- 7 Aralık 2016
- 718
- 1.103
- 33
- Konu Sahibi Homely_angel
- #23.641
türk kahvesini deneyin <3Ya ağlıcam cnm çok kötü leblebi yokta sütü deneyim.
Resmen boğazımdan alev çıkıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
türk kahvesini deneyin <3Ya ağlıcam cnm çok kötü leblebi yokta sütü deneyim.
Resmen boğazımdan alev çıkıyor
Günaydın hadi hayırlı haberlerle gel canmGünaydın kızlar
Bugun endokrin kontrolum var. Cok heyecanliyim. Insulin vermez inşallah diye dua etmekteyim![]()
Gule gule kullanın canim :)
Bende bugun karbonatli suyla temizlik yapacaktim guya. Yattim butun gun gercek anlamda![]()
günaydın kızlar
ya benim gibi hiç ishal yaşayan yokmu?ne yer ne içerim baya kötü oldum.
benimde suyum baştan beri az canım bol bol su.Kızlar çıktım doktordan bu kez de suyu azalmış bebeğin ilaçlara devam ve dinlenme dedi dr. Oyy Allah im yardım et hayırlısıyla kucagimiza alalım cocuklarimizi
Yedigin bir sey mi dokundu acaba?ishalin kesilmezse ihmal etme doktora git canim.Sivi kaybi yasamamak icin bol bol su tuketgünaydın kızlar
Benim de iki gündür belim agriyor.Ve dedigin gibi kasilmalarim var.Doktorum normal ama sıkılaşırsa mutlaja gel bakalım dddiGünaydın, iyi haftalar kızlar.
Ben de bel ağrısı ile uyandım bu sabah ve kabızlık yaşamaya başladım yine. Bazen de minik ağrılar ve kasılma gibi bişi yaşıyorum herhalde normal artık diyorum.
Canm ciktinmi hastanedenGünaydın kızlar
Bugun endokrin kontrolum var. Cok heyecanliyim. Insulin vermez inşallah diye dua etmekteyim![]()
Havuç suyu bebegin suyunu artirirmis canim onu da dene.Bol bol da su ic.Kızlar çıktım doktordan bu kez de suyu azalmış bebeğin ilaçlara devam ve dinlenme dedi dr. Oyy Allah im yardım et hayırlısıyla kucagimiza alalım cocuklarimizi
hiçbir şeyde yemedim farklı birtek süt almıştık yoğurt yaptım acaba o mu dokundu diyorum?Yedigin bir sey mi dokundu acaba?ishalin kesilmezse ihmal etme doktora git canim.Sivi kaybi yasamamak icin bol bol su tuket
şeker açısından doktorum bana çok önermedi havuçu aklınızda olsun.bir sorun doktorlara içmeden.Havuç suyu bebegin suyunu artirirmis canim onu da dene.Bol bol da su ic.
beni demir hapı yapıyor bazen ishal bazen kabız demir hapı aldıysan o yapmış olabilir mi ?günaydın kızlar
evet canım artık normalmişGünaydın, iyi haftalar kızlar.
Ben de bel ağrısı ile uyandım bu sabah ve kabızlık yaşamaya başladım yine. Bazen de minik ağrılar ve kasılma gibi bişi yaşıyorum herhalde normal artık diyorum.
canım çok uzun zamandır içiyorum onu tek aklıma gelen mayaladığım yoğurt omu dokundu acaba diye düşünüyorum.beni demir hapı yapıyor bazen ishal bazen kabız demir hapı aldıysan o yapmış olabilir mi ?
evet canım artık normalmiş
sana amazondan kundan almıştın ya o satıcıyı soracağım bana linkini atabilir misin 1 tane de olsa bende alayım diyorum
sütten kaynaklı olabilir değiştirdiysen ama genelde yogurtta bagırsak düzenlercanım çok uzun zamandır içiyorum onu tek aklıma gelen mayaladığım yoğurt omu dokundu acaba diye düşünüyorum.