2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
evet bende başıma geldikten sonra öğrendim ama artık çok geçti:eek:kesinlikle yaptırmamak en doğrusu ki şu zamanda
zaten vucut direnci düşüyor fazla oynamamak lazım ayarlarla :super:benim masamda çekmecemin birisi mandalina dolu bol bol c vitamini almak en iyisi doğal çözümler bulmak varken uğraşma aşıyla.Bende boğaz ağrım çok fazla öksürük özellikte zencefil ve bal yenilebiliyomuş yada çayı onu alıyorum bakalım hergün umarım geçer:KK39:
İnsallah canim cok gecmis olsun ihlamur da bol tüket

Hayirlisiyla guzel geçer insallah canim :) zaten bizim sevgililerimiz onlar kocalar ikinci planda kaldi artık:))
Benim oğlumla babası arasında öyle bir aşk varki asla bana gelmez istemez. Sen doğurdun diyorum ara ara:halay:çocuk doktoru bile görünce gözleri parlıyor diyor, erkek çocuk anneye düşkün olur diyorlardı ama hiç öyle olmadi:olamaz:

Bu sefer bu bebek bana bağlanacak diyroum ama bakalım neler olacak:dondurma:

Benim oğlumla babası arasında öyle bir aşk varki asla bana gelmez istemez. Sen doğurdun diyorum ara ara:halay:çocuk doktoru bile görünce gözleri parlıyor diyor, erkek çocuk anneye düşkün olur diyorlardı ama hiç öyle olmadi:olamaz:

Bu sefer bu bebek bana bağlanacak diyroum ama bakalım neler olacak:dondurma:
Valla ben daha dogmadan kocayı saf dışı bıraktım zaten karı koca hayatımız biteli aylaaaaaar oldu :D zaten alıştım böyle daha rahatım bir de yataktaki yerini oğlusuma kaptirirsan sana annenin evi göründü diyorum kocama :D ay kiyamam ama yok onu da cok seviyorum ben :))

Gunaydin hanimlar:KK25:

Turk kahvesi tuketmeyle ilgili ne dusunuyorsunuz?
Dr her gun bi fincan onerdi canım açı

Esimin arkadaslari demis ki esin kahve icsin bebege faydasi var zeka yonunden.

Ben de kafein icerdigi icin hic yaklasmamistim hamileligin basindan beri. Ama bunu duyunca iki uc gun birer minik fincan ictim. Sonra internete bi bakiyim dedim. Genelde onerilmedigi yaziyor. Kafam karisti iyice. Siz tuketiyor musunuz?
Dr bana gunde bir fincan icebilirsin dedi canım
Bi sakıncası yok dedi zeka konusunu bilemiyorum ama :)

Evet aldım sonuçları. Beklediğim gibi çıktı. Gebelik şekerim var. Hatta potansiyel şeker hastasıymışım ailede herkeste olunca. Şimdilik diyetle idare edeceğiz. Zaten 3 haftadır diyet yapıyordum hatta 1 kilo vermişim.Düşmezse insülin alacağım. Buna şükür. Böbrek kanalındaki genişleme düzelmiş.
Şekerin diyetle duzene girer insallah canim diger haber çok guzelmis maşallah kuzuya

Geldik kontrole kızlar 10 dakika sonra giricem içeri :anneadayı:

Kızlar geldiik 760 gram 32 cm olmuş paşam :KK200:

Ohh maşallah buyuyorlar kuzucuklar:nazar:

Valla ben daha dogmadan kocayı saf dışı bıraktım zaten karı koca hayatımız biteli aylaaaaaar oldu :KK70: zaten alıştım böyle daha rahatım bir de yataktaki yerini oğlusuma kaptirirsan sana annenin evi göründü diyorum kocama :KK70: ay kiyamam ama yok onu da cok seviyorum ben :))
Benim oğlan bana geçen akşam kadınım deyip sarılıyordu. Babası ona çirkin geliyormuş onu sevmiyormuş. Benim erkeğim oymuş. Aslında babasını da çok seviyor ama resmen rakip olarak görüyor

Benim oğlan bana geçen akşam kadınım deyip sarılıyordu. Babası ona çirkin geliyormuş onu sevmiyormuş. Benim erkeğim oymuş. Aslında babasını da çok seviyor ama resmen rakip olarak görüyor
Yaşlada ilgili sanırım 17 aylık şuan oğlum aşık hala babasına. O kadarki dısarda resim çekemiyoruz kucağımda babasına gitmek için ağlıyor :D

Ahahhaa kadinim çok iyiymis yaaa :D maşallah Rabbim size bagislasin benim oglusum ne zaman o kadar büyüyecek acaba.. Son 3 ay kaldı dün akşam eşim diyor artık sabrım kalmadi doğsun gelsin artik.. Beni de sabirsizlandiriyor:))

Kızlaaar selam bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım.
aç karna gittim kan verdim. 50 gr lık glikoz aldık onu içtim 1 saat, sonra 1 saat daha arayla kan verdim.
Pek zorlanmadım çok şükür. Ama sonuçlarım yetişmedi cuma alıcam sonucumu. 768 gr olmuşuz bizde inşallah iyidir.
Kan ilacımı 1 ay oldu alamadım kullanamadım. Ama kanım çıkmış ilacı bırak dedi nasıl oldu anlamadım. :p:p
ALLAHIM HEPİMİZE KOLAY HAMİLELİK VE KOLAY DOĞUM NASİP ETSİN. <3 <3 :anne::anne:

Eki Görüntüle 2062246

Kızlar bakın hele kızıma elini çenesine ağzına götürmüş
Bugün kontrolüm vardı
Kilosu 725gr geldi normal mi

İlk gebeliğimde de kilo aldım bunda da şimdiye kadar 11kilo aldım ,çok su içiyorum ve suyum fazla olduğu için doktor şeker yüklemesini yaptır
Suyu fazla olduğunda ne riskleri var acaba
Fazla olsa dert az olsa dert arkadaş
Oyy maşallah kuzuya:) benim de suyum fazla biliyorsun cnm. Dr um bu suyun gidecek yeri kalmayinca mecbur erken dogum oluyo dedi. Su an gogus kafesime kadar suymus dedigine gore:/ elimden geleni yapiyorum seker konusunda da inşallah artmaz artik

Hahah kadinim hee:)) bana cok düşkün bi kizim var babasina düşkün oglum olsun istiyordum ama bilemedim simdi:))

Kizlar bende ömrümde yaşamadigim kabizlik yaşadim.Yaşayanlara allah kolaylik versin.6gun tuvalete cikamayinca bugun ayilip bayiliyordum.Doktorum bir şurup onerdi hamilelerin kullanabildigi dupholoc du sanirim onu kullanmaya basladim aklinizda olsun sizinde.
İş yerimde sorunlarda bitmiyor 1 haftadir sular yok tuvaleti kullanamiyoruz hergun 6 saat tuvalete gidememek öldürüyor beni. 32. Haftada kesin izne ayrilcam ben kafaya koydum

Iyi akşamlar kizlar
Grip olanlara geçmiş olsun diyorum ben de grip olmamak için c vitaminine dadandim...Bu arada nar yiyor musunuz nar çok faydalı kışın ama gebelikte nar çekirdeklerinin hurma gibi rahim kasılması gevsemesine yol açtığını duydum çekirdeklerini çıkarıp yiyorum ben de artik.sizle paylaşmak istedim aklınızda olsun

Back
X