Canın plesanta asagida olduğundan dediyse ondandır benim 2150 kilo Suan
TaZe Kasar peynir özelikle peynir çok tüketiyorum yumurta giyeceksem 2 adet yiyorum kirma veya haşlama hep 2 soda içiyorum her gün ayran yoğurt tüketiyorum tahin pekmez tüketiyorum az ortalama şekilde akşamları ayva mandalina onları yiyorum ekmek çok kaçırıyorum bu aralar kilo alıyorum :) soda çok faydalıymış kalıp kalıp peynir yiyorum zeytinde çok yiyorum sabahları cevizi ve muzu evden çıkarken yiyorum sonra ofiste kahvaltı akşamları basende kuruyemiş yiyorum kavrulmuş veya çiğ yer fıstığı çok faydalıymış ilk aylar nasıl as etmiştim çok yemiştim yer fıstığını bunları tüketebilirsin canim ama bence kilosu iyi bebisinin
Çok geçmiş olsun kuzum dinlen hayirlama hiç allah korusun ikinizide
Ben seni çok güçlü bir kadın olarak görüyorum her yazdığında bunu fark etmiştim bende kimseye annem inanılmaz kendini parçalasa da yapi olarak kimseye bsy söyleyemem her isi kendim yapmaya çalışan bi insanım küçük yaşta annem babam ayrıldı benimde o yüzden evde birbirimize annem ablam babada kardeşte anne ablada evin reisi de olduk eşimden bile au isteyemez utanan sanki isteyince kendimi muhtaçmışım gibi elim ayağım tutmuyor da istiyormuşum gibi kendime sinirlenirim ya da insanlar onları kullandığımı düşünür diye hiçbir zaman kimseden bsy rica edemem kendi işimi her zaman kendim yaparım tırnağın varsa basını kası hesabi varsa kaşırım yoksa kasaba minnet etmem keser ... etini yerim hesabi öyle yaparım

senle kendimi çok benzeştirdim ama korkum doğumdan sonra böyle olamamak ve çaresiz kaldığımda tükenmek
Seni gerçekten tebrik ediyorum ve gıpta ediyorum bir çocuğun varken bile böyle aktifsin umarım banada doğurunca bu aktiflik yüklenir :)
Annem de sen gibi 2 kız büyüttü 65 yasında hala öğretmenlik yapıyor 6:30 da kalkar işine gider akşam çıkar korosuna haftasını gezmesine ruj sürmeden takısını takmadan bakkala bile inemez

ve hala geçenine 2 sine kadar temizlik yemek yapar insallah onun gibi olurum diyorum
Bana popo geldi bizimki çok popoyu topluyor çünkü
Ay ayni ben kulluk bile sert ses çıkarsa eşime bağırıyorum bsy kaldırdın bana trip mi yapıyorsun diye önceden söylediğim şeyler aklıma geliyor atıyorum anneme ablama kendime kızıp pişman olup ağlıyorum
Anneme bsy olacak diye korku basladi her gün görmek istiyorum Yalnız hissediyorum kendimi nedense
Canim kalsiyum alıyor musun bende oldu 2 ay önce ortreo çare başladık ondandır o
Bizim arkadaşlar hep yaptırdı sonