• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar devlet hastanesine gittim ultrason da herhangi bir kanama alanı gözlenmiyor dedi kahverengi olduğuna göre Eski bir kanamadir önemli bir şey değildir dedi asprin den olmuştur filan dedi kan ve idrar verdim 1 bucukta cikacak ama 22+5 yazmış Ben ta geçen salı ayrıntılıya girdiğimde 23+2 demişti arada çok fark oluyor
inşallah temiz çıkar sonuçlarda canım ultrasona göre fark olabiliyor sen kendi doktorunun ölçümüne güven

inşallah temiz çıkar sonuçlarda canım ultrasona göre fark olabiliyor sen kendi doktorunun ölçümüne güven
Insallah bakalim idrarda bir problem olabilir diye düşünüyorum yanma var sanki biraz. Evet farklı olabiliyormus ama baya fark olmuş oluyor ondan tedirgin oldum ben 10 gün filan çok fazla

Homely_angel Homely_angel canım bizde dün ilk kez bebek odası baktık, montessoride ben tereddütlüydüm ama eşim benden daha hevesli beşik almayalım bunu alalım diyor. Yatak boyutu olarak da 90*140 düşündük büyük olanını. İstersek tek kişilik yatak ebatında bile yapıyorlarmış. Birde yatak direk yere değecek mi yoksa ufak bir yükseklik olacak mı ona karar veremedik. Yandaki çit yüksekliği vs. detaylarda kayboldum:işsiz:

Sen bunları nasıl yapıcaksın, yada tavsiyen nediro_O

Insallah bakalim idrarda bir problem olabilir diye düşünüyorum yanma var sanki biraz. Evet farklı olabiliyormus ama baya fark olmuş oluyor ondan tedirgin oldum ben 10 gün filan çok fazla
Canm gecmis olsun ama kahverengi akinti rahim genislediginden olabiliyormuş bnm arkadasiminda iliskiden sonra olmustu doktor normal demisti ultrasonda kanama alani gozukmediyse korkma insallah bsy yoktur birde ultrasondan ultrasona haftalar değişik cikabiliyo bnde de bi kac kez oyle oldu

benimde detaylıda Dr bebeklerden biri biraz daha iri dedi hatta boyu 2 hafta ileri dedi sonra kendi doktoruma gittim haftasıyla uyumlu dedi yani yanlış olculmus detaylıda içini ferah tut canım

Canm gecmis olsun ama kahverengi akinti rahim genislediginden olabiliyormuş bnm arkadasiminda iliskiden sonra olmustu doktor normal demisti ultrasonda kanama alani gozukmediyse korkma insallah bsy yoktur birde ultrasondan ultrasona haftalar değişik cikabiliyo bnde de bi kac kez oyle oldu
Canim seker icin doktora gorundu mu bende bugun sonuclari almaya gittim seketin yuksek dedi yarin yuzluk yukleme yapilacak ac gel dedi.ellilik yuklendiginde tika basa toktum onemli degil dedi aklim karisti yine yuksek cikarsa hastaneye aliriz dedi korktum simdi diyet verir diye tahmin etmistim

Teşekkür ederim canım inşallah bir şey yoktur sancı m oluyor ara ara adet sancısı gibi bilmiyorum artık rahim mi genişliyor neden oluyor inşallah normaldir

benimde detaylıda Dr bebeklerden biri biraz daha iri dedi hatta boyu 2 hafta ileri dedi sonra kendi doktoruma gittim haftasıyla uyumlu dedi yani yanlış olculmus detaylıda içini ferah tut canım
Teşekkür ederim canım haklısın biraz rahatlamam lazım iyice stres yaptım daha beter zarar veriyorum

Canim seker icin doktora gorundu mu bende bugun sonuclari almaya gittim seketin yuksek dedi yarin yuzluk yukleme yapilacak ac gel dedi.ellilik yuklendiginde tika basa toktum onemli degil dedi aklim karisti yine yuksek cikarsa hastaneye aliriz dedi korktum simdi diyet verir diye tahmin etmistim
Hastanede sira bekliyorum canm dahiliye bolumune sevk etti doktorum diyet listesi yapilicakmis siram gelsede ogrensem bana 75grmlik yapildigi icin 100 lu yaptrmaya gerek yok denildi sen 50 yaptrdigin icin 100 lu istendi demekki 50 li sonucu kac cikmisti eger 200den yuksek ciktiyse insülin ignesi yapilicakmis 200den kucukse diyet uygulanicakmis korkmaya gerek yok diyet yapicaksin o kadar dedi doktor insallah bu seferki testin iyi cikar canm

Teşekkür ederim canım inşallah bir şey yoktur sancı m oluyor ara ara adet sancısı gibi bilmiyorum artık rahim mi genişliyor neden oluyor inşallah normaldir
Ayni sanci bndede var canm iki gun once bayilicak kadar olsun erken dogum diye korktum cok şükür bsy yokmus bu aydan sonra bu agrilar oluyormus artk geceleri bel agrisindan uyuyamıyorum

Bende kullanıyorum doğuma kadarda kullanıcam ama sezeryan olacağı için acaba kaçıncı haftada bıraktırıcaklar.

Back
X