- 24 Mayıs 2017
- 766
- 812
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
- #23.201
Maşallah bende aldım randevu bakalım ne kadar oldu:)
Sendende güzel haberler bekliyoruz :) Ne zamana aldın randevu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah bende aldım randevu bakalım ne kadar oldu:)
Biz 890 gr olmuşuz. 34-35 cm civarı dedi doktor. Benim aklım 500lerde kalmış hala
4.30ta bugün. Heyecan yaptımSendende güzel haberler bekliyoruz :) Ne zamana aldın randevu
Hayirlisiyla guzel geçer insallah canim :) zaten bizim sevgililerimiz onlar kocalar ikinci planda kaldi artık:))Iyice meraklandım şuan. 2.5 saat var randevuya sevgilisiyle buluşacak genç kız gibi heyecan yaptım yine![]()
İnsallah canim cok gecmis olsun ihlamur da bol tüketevet bende başıma geldikten sonra öğrendim ama artık çok geçtikesinlikle yaptırmamak en doğrusu ki şu zamanda
zaten vucut direnci düşüyor fazla oynamamak lazım ayarlarlabenim masamda çekmecemin birisi mandalina dolu bol bol c vitamini almak en iyisi doğal çözümler bulmak varken uğraşma aşıyla.Bende boğaz ağrım çok fazla öksürük özellikte zencefil ve bal yenilebiliyomuş yada çayı onu alıyorum bakalım hergün umarım geçer
![]()
Sağolasın. 27nin içindeyim benMaşallah canım kaçıncı haftandasın
Aferin akıllı olsunDeğiştirmedim canım kendisiyle konuştum. Telefonlarına ulaşamadığımı ve bu konuda rahatsız olduğumu dile getirdim. Şimdi ne zaman arasam cevap veriyor mutlaka sanırım konuşmamı beklemiş![]()
Benim oğlumla babası arasında öyle bir aşk varki asla bana gelmez istemez. Sen doğurdun diyorum ara araHayirlisiyla guzel geçer insallah canim :) zaten bizim sevgililerimiz onlar kocalar ikinci planda kaldi artık:))
Valla ben daha dogmadan kocayı saf dışı bıraktım zaten karı koca hayatımız biteli aylaaaaaar olduBenim oğlumla babası arasında öyle bir aşk varki asla bana gelmez istemez. Sen doğurdun diyorum ara araçocuk doktoru bile görünce gözleri parlıyor diyor, erkek çocuk anneye düşkün olur diyorlardı ama hiç öyle olmadi
Bu sefer bu bebek bana bağlanacak diyroum ama bakalım neler olacak![]()
Dr bana gunde bir fincan icebilirsin dedi canımGunaydin hanimlar
Turk kahvesi tuketmeyle ilgili ne dusunuyorsunuz?
Dr her gun bi fincan onerdi canım açı
Esimin arkadaslari demis ki esin kahve icsin bebege faydasi var zeka yonunden.
Ben de kafein icerdigi icin hic yaklasmamistim hamileligin basindan beri. Ama bunu duyunca iki uc gun birer minik fincan ictim. Sonra internete bi bakiyim dedim. Genelde onerilmedigi yaziyor. Kafam karisti iyice. Siz tuketiyor musunuz?
Şekerin diyetle duzene girer insallah canim diger haber çok guzelmis maşallah kuzuyaEvet aldım sonuçları. Beklediğim gibi çıktı. Gebelik şekerim var. Hatta potansiyel şeker hastasıymışım ailede herkeste olunca. Şimdilik diyetle idare edeceğiz. Zaten 3 haftadır diyet yapıyordum hatta 1 kilo vermişim.Düşmezse insülin alacağım. Buna şükür. Böbrek kanalındaki genişleme düzelmiş.
Geldik kontrole kızlar 10 dakika sonra giricem içeri![]()
Kızlar geldiik 760 gram 32 cm olmuş paşam![]()
Benim oğlan bana geçen akşam kadınım deyip sarılıyordu. Babası ona çirkin geliyormuş onu sevmiyormuş. Benim erkeğim oymuş. Aslında babasını da çok seviyor ama resmen rakip olarak görüyorValla ben daha dogmadan kocayı saf dışı bıraktım zaten karı koca hayatımız biteli aylaaaaaar olduzaten alıştım böyle daha rahatım bir de yataktaki yerini oğlusuma kaptirirsan sana annenin evi göründü diyorum kocama
ay kiyamam ama yok onu da cok seviyorum ben :))
Yaşlada ilgili sanırım 17 aylık şuan oğlum aşık hala babasına. O kadarki dısarda resim çekemiyoruz kucağımda babasına gitmek için ağlıyorBenim oğlan bana geçen akşam kadınım deyip sarılıyordu. Babası ona çirkin geliyormuş onu sevmiyormuş. Benim erkeğim oymuş. Aslında babasını da çok seviyor ama resmen rakip olarak görüyor
Ahahhaa kadinim çok iyiymis yaaaBenim oğlan bana geçen akşam kadınım deyip sarılıyordu. Babası ona çirkin geliyormuş onu sevmiyormuş. Benim erkeğim oymuş. Aslında babasını da çok seviyor ama resmen rakip olarak görüyor
Oyy maşallah kuzuya:) benim de suyum fazla biliyorsun cnm. Dr um bu suyun gidecek yeri kalmayinca mecbur erken dogum oluyo dedi. Su an gogus kafesime kadar suymus dedigine gore:/ elimden geleni yapiyorum seker konusunda da inşallah artmaz artikEki Görüntüle 2062246
Kızlar bakın hele kızıma elini çenesine ağzına götürmüş
Bugün kontrolüm vardı
Kilosu 725gr geldi normal mi
İlk gebeliğimde de kilo aldım bunda da şimdiye kadar 11kilo aldım ,çok su içiyorum ve suyum fazla olduğu için doktor şeker yüklemesini yaptır
Suyu fazla olduğunda ne riskleri var acaba
Fazla olsa dert az olsa dert arkadaş
Tabiki cnm haber veririmSen gidersen gösterirsen olcumlerini doktor ne diycek benide bilgilendirirmisin canm ya
Hahah kadinim hee:)) bana cok düşkün bi kizim var babasina düşkün oglum olsun istiyordum ama bilemedim simdi:))Benim oğlan bana geçen akşam kadınım deyip sarılıyordu. Babası ona çirkin geliyormuş onu sevmiyormuş. Benim erkeğim oymuş. Aslında babasını da çok seviyor ama resmen rakip olarak görüyor