- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi Homely_angel
- #23.061
Cnm seninde canını cektiririm simdi vicdan azabı duyarım hiç yazmıyım:) neymiş o özelden yaz bakıyım ben kesin yemişimdir:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm seninde canını cektiririm simdi vicdan azabı duyarım hiç yazmıyım:) neymiş o özelden yaz bakıyım ben kesin yemişimdir:))
canım selamMerhaba arkadaşlar dün gece bende yine kanama oldu sebebini bulamadı Dr yatıp dinlencekmisim igne ilaç falan kullanicam.erken doğum riskin var dedi. Bu haftada hiç başına gelen oldu mu böyle ya 24deyim. Tedirgin oluyorum
Cnm seninde canını cektiririm simdi vicdan azabı duyarım hiç yazmıyım
Ne cekti canin tam olarak :)Diyorsun acaba bende mi ögle yapsam hazırlıyım yesemmi :)
vallahi tam olmuşKızlar oğlumun doğduğu ilk dakikalar ve kızımın usg fotosu abisinin aynısı :) Bİraz kolaya kaçmışız biz kopyala yapıştır olmuş![]()
Eki Görüntüle 2061968
Bayağı planlı ve hızlı bir çalışma olmuş valla tebrik ederim canım ne güzelAdet olduğum vakit yumurtam büyümüş adet biter bitmez yumurtlama testi pozitif cıkmıştı hatta çok az leke geliodu ama biz birlikte olmuştuk yinede :) o ara döllendi yavru 10 gün sonra kanda pozitif gördük :) süprirz yumurtam o benim :)
Resmen klonlamissin :)Kızlar oğlumun doğduğu ilk dakikalar ve kızımın usg fotosu abisinin aynısı :) Bİraz kolaya kaçmışız biz kopyala yapıştır olmuş![]()
Eki Görüntüle 2061968
Demem sonra sizinde canınız çeker kıyamam sizeNe cekti canin tam olarak :)
He ya üşengeçliğimize mi gelmiş nevallahi tam olmuş![]()
Yorgun ve üşengeç olduğum bir geceye denk geldiyseResmen klonlamissin :)
Teşekkürler cicegim normalde pko yudum onu tedavi edip birazda bekler ögle deneriz demiştik ama hadi deniyelim dedik tuttu vallahi kızımda 1 sene boğuştum bunda hemen olduBayağı planlı ve hızlı bir çalışma olmuş valla tebrik ederim canım ne güzel![]()
amann forumda senin yazdığına gelene kadar ne tatlılar ne börekler ne bilmemneler görüyoruz. instagrama giriyorum sayfa sayfa yemek tarifleri facebooka giriyorum milletin yemekleri foruma giriyorum bilmem ne yemek yarışmasının resimleri =) söyle gitsin en azından yanlış tavsiye vermemiş oluruz.Demem sonra sizinde canınız çeker kıyamam size
Ben de oğluma 1 sene uğraşmıştım ikinci de hemen oldu sayılır ikinci daha mı kolay oluyor acaba :))Teşekkürler cicegim normalde pko yudum onu tedavi edip birazda bekler ögle deneriz demiştik ama hadi deniyelim dedik tuttu vallahi kızımda 1 sene boğuştum bunda hemen oldu
portakallı ördek istenemesis bende aşermek istiyorum daha hiç canım bişi istemedi banada bişiler söyleyinde canım çeksin ilk hamileliğim aşermek istiyorum bazen canım ne istesede eşimi arayıp söylesem arasa bulamasa diye düşündüğüm bile oluyor
![]()
Doktorum bana yazdi canim cok bel ağrısı yasadigim icin. Bir sakincasi yok dedi ama prospektuste ozellikle gebeligin aon 3 ayı kullanmayin yaziyordu. Ben de birkac gün kullanip bıraktım ama inanilmaz rahatladim artik belim eskisi kadar agrimiyor
Magnezyuma başladım bugun hergün duzenli icicem volteren hapı degil jelini verdi ama bebimde içime sinmiyor çok caresiz kaırsam kullanıcağımbende kalça ağrısını 12.haftadan sonra çekmeye başladım daha erken olduğu için magnezyum başlamadı dr'um.Ama artık 22.haftada ağrılarım o kadar arttıki özellikle sırtüstü yattığımda kalkamıyordum. ultrason sedyesinden tek başıma kalkamadığımı görünce magnezyum başladı çok şükür ondan sonra iyiyim,düzenli hergün içmen lazım.Voltaren ağrı kesici benimde içime sinmedi şuan![]()
Geçmis olsun canım inşallah kötü bir sorun yoktur dinlenince geçer ilaçlarını aksatma acil şifalar diliyorum.Merhaba arkadaşlar dün gece bende yine kanama oldu sebebini bulamadı Dr yatıp dinlencekmisim igne ilaç falan kullanicam.erken doğum riskin var dedi. Bu haftada hiç başına gelen oldu mu böyle ya 24deyim. Tedirgin oluyorum
Maşallah kuzulara pek bi benzemişler birbirlerineKızlar oğlumun doğduğu ilk dakikalar ve kızımın usg fotosu abisinin aynısı :) Bİraz kolaya kaçmışız biz kopyala yapıştır olmuş![]()
Eki Görüntüle 2061968
Kızlar oğlumun doğduğu ilk dakikalar ve kızımın usg fotosu abisinin aynısı :) Bİraz kolaya kaçmışız biz kopyala yapıştır olmuş![]()
Eki Görüntüle 2061968
Bende bugun basladım magnezyuma suda eritilen verdi bakalim deniycem inşallah azaltır agrımı canımBen de ilk aylardan beri Kalca agrisi cektim. Doktor hemen magnezyuma baslatti. Magnesium diasporal benim kullandigim. Granul seklinde direk agza döküp iciliyor. Icmesi cok gicik ama benim agrilarimi aninda kesti. Ilaclarin emilim sekli de cok onemliymis.