2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Selam kizlaaar dunden beri giremedim. Bugun 2. Detaylim vardi allaha cok sukur hic bisey cikmadi. Cok rahatladim. Fakat kilo almama kizdi biraz dikkat etmedigim icin. 22+5 teyim bugun ve 9 kilo aldim. Bir de bebegim 660 gr ve boyu 29 cikti. Biraz ileride yani gunume gore insallah sekerden degildir. Seker yuklemem haftaya olacak ama cikarsa da caresi olmayan bisey degil sonucta tokluk 200 e kadar diyet 200den fazla olursa insulin vericem dedi ama belki de cikmaz.
Gözün aydın canım ben de 7kilo aldım çok bence de 2haftadir hamur işi de yedim artık dikkat etmem lazim son aylarda ödem de giriyor işin içine

İyi çıkmasına cok sevindim gözün aydın bence sen kilo aldığından dolayı ve seker çıkma ihtimaline karşı şimdiden diyete başla hem kilo alımında fazla olmaz hem seker çıkma olayını da düşürmüş olursun öyle de Doğuma kadar devam edersin bende 1 kilo almışım ama benim kiloma gore suan aldığım 6 kilo bile fazla bana cunku 8-12 arası alabilirsin ama en altta tutalım dedi
son haftalarda ikişer kilo alınıyormuş ayda diye duyunca tırstım o yüzden diyete başlayacağım bende
Evet basliyorum yarindan itibaren. Maksimum 4-5 kilo almaliydin dedi.

Gözün aydın canım ben de 7kilo aldım çok bence de 2haftadir hamur işi de yedim artık dikkat etmem lazim son aylarda ödem de giriyor işin içine
Ben hic kontrol etmedim kendimi cok kiziyorum onun icin. Bir de bana kabizlik cok istemiyorum dedi. Dupolac suruba her aksam devam.

Kızlar arada vajinada bir iki saniye batma hissi yaşayan varmı?rahim kasları genişlemesi yazıyor yaşayan varmı?

İyi çıkmasına cok sevindim gözün aydın bence sen kilo aldığından dolayı ve seker çıkma ihtimaline karşı şimdiden diyete başla hem kilo alımında fazla olmaz hem seker çıkma olayını da düşürmüş olursun öyle de Doğuma kadar devam edersin bende 1 kilo almışım ama benim kiloma gore suan aldığım 6 kilo bile fazla bana cunku 8-12 arası alabilirsin ama en altta tutalım dedi
son haftalarda ikişer kilo alınıyormuş ayda diye duyunca tırstım o yüzden diyete başlayacağım bende
Kesinlikle diyet tavsiye ederim. Ben ilk 8.5ay 3 kilo aldım son 4 haftada 4 kilo alıp son hafta 1 kilo vermiştim.biz zaten oldukça etli butluyuz depomuz bol. Yavrularımız ihtiyaçları kadar alıyorlar bizden. Ben dikkat etmeye çalışıyırum ama bu beni mutsuz ediyor işte. Stresten sürekli bişiler yiyesim var.

Selam arkadaşlar, chicco anne yanı hakkında ne düşünüyorsunuz? Prego nunda benzer bir beşiği var tavsiye eden var mı? Ya da yatak odasına normal bi beşik mi alayım ne düşünüyorsunuz?

Kizlar bel ağrımı ve belimin battığını kalkınca kalçamın da battığını hemen yuruyemedigimi geceleri dönerken bile belimde batma yaşadığımı doktoruma soyledim
Osteo çare tablet alın günde 2 kez geçmezse fizik tedaviye gözükürsünüz dedi
İçeriğine baktım kalsiyum magnezyum var
Kullananınız var mı bu tableti
Banada doktorum bacak kramplari icin ayni ilaci verdi kullaniyorum

Selam arkadaşlar, chicco anne yanı hakkında ne düşünüyorsunuz? Prego nunda benzer bir beşiği var tavsiye eden var mı? Ya da yatak odasına normal bi beşik mi alayım ne düşünüyorsunuz?
Ben chicco ile prefo arasinda sadece fiyat farki gordum prego aldim.Kurup baktik gayet guzel ve kullanisli duruyor tavsiye ederim

Oncelikle geçmiş olsun Allah sag salim kucagniza almayi nasip etsinde siz erkek üyemisiniz burasi kadinlar kulübü oldugunu bilmiyormusunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bnm anlamadigim bnm esim hic kkden anlamaz hic bos zmni yokken boyle erkekler nasıl zaman bulup ta uye oluyorlar birde Kadınlar kulübü oldugunu bile bile keşke bu yaziyi eşi yazaymis
Cok yanlış bişey bu ya ben kabul edemiyorum erkek adam durup da bizimle neyi mesajlasacak amacı ne ki insallah bi daha yazmaz. Doktor sikayeti varsa adres burasi degil hastaneye gidip sikayet etsin:sinirli:

Bnm anlamadigim bnm esim hic kkden anlamaz hic bos zmni yokken boyle erkekler nasıl zaman bulup ta uye oluyorlar birde Kadınlar kulübü oldugunu bile bile keşke bu yaziyi eşi yazaymis
Cok yanlış bişey bu ya ben kabul edemiyorum erkek adam durup da bizimle neyi mesajlasacak amacı ne ki insallah bi daha yazmaz. Doktor sikayeti varsa adres burasi degil hastaneye gidip sikayet etsin:sinirli:

Back
X