- Konu Sahibi Homely_angel
- #21.321
iyi akşamlar ne zamandır hep okuyorum ama hep geriden geldiğim için yetişemiyordum. Bu akşam bir yerden başlıyayım artık dedim :) Umarım herkes iyidir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canım bide orayı inceleyim nereye guvenmem gerek bilemedimmamacım diye bir site var bu tarz ürünleri ben hep oradan alıyorum. Daha uygun oluyor tavsiye ederim.
Bence güzel bir şey en azından ilgili daha ne istiyorsun biz de de ben karar veriyorum ama keşke biraz da o araştırsaydım karar verseydik diyorum bazen gerçi ben onun karar verdiği şeyi bile baya araştırırim ve yine en son kararı ben veririm ama olsun :))Evet canim.. Ya ben farkettim de bizim bebegin her şeyine esim karar veriyoro modelleri de begenmedi ki... Bu aksam bir magazadan alisveris yaptik benim begendigim hiçbirşeyi almadik dönüp dolaşıp onun dedigi oluyor. Tamam guzel zevki var ama zorlanmaya basladim ya adam bisey begenmiyor. Sanırsın ben erkegim o da kadın..
![]()
Ya benimki çok düzmantık.. Ben günlerce arastiririm kafama takarim aralarda kalırım. Internetten baktigimiz biseyi eliyle gözüyle test etmeden asla almaz. Gideriz bakar tamam bu olsun der alır çıkar:)) ben şokBence güzel bir şey en azından ilgili daha ne istiyorsun biz de de ben karar veriyorum ama keşke biraz da o araştırsaydım karar verseydik diyorum bazen gerçi ben onun karar verdiği şeyi bile baya araştırırim ve yine en son kararı ben veririm ama olsun :))
Nerde gördün büyük olduğunu? Biz mağazaya gittiğimizde satıcı direkt buna yönlendirdi, mağazamızda Yok, internet üzerinden sipariş vereceksiniz dedi.. sadece bu şekilde gösteriliyor ve satışa sunuluyor, o yüzden aklımız kaldı..Oluyordur büyük ihtimalle çünkü geneli emniyet kemeri ile bu şekilde kullanılıyor. Ama büyük bir araba bilgin olsun krndi aracıniz küçükse bagaja sadece bunu koyunca kaplar.
MağAda da bu şekilde gösteriliyor,, örneği YÖK.Şu anki arabamizin bagajı cok güzel kocaman ama benim kocam çok sık araba degistiriyor malesef. Bir de 11.5 kg biraz agir mi acaba.. Kullanilisi güzelse ağırlığı idare ederim belki.. Bu internette indirimde acaba magazada da indirimde midir gidip baksam
Ben kontrolden ciktim. Rahim agzi 4 cm olmus. O iyi haber. Diğer yandan doktorum bana bakan perintologun yanilamadigini bu testi istedigi her hastanin pihtilasma hastasi oldugunu soyledi. Kendini hazirla bu duruma dedi. :/
Basiniz sagolsun canim, cok uzuldum.
başınız sağolsun canım allah sevenlerine sabır versin
Ablam hep netten indirimdeki sitelerden alıyor. Yeğenim 10aylık, 10 aydır süt sağıyor memeyi reddettiğinden. Devamlı kullanmak zorunda çünkü sağmaktan meme kendinden geçmiş durumdaorjinal olmasa ona etki etmezdi herhalde
Başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin ve hatta sıralı ölüm versin. Genç kayıpları insan hiç unutamıyor
Yani bu durum bana garip geldi. Nasıl bi anda anlıyor ki bunu. Pıhtılaşma hakkında bilgi sahibi değilim ben, ne gibi bi zararı oluyorinşallah yanılır ve yoktur.
Başın sağ olsun canım allah yakınlarına sabır versin çok zorHomely_angel
Bilmem. Ben niyeyse negatif cikar diye dusunuyordum. Ama doktorum pozitif cikacagindan cok emin konustu. Ve eger pozitif cikarsa sadece gebelik icin degil bundan sonrasi icinde surekli ilac kullanmam gerekecegini yoksa ilerleyen yaslarsa kalp krizi felc vs riskim oldugunu soyledi. Bilemedim. Yinede insanin morali bozuluyor boyle olunca.Ohh artması süper, gözün aydın. Pıhtılaşmaya takılma, iğneye de alışıyorsun gerekirse. Sonuçta çözümü olan bir durum.
E bebek ankamall mağazasında.Nerde gördün büyük olduğunu? Biz mağazaya gittiğimizde satıcı direkt buna yönlendirdi, mağazamızda Yok, internet üzerinden sipariş vereceksiniz dedi.. sadece bu şekilde gösteriliyor ve satışa sunuluyor, o yüzden aklımız kaldı..
Allahtan rahmet diliyorum... Başınız sağolsunSelam kızlar, bugün üzücü bir gün oldu, maalesef arkadaşımız daha fazla dayanamadı ve bugün vefat etti. Böyle genç ölümler çok zor. Sabahtan beri attım kendimi dışarı kafam dağılsın diye.
Bu arada bugün doktorumla görüştüm şeker yüklemesi öncesi 12 saat açlık gerekliymiş. Bir de 23+1 de gelme, haftaya gel dedi.
canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunSelam kızlar, bugün üzücü bir gün oldu, maalesef arkadaşımız daha fazla dayanamadı ve bugün vefat etti. Böyle genç ölümler çok zor. Sabahtan beri attım kendimi dışarı kafam dağılsın diye.
Bu arada bugün doktorumla görüştüm şeker yüklemesi öncesi 12 saat açlık gerekliymiş. Bir de 23+1 de gelme, haftaya gel dedi.
sevindim senin adına gözün aydın canım artık stres yok no stresBen kontrolden ciktim. Rahim agzi 4 cm olmus. O iyi haber. Diğer yandan doktorum bana bakan perintologun yanilamadigini bu testi istedigi her hastanin pihtilasma hastasi oldugunu soyledi. Kendini hazirla bu duruma dedi. :/
büyür büyür senden alıyor o vitamini takma kafana benim taktıgım boy biraz ben kısayım eşimde 1.74 az uzun olsun diye yogurt vs sut urunlerı tuketıyorum umarım uzun olur :)Bende aynen 1 kg aldım ama ben sadece istiyorum yemiyorum :). Benim de canım cok pasta börek istiyor ama elime geçmiyor gurbette çalıştığım için kendimde yapamıyorum okulda yeterince yoruluyor um işte bende gariban çocuğum hiç büyümüyordur diye düşünüyorum doğru düzgün bir şey yediğim yok
iyi akşamlar ne zamandır hep okuyorum ama hep geriden geldiğim için yetişemiyordum. Bu akşam bir yerden başlıyayım artık dedim :) Umarım herkes iyidir.
Günaydın annişler. Ben tüp bebekle hamile kaldım. Yaşadığımız yer çok küçük ve imkanlar kısıtlı. O yüzden doğuma istanbula gitmeyi düşünüyorum. Bana tavsiye edeceğiniz doktor var mı