2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bu next ‘ten alışveriş yapan var mı? Kaç günde geliyor? Sanırım bu markayı Homely_angel Homely_angel yada nemesis nemesis önermişti. Bu arada bu markanın üretimi türkiyede yapılıyormuş eskiden, bizim eniştenin şirketinden bilgisayar program desteği alıyorlarmış o zamanlar, o söyledi, şaşırdım:oha:

ben yapmıştım canım, çok zaman oldu tam net hatırlayamıyorum ama 2 hafta sonra filan gelmişti sanki. bir de bedenleri küçük haberin olsun. ben o zaman kargo bedava fırsatını yakalamıştım, takip edersen belki yine olur.

37+2 de falan çıkamıyoruz degil mi 37+0 mi olmak zorunda söyle ki Benim 37. Haftam cumartesiye geliyor ben pazartesiden başlasın istiyorum o zaman 37+2 oluyor haftasonu da eklense 2 gün maaşım kesilmemiş olacak o yuDen Pazartesi alsam sıkıntı olur mu diye düşünmekteyim
Başka doktordan satını 2 gün geç gösteren rapor al. 32 haftalık raporu alırken yani :KK53:

Başka doktordan satını 2 gün geç gösteren rapor al. 32 haftalık raporu alırken yani :KK53:
Benim aklıma da yeni geldi sorucam doktora:KK9:Bir hafta daha kurtarırım böyle olursa. Benim de bildiğim kadarıyla çalışabilir raporunu da çalışamaz raporunu da tam haftanın başlangıcında almak gerekli.

Kızlar 2 kilo almışım ama çatı agrım fazla ve evden cıkmıyorum hiç hastaneye gidip geliyorım tek sizinde çatınız agrıyormu

Bizim tarihimiz neredeyse aynı. Ben 37. haftada ayrılıcam inşallah. Ayrılırken okula doktor raporu ve dilekçe vermek yeterli . Dilekçede yazıyor zaten eklemek istiyorum diye.
Yanlış mı anladm acaba, sömestra gidecek olan iki haftayı ekletebiliyoruz yani öyle mi canım?

canım koldan kendi kendine yapmak çok zor. bence bacağı dene. kasığının yaklaşık bir karış altından itibaren bacaklarının önlerine yapabilirsin. yapacağı yeri bir elinle sıkıştır, sonra derin nefes alarak iğneyi sok, çıkarınca da kolonyalı pamukla bir kaç dakika bastır. bir de iğnenin havasını almayı unutma :KK66:

Bana sadece göbek vr kol dedii. Sanirim brn kullandigim bacaktan yapilmiyor.

bazı yerlerde sinire mi denk geliyor noluyor bilmiyorum benim de altında ödem olabiliyor. ama yumurta değil misket :) iğneyi çıkarınca bir kaç dakika bastır ki kan deri altına dağılmasın :KK66:

Kasa denk grlmis benimki dun bir doktora danistim iyice sisince. Alkollu pamukla masaj yap gecmezse ortopediye git dedi.

ben yapmıştım canım, çok zaman oldu tam net hatırlayamıyorum ama 2 hafta sonra filan gelmişti sanki. bir de bedenleri küçük haberin olsun. ben o zaman kargo bedava fırsatını yakalamıştım, takip edersen belki yine olur.

Bedenleri carter’s gibi filan mı? O da baya bi küçük. Ben o zaman direk 6-9ay olanları alayım. İngilterede yaşayan devamlı gidip gelen arkadaş var ona söyledim evine kargo yapıcam gelirken getirecek:KK76:

Kızlar 2 kilo almışım ama çatı agrım fazla ve evden cıkmıyorum hiç hastaneye gidip geliyorım tek sizinde çatınız agrıyormu

Çatım nerde ağrıyacak tam olarak bilmiyorum ama benim alt tarafa doğru vuran sancılarım var ara sıra. Çok önemsemiyorum, sonuçta genişliyoruz bunlar olacak.

Bedenleri carter’s gibi filan mı? O da baya bi küçük. Ben o zaman direk 6-9ay olanları alayım. İngilterede yaşayan devamlı gidip gelen arkadaş var ona söyledim evine kargo yapıcam gelirken getirecek:KK76:

Çatım nerde ağrıyacak tam olarak bilmiyorum ama benim alt tarafa doğru vuran sancılarım var ara sıra. Çok önemsemiyorum, sonuçta genişliyoruz bunlar olacak.
bendede var aynı ağrılar demekki normal diyorum hepimizde başladıysa.

Benim çok çatı ağrım var. Ilkinde de vardı yine başladi. 3 kilo aldım bende ama oturursam kalkamıyorum kalktıysam oturamıyorum. Çok hareketliyim ama ağrdan kısıtlanıyorum mecbur.

Bana sadece göbek vr kol dedii. Sanirim brn kullandigim bacaktan yapilmiyor.

Kasa denk grlmis benimki dun bir doktora danistim iyice sisince. Alkollu pamukla masaj yap gecmezse ortopediye git dedi.

o zaman clexane kullanmıyorsun sen?
,geçmiş olsun, acemilikte olur bu kadar. ben artık arabada filan bile vurabiliyorum :)

şöyle söyleyeyim yeni doğan diye aldığım kısa kollu bacaksız bodynin yakası ile poposu arası 30,5 cm. 3-6 alsan daha iyi gibi. yeni doğduğunda giydireceklerin için de 0-3 olabilir belki.

Şeker yüklemesindeyim kızlar. Siz nasıl çok rahat atlattınız. Ben kötüyüm gene. Midem önceki kadar olmasa da bulanıyor. Çok susadım. Ne büyük nimetmiş su. Çöllerde gibiyim az sonra serap görmeye başlarım heralde. Bu arada biskrem ve meyve suyu bana çok bişi yapmamıştı. Aynı etki yok bende. Daha 90 dk daha aç susuz bekleyeceğim. Vakitte geçmiyor. Başımda çok hafif uyuşuyor sanki. Tansiyonmu şekermi halsizlikmi acaba. İnşallah yorgunluktandır

Back
X