2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
P Prime18 ben 2 hastane çıkışı 10lu onun dışındada bak atıyorum..3-6ay yaza geliyor,yazlık satılmıyoki henüz hiç biyerde.bunlar genellikle 0-3ay birkaçtanesi 3-6ay ama 0-3ay ağrlıklı

Eklentiler

• IMG_2505.webp
    IMG_2505.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 131
  • IMG_2506.webp
    IMG_2506.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_2593.webp
    IMG_2593.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_2594.webp
    IMG_2594.webp
    24 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG_2632.webp
    IMG_2632.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 119
P Prime18 ben 2 hastane çıkışı 10lu onun dışındada bak atıyorum..3-6ay yaza geliyor,yazlık satılmıyoki henüz hiç biyerde.bunlar genellikle 0-3ay birkaçtanesi 3-6ay ama 0-3ay ağrlıklı
Bence yeter canim ben yaza gelsede uzun kollu aldım cunku Ankara’da haziranda bile soğuk oluyo bi de çekerse zaten 4 aylıkken vs giydiririm diye ortalama şekilde aldım 2 serden 3 çift zıbın aldim alt üst aldım altı zaten yazında giyer üstüne tişört alırım geçer siye düşündüm bence yeterli olmadı yine alırsın zaten

Bizim ki Ayrıntılıda göstermesi yerin kontrolde gördük yüzünü gösterince çok şükür
Seninde yakındır cnm büyüdükçe netleşiyor hatları

Neler aldın ve kaç tane aldın cnm ben 3 4 tane ancak aldım hastane çıkışı seri hariç gerisi 2-4 , 3-6 ay arası aldım katlar kullanırım diye düşündüm
bi de cekiyormus baya o sebeple 3-6 çekse falan 3. Ayda kullanırım her halde diye düşündüm

Canim cok geçmiş olsun bol bol dinlen benim arkadaşımın 8 haftalikken bi arada bi de 7. Ayda oldu olabiliyor sen dinlenmene bak iğneni ilacını ihmal etme cok da kafana takma moral en önemli şey

Evet ya gerçekten hamilelik cok acayip bsy hayatta ağzıma ciğer sürmem nasıl yapılırsa yapılsın sevmem imkansız yemem dun babam eşim icin yapıyordu ben yemediğimden eşim de yaptırmıyor :) bizimki de orda burda yiyerek geçiniyor iste :KK70: babamda yapayım dedi ciğerleri alırken ay o kokusundan nefret ederken resmen canim çekti ağzım sulandı bi tane ağzıma attım atmamla yine pişman olup iyy boşuna yemiyor Muş’um demem bir oldu
Batıl inancım Yok ama millete anlatınca ay su bu leke olur demeye başladılar sinir oldum bi de olursa diyenleri tokatlarım artık :KK70:
Hahaha cok haklısın banada diyorlar da eşim korkudan yeme askım yeme yapma dekan diyor o kasılma olur diye aklı cıkıyor sende yemeyi ver millet kömür aşeriyo yemiyor da sende biliyorsun yeme bişe olmas diyo

Hahaha cok haklısın banada diyorlar da eşim korkudan yeme askım yeme yapma dekan diyor o kasılma olur diye aklı cıkıyor sende yemeyi ver millet kömür aşeriyo yemiyor da sende biliyorsun yeme bişe olmas diyo
Hajajaja ısırgan çayının sut yaptığını biliyorum öneriyorlar ama hamileyken öneriliyor mu hic bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar dün gece bende yine kanama oldu sebebini bulamadı Dr yatıp dinlencekmisim igne ilaç falan kullanicam.erken doğum riskin var dedi. Bu haftada hiç başına gelen oldu mu böyle ya 24deyim. Tedirgin oluyorum

Dinlenirsen atlatırsın diye düşünüyorum, geçmiş olsun. Olumsuzu düşünme, bebeğinle konuş biraz daha sabırlı olsun ;)

Bize her rutin kontrolde veriyor. Ama tabi bebeğin poz vermesi gerekiyor bunu çekebilmek için:KK70:
Bizimki pek pozcu degil gibi sanki ya totoyu döner ya yuz ustu yatar halde yakaliyoruz ama bakalim:KK48:

Bizim ki Ayrıntılıda göstermesi yerin kontrolde gördük yüzünü gösterince çok şükür

Neler aldın ve kaç tane aldın cnm ben 3 4 tane ancak aldım hastane çıkışı seri hariç gerisi 2-4 , 3-6 ay arası aldım katlar kullanırım diye düşündüm
bi de cekiyormus baya o sebeple 3-6 çekse falan 3. Ayda kullanırım her halde diye düşündüm

Canim cok geçmiş olsun bol bol dinlen benim arkadaşımın 8 haftalikken bi arada bi de 7. Ayda oldu olabiliyor sen dinlenmene bak iğneni ilacını ihmal etme cok da kafana takma moral en önemli şey

Evet ya gerçekten hamilelik cok acayip bsy hayatta ağzıma ciğer sürmem nasıl yapılırsa yapılsın sevmem imkansız yemem dun babam eşim icin yapıyordu ben yemediğimden eşim de yaptırmıyor :) bizimki de orda burda yiyerek geçiniyor iste :KK70: babamda yapayım dedi ciğerleri alırken ay o kokusundan nefret ederken resmen canim çekti ağzım sulandı bi tane ağzıma attım atmamla yine pişman olup iyy boşuna yemiyor Muş’um demem bir oldu
Batıl inancım Yok ama millete anlatınca ay su bu leke olur demeye başladılar sinir oldum bi de olursa diyenleri tokatlarım artık :KK70:

Ay bizimki de ayrintilida dönsün bize dogru diye epey ugrastik. Dönmüs totoyu disariya, bana tirmanmaya calisiyordu:KK48::KK48:

Daha onceki ultrasonlarda da 20 haftadan once oldugu icin mi vermedi acaba doktor. Kasimin ikinci haftasi gidicem bakalim goruruz belki yine, heyecanlandim simdi:spor::KK48:
Bizim doktorun ultrasonda 2 boyutlu gorduk hep bu zamana kadar. Insallah goruruz ya:KK51:

O leke konusunda da cigerle ilgili bi duyumlarim var benim ama soylemeyim simdi:KK48::KK48:

Gunaydin hanimlar:KK25:

Turk kahvesi tuketmeyle ilgili ne dusunuyorsunuz?

