19-47-48-1.webp

Screenshot_2017-10-15-19-07-54.webp

Kızlar çok hoşuma gitti sizce nasıl ?
renk seçenekleri mevcutmuş belki fikir olur sizlere diye dedim bebek bakım çantası olarak siz neler almayı düşünüyorsunuz

Ya kızlar bugün gene oturduğumda kalktığımda o hep sıvı geliyor ama su gibi.idrar diye düşünmeye başladım artık hem böyle sistit gibi idrar yaparken damla damla bitmiyor gibi hemde çok su içince oluyor sanki kaçırıyormuşum gibi.amnion kaçağı olsa hangi belirti olur acaba en belirgin?
Bu normal bu haftalarda başlıyormuş akıntı.boşuna telaş yapma.bndede var.hiç takılmıyorum buna

Kızlar merhaba ...
Ben 22 haftalık hamileyim ,
Dün ayrıntılı ultrason yapıldı , prof dr her organi incelerken kalbi 3 defa cok ayrintili inceledi ve bir terslik oldugunu belli etti , daha sonra dediki , kalbin sag tarafi sola gore daha zorlanarak atiyir ve daha az gelismis , simdiden korkmayalim fetal eko yaptiralim sonucunu uzman gordukten sonra tekrar konusalim , ogrenelim kalp yetmezligi gibi durumlar gelisirmi . Ben tabi odadan cikar cikmaz gozyaslarina boguldum , ne dusunecegimi sasirdim simdi sakinlestim ve iyi dusunmeye calisiyorum . Kizlar boyle durumda olan veya yakini olan varmi ? Sali gunu Fetal eko dan hersey yolunda sonucunu duymayi o kadar cok istiyorumki , ama bir yandan diyoruumki kadin dogum prof sanirim soylerdi endiselenecek bir sey yok derdi . Cok karisigim :KK43:((

Benim kendi doktorum ben görüyorum gerek yok dedi ama siz görmek isterseniz bebegin kime benzedigini felan yaptırın bence gerek yok paraya yazık dedi bizde yaptırmadık cnm benim gittigim muayne 10 dk sürüyor hep iyice inceliyor doktlr kolu eli felan diye söylüyor kafam karıştı baya inş devlettekiler ilgilenirler sinir olup dönmek istemiyorum
Ben iki kere gittim 18-21haftalarda ikisindede 1 saati aşkın yaptı.26da tekrar çağırdı.detaylı önemli bence.

Kızlar merhaba ...
Dün ayrıntılı ultrason yapıldı , prof dr her organi incelerken kalbi 3 defa cok ayrintili inceledi ve bir terslik oldugunu belli etti , daha sonra dediki , kalbin sag tarafi sola gore daha zorlanarak atiyir ve daha az gelismis , simdiden korkmayalim fetal eko yaptiralim sonucunu uzman gordukten sonra tekrar konusalim , ogrenelim kalp yetmezligi gibi durumlar gelisirmi . Ben tabi odadan cikar cikmaz gozyaslarina boguldum , ne dusunecegimi sasirdim simdi sakinlestim ve iyi dusunmeye calisiyorum . Kizlar boyle durumda olan veya yakini olan varmi ? Fetal eko dan hersey yolunda sonucunu duymayi o kadar cok istiyorumki , ama bir yandan diyoruumki kadin dogum prof sanirim soylerdi endiselenecek bir sey yok derdi . Cok karisigim :KK43:((
Fetal eko ne zaman? Üzme kendini inşallah hiç bişey yoktur

Eki Görüntüle 2055692 Eki Görüntüle 2055693
Eki Görüntüle 2055694
Kızlar çok hoşuma gitti sizce nasıl ?
renk seçenekleri mevcutmuş belki fikir olur sizlere diye dedim bebek bakım çantası olarak siz neler almayı düşünüyorsunuz
Bence çok güzel ama sunu söyleyeyim. Ali expressten getirip satıyorlar ve emin ol çok ćok ucuza gelir sende oradan alsan. Birebir aynısı resimler bile oradan. Ali express bebek bakım çantası yaz cıkar zaten.

Kızlar merhaba ...
Dün ayrıntılı ultrason yapıldı , prof dr her organi incelerken kalbi 3 defa cok ayrintili inceledi ve bir terslik oldugunu belli etti , daha sonra dediki , kalbin sag tarafi sola gore daha zorlanarak atiyir ve daha az gelismis , simdiden korkmayalim fetal eko yaptiralim sonucunu uzman gordukten sonra tekrar konusalim , ogrenelim kalp yetmezligi gibi durumlar gelisirmi . Ben tabi odadan cikar cikmaz gozyaslarina boguldum , ne dusunecegimi sasirdim simdi sakinlestim ve iyi dusunmeye calisiyorum . Kizlar boyle durumda olan veya yakini olan varmi ? Fetal eko dan hersey yolunda sonucunu duymayi o kadar cok istiyorumki , ama bir yandan diyoruumki kadin dogum prof sanirim soylerdi endiselenecek bir sey yok derdi . Cok karisigim :KK43:((
Sakin olmaya ve içini ferah tutmaya çalış canım hiç bir bilgim yok bu konuda ama inşallah kötü bir şey yoktur bekle bakalım ne diyecekler. Ne zamana bakılacak

Kızlar merhaba ...
Dün ayrıntılı ultrason yapıldı , prof dr her organi incelerken kalbi 3 defa cok ayrintili inceledi ve bir terslik oldugunu belli etti , daha sonra dediki , kalbin sag tarafi sola gore daha zorlanarak atiyir ve daha az gelismis , simdiden korkmayalim fetal eko yaptiralim sonucunu uzman gordukten sonra tekrar konusalim , ogrenelim kalp yetmezligi gibi durumlar gelisirmi . Ben tabi odadan cikar cikmaz gozyaslarina boguldum , ne dusunecegimi sasirdim simdi sakinlestim ve iyi dusunmeye calisiyorum . Kizlar boyle durumda olan veya yakini olan varmi ? Sali gunu Fetal eko dan hersey yolunda sonucunu duymayi o kadar cok istiyorumki , ama bir yandan diyoruumki kadin dogum prof sanirim soylerdi endiselenecek bir sey yok derdi . Cok karisigim :KK43:((

Inşallah kötü bişey yoktur içini ferah tut

Back
X