2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bu arada grip soguk alginligi vakalari baya arttı. Ben grip aşısı vurulsam mi diye cok düşünüyorum aslinda vurulmak da istemiyorum. Ama benim griplerim ortalama 5 senede bir geliyor ve komaya sokuyor beni resmen Allah korusun. Ve yillardir da grip olmadim. Acaba aşı olsam mi ya da doğal olsun deyip her gün bir diş sarımsak mı yemeli.. Bol c vitaminli meyve de sekerimi tetikler diye korkuyorum:KK51:
Ben 10 yıl önce yaptırdım başkada yaptırmam. O aşı da adamı hasta ediyor. Sağlıkçı arkadaşlar varsa daha iyi bilirler.geçmiş senelerin grip mikroplarından yapılıyor zaten sen o mikroplarla tanışmışsındır :-)

Bu arada kızlar ben hergün illa tatlı bişeyler kaçırıyorum. Bugün bi bardak tatlı birşey aldım şimdi ne olduğunu soylemeyeyim canı çeken falan olur. Ama daha gebelik sekerimı de olcturmedm siz ölcümlen önce şekerli tuketmemeye çok dikkat ediyor muydunuz? Ben biraz tatlı duskunuyum ve korkuyorum gebelik şekerinı olcturmeden tetiklicem diye :/
Ben kendimi bildiğim için dikkat ettim cnm

Kızlar bu arada grip soguk alginligi vakalari baya arttı. Ben grip aşısı vurulsam mi diye cok düşünüyorum aslinda vurulmak da istemiyorum. Ama benim griplerim ortalama 5 senede bir geliyor ve komaya sokuyor beni resmen Allah korusun. Ve yillardir da grip olmadim. Acaba aşı olsam mi ya da doğal olsun deyip her gün bir diş sarımsak mı yemeli.. Bol c vitaminli meyve de sekerimi tetikler diye korkuyorum:KK51:
Ben vurdurma derim. Bir türünden korusa diğerlerinden korumuyor. Viruse baģlı bir hastalık. Ben bol c vitamini ve sarımsak alıyorum ama oda tansiyonu etkiliyor dikkat etmek lazım.

Şekeri tetiklemesi konusu benimde aklıma takılıyor ama meyve yersem tatlı yemiyorum.

Ben 10 yıl önce yaptırdım başkada yaptırmam. O aşı da adamı hasta ediyor. Sağlıkçı arkadaşlar varsa daha iyi bilirler.geçmiş senelerin grip mikroplarından yapılıyor zaten sen o mikroplarla tanışmışsındır :-)
Ay valla kafa çorba.. Bir de aşı olup hasta olurmusum:D doktoruma bi sorayim bakayim

Biz 890 gr olmuşuz. 34-35 cm civarı dedi doktor. Benim aklım 500lerde kalmış hala
Maşallah:nazar:bende unutmazsam boyunu soracağım. Ölçüyor ama sormayı unutuyorum genelde:KK55:

Kaç gram oldu bilmiyorum ama 25+1 bugün 500den fazladır herhalde. Bide bu tekmeler icin fazla olması lazım bence:cool:

Ben vurdurma derim. Bir türünden korusa diğerlerinden korumuyor. Viruse baģlı bir hastalık. Ben bol c vitamini ve sarımsak alıyorum ama oda tansiyonu etkiliyor dikkat etmek lazım.

Şekeri tetiklemesi konusu benimde aklıma takılıyor ama meyve yersem tatlı yemiyorum.
Sarimsak tansiyonu dengeliyor benim bildigim düşürme yada çıkarma yapiyor mu bilmiyorum. Dogru diyorsun hangi miktoptan koruyacak beni.. En iyisi hasta olmamk için biraz c vitamini biraz sarimsak bol dua etmek:))))

Maşallah:nazar:bende unutmazsam boyunu soracağım. Ölçüyor ama sormayı unutuyorum genelde:KK55:

Kaç gram oldu bilmiyorum ama 25+1 bugün 500den fazladır herhalde. Bide bu tekmeler icin fazla olması lazım bence:cool:
Benimki 23+4 de 653 gr idi canim.. Tabi ki 500 den fazladir :))

Grip aşısını hiç tavsiye etmem çünkü yaptırdığın yıl seni korumak için önce vucuttaki mikroplar harekete geçiyor ve çok ağır bir grip geçiriyorsun sonraki yıl koruyor seni ben yaptırmıştım hamile olmadan önce aşının bu özelliğini bana hiçkimse söylememişti.Hayatımda geçirdiğim en ağır gribi geçirdim o kış bendende eşime bulaştı ikimizde mahfolduk hergün serum yedik ancak kendimize geldik hamileyken cesaret edemem asla :KK12:

Grip aşısını hiç tavsiye etmem çünkü yaptırdığın yıl seni korumak için önce vucuttaki mikroplar harekete geçiyor ve çok ağır bir grip geçiriyorsun sonraki yıl koruyor seni ben yaptırmıştım hamile olmadan önce aşının bu özelliğini bana hiçkimse söylememişti.Hayatımda geçirdiğim en ağır gribi geçirdim o kış bendende eşime bulaştı ikimizde mahfolduk hergün serum yedik ancak kendimize geldik hamileyken cesaret edemem asla :KK12:
Aaaa bak bunu bilmiyordum:KK57: tmm kesin yaptirmicam o zaman sagol tatlim :)

Aaaa bak bunu bilmiyordum:KK57: tmm kesin yaptirmicam o zaman sagol tatlim :)
evet bende başıma geldikten sonra öğrendim ama artık çok geçti:eek:kesinlikle yaptırmamak en doğrusu ki şu zamanda
zaten vucut direnci düşüyor fazla oynamamak lazım ayarlarla :super:benim masamda çekmecemin birisi mandalina dolu bol bol c vitamini almak en iyisi doğal çözümler bulmak varken uğraşma aşıyla.Bende boğaz ağrım çok fazla öksürük özellikte zencefil ve bal yenilebiliyomuş yada çayı onu alıyorum bakalım hergün umarım geçer:KK39:

Masallah Paşa’ya nasıl geçti

Güzel geçti canım bağdaş kurmuş uyuyordu :olamaz: şeker yüklemesi hakkında konuştuk ama yaptırmıcam kendiside bana bıraktı kararı ben istemiyorum dedim sen bilirsin dedi rahim ağzı uzunluğuna filan baktı şimdilik normal doğum için sıkıntın yok dedi aralık 1 de gidicem tekrar

B7792B78-D435-4755-8CB1-6C10E975B697.webp

Kızlar bakın hele kızıma elini çenesine ağzına götürmüş
Bugün kontrolüm vardı
Kilosu 725gr geldi normal mi

İlk gebeliğimde de kilo aldım bunda da şimdiye kadar 11kilo aldım ,çok su içiyorum ve suyum fazla olduğu için doktor şeker yüklemesini yaptır
Suyu fazla olduğunda ne riskleri var acaba
Fazla olsa dert az olsa dert arkadaş

Masallah minnosuna tatlim:)) sen gizem hanimi degistirmek istemistin bi ara degistirdin mi

Değiştirmedim canım kendisiyle konuştum. Telefonlarına ulaşamadığımı ve bu konuda rahatsız olduğumu dile getirdim. Şimdi ne zaman arasam cevap veriyor mutlaka sanırım konuşmamı beklemiş :halay:

Back
X