2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Şeker yüklemesine benim sağlık ocağında yapicaklarini söylediler akşam 6dan sonra bişey yeme dedi hemsire meyve bile yeme etkiliyor dedi size böyle bişey dendi mi
Benim daha 3 haftam var ama randevu alirken soyledi bana da ama aksam 10-11 den sonra yeme icme dedi. Sabah saat 9 da ilk kan alinacak dedi.

İnşallah normaldir canım iyi haberlerle gelelim bnm de plasenta bakılacak hem rutin kontrol şeker yüklemesi de olabilir :işsiz:
Seker yuklemesini vs bana haftaya yapacakti. Yarin soracagim haftasi fark etmez derse isterim tahlileri ertesi sabah ac karnına gider yaptiririm. Simdi hafta gitsem yine muayene parasi vermis olacağım bosuna.

Seker yuklemesini vs bana haftaya yapacakti. Yarin soracagim haftasi fark etmez derse isterim tahlileri ertesi sabah ac karnına gider yaptiririm. Simdi hafta gitsem yine muayene parasi vermis olacağım bosuna.
Aynen canım bende aç gidicem doktor demedi ama 24 hafta bitiyor yarın belki yapar boşuna gel git yapmayayım diyorum bu hafta yapar bence ama

Kızlar merhaba ...
Ben 22 haftalık hamileyim ,
Dün ayrıntılı ultrason yapıldı , prof dr her organi incelerken kalbi 3 defa cok ayrintili inceledi ve bir terslik oldugunu belli etti , daha sonra dediki , kalbin sag tarafi sola gore daha zorlanarak atiyir ve daha az gelismis , simdiden korkmayalim fetal eko yaptiralim sonucunu uzman gordukten sonra tekrar konusalim , ogrenelim kalp yetmezligi gibi durumlar gelisirmi . Ben tabi odadan cikar cikmaz gozyaslarina boguldum , ne dusunecegimi sasirdim simdi sakinlestim ve iyi dusunmeye calisiyorum . Kizlar boyle durumda olan veya yakini olan varmi ? Sali gunu Fetal eko dan hersey yolunda sonucunu duymayi o kadar cok istiyorumki , ama bir yandan diyoruumki kadin dogum prof sanirim soylerdi endiselenecek bi

Son düzenleme:
Bence doktoruna yine de sor ama 10gün içinde gittiğinde muayene ücreti ödemiyorsun kontrol e giriyor o
Geçen ben 11gün üstüne gittim veya tam 10.gündü kesin alırlar dedim kontrol dediler ücret almadılar ,üstüne de doktorum uzun uzun inceledi en uzun ultrasonumuzdu o gidiş

Bence doktoruna yine de sor ama 10gün içinde gittiğinde muayene ücreti ödemiyorsun kontrol e giriyor o
Geçen ben 11gün üstüne gittim veya tam 10.gündü kesin alırlar dedim kontrol dediler ücret almadılar ,üstüne de doktorum uzun uzun inceledi en uzun ultrasonumuzdu o gidiş
10.gun icinde bendende almiyorlar.gecen hafta muayene ucreti odedim zaten. Bu hafta kontrolum var. Eger testi yapariz derse yaptiririm haftaya ucret odemek zorunda kalmam.

Gunaydin canim en zevkli kisma geldik sanirim:) ben de bugun fermuarli hazir kundak ve inekli bi havlu siparisi verdim:)
Kamera olarak ben motorola alicam. Chicco dan da ay seklinde emzirme yastiklari var ondan almayi dusunuyorum.
Hava nemlendiricisi icin simdilik panasonic ama onu daha net bakamadim.
Bugun yarısını hallettik çok şükür Toker’e girdik aklımıza geldiğini sorduk iyi bir temsilciye geldik oda Baya ilgilendi aldik çoğunu o yastıktan eltim verdi kullanisliymis kamerayı almadık suan arastirmaya bıraktık Ateş ölçer Alman malı bsy önerdiler onu nemlendirici de Weewell aldik ben ne kadar tipini vs beğenmesem de eşim büyük litrelik diye aldı ama değiştirmek istiyorum çok büyük ve tipsiz :d
Bizimkinin adi Ali olacak sanirim. Biraz Kerem de de aklim kaldi ama simdilik Ali diyoruz kendisine:)
Kerem ali bence cok güzel olur ikisini bir koyun derim

Ben uyurken battaniye yorgan,yastık vs kullanmayı düşünmüyorum, bebeklerde boğulmalara ve ani bebek ölümüne neden olabildiği için, bu yüzdem uyku tulumu Alacağım bir kaç tane.
Merakımdan soruyorum cnm ne gibi seyler oluyormus bende şimdi duyunca iskillendim kullanmasam mi acaba

Canim ins onemli birsey yoktur benimde bebegimin kalbinde hafif parlaklik var dendi fetal eko yaptirdim doktor evt var ama genellike son aylarda kaybolur dedi ama ogünden beri iyi degilim endiseliyim doktor konturollerine bile gitmek istemiyorum kötü bir sey duymaktan korkuyorum Allahim saglikla saglikli bebekler dogurmayi nasip eder ins hepimize

Bugun yarısını hallettik çok şükür Toker’e girdik aklımıza geldiğini sorduk iyi bir temsilciye geldik oda Baya ilgilendi aldik çoğunu o yastıktan eltim verdi kullanisliymis kamerayı almadık suan arastirmaya bıraktık Ateş ölçer Alman malı bsy önerdiler onu nemlendirici de Weewell aldik ben ne kadar tipini vs beğenmesem de eşim büyük litrelik diye aldı ama değiştirmek istiyorum çok büyük ve tipsiz :d

Kerem ali bence cok güzel olur ikisini bir koyun derim

Merakımdan soruyorum cnm ne gibi seyler oluyormus bende şimdi duyunca iskillendim kullanmasam mi acaba

Battaniye,yastık,yorgan gibi şeyler bebeğin dönerek boğulmasına ya da ağzını kapatarak nefessiz kalmasına neden olabilir, bu yüzden yatağında gergin serilmiş çarşaf dışında bir şey olmamalı.

Back
X