Esimin arkadaslari demis ki esin kahve icsin bebege faydasi var zeka yonunden.

Ben de kafein icerdigi icin hic yaklasmamistim hamileligin basindan beri. Ama bunu duyunca iki uc gun birer minik fincan ictim. Sonra internete bi bakiyim dedim. Genelde onerilmedigi yaziyor. Kafam karisti iyice. Siz tuketiyor musunuz?

Aslinda o ciger mevzusu bilimsel bir gercege dayaniyor. Cigerde daha dogrusu sakatatta a vitamini yogunluktadir. Bu da hamilelikte hormon artisiyla ciltte hrm annede hem bebektr leke yapar. Zaten a vitamini fazlasi bebegede zararli sanırım ama tabi boyle bir sey olmasi icin tabak tabak ciger yemen lazim her gun :D

Ben de kafein icerdigi icin hic yaklasmamistim hamileligin basindan beri. Ama bunu duyunca iki uc gun birer minik fincan ictim. Sonra internete bi bakiyim dedim. Genelde onerilmedigi yaziyor. Kafam karisti iyice. Siz tuketiyor musunuz?
Ben her gun 1 fincan neskafe iciyorum. Doktorum 2 fincan icebilirsin dedi. Ama ben cay icmiyorum cayda da kafein var cunku. Cay alimin kisitliysa kahvede sorun yok ama gunde 4 bardaktan fazla cay iciyorsan ilave kahve fazla gelir

Günaydın;
Günde 1 fincan türk kahvesi içiyorum.Faydalı olduğunu duymuştum bende hatta hamileyede sakinleştirici etkisi var bence :) ama hiç çay içmiyorum artık:KK12: günlük kafeini kahve ile dengeliyorum.:confused:

Selam kizlar okuyorum ama yazamiyorum bu aralar. Anneme geldim 1 hafta yan gel yat modundayim bi de diyet yapmaya calisiyorum ondan fena durumdayim:)
Bugun pentiden emzirme sutyeni aldim. Sizce 2 tane yeterli olur mu? Daha gerekirmi?
Diger bir sorum lohusa gecelik pijama olarak hic normal bizey bulamiyorum kat kat tuller danteller. Izmir de veya ozellikle karsiyakada onereceginiz biyer var mi?
Bende geçen gün göz gezdirdim bulamadım hiç güzel uygun bir şeyler , pentide bir iki çeşit gördüm ama onlarda çok yazlık yazlık üşürüm gibime geliyor İzmirde acaba kemeraltına mı bakmak gerekicek diye düşünüyorum

Arkadaşlar günaydın;
Malum kış aylarına giriyoruz havalar soğuyor hastalıklarda beraberinde geliyor:KK1:1 Haftadır boğaz ağrısı çekiyorum ve son bikaç gündür gece öksürmekten uyuyamıyorum ve karnım çok kasılıyor.Dr'um ilaç kullanamayacağımı söyledi ıhlamur ve zencefil cayı günde 1 bardak içebileceğimi söyledi ama fayda etmiyor:KK43:sanki ciğerlerim çıkacak :KK61:sizin öneriniz varmıdır?

Bende geçen gün göz gezdirdim bulamadım hiç güzel uygun bir şeyler , pentide bir iki çeşit gördüm ama onlarda çok yazlık yazlık üşürüm gibime geliyor İzmirde acaba kemeraltına mı bakmak gerekicek diye düşünüyorum
Gumaydinnn evet aslinda yeri kemeralti ben oraya gidip bakicam bi ara.

Günaydın;
Günde 1 fincan türk kahvesi içiyorum.Faydalı olduğunu duymuştum bende hatta hamileyede sakinleştirici etkisi var bence :) ama hiç çay içmiyorum artık:KK12: günlük kafeini kahve ile dengeliyorum.:confused:
Gunaydin canim, faydali oldugunu hic duymadim ama turk kahvesi gunde 1 fincana herkes izin veriyor. Diger filtre vs kahveler icin de kafeinsiz olanlari icin diyolar. Ben cok kahveci bi insandim hamilelikte sogudum yaa neden bilmiyorum, fal baktirma ugruna hafta 1-2 kere iciyorum :KK70: @The Black Pearl

Arkadaşlar günaydın;
Malum kış aylarına giriyoruz havalar soğuyor hastalıklarda beraberinde geliyor:KK1:1 Haftadır boğaz ağrısı çekiyorum ve son bikaç gündür gece öksürmekten uyuyamıyorum ve karnım çok kasılıyor.Dr'um ilaç kullanamayacağımı söyledi ıhlamur ve zencefil cayı günde 1 bardak içebileceğimi söyledi ama fayda etmiyor:KK43:sanki ciğerlerim çıkacak :KK61:sizin öneriniz varmıdır?
Prospan diye bitkisel bi öksürük surubu var kizim oksurmeye baslayinca veriyorum hemen etki ediyo ama hamilelerde kullanimi uygun mu bilemiyorum bi dr una yada eczaneye sor istersen. Cok gecmis olsun bu arada

Back
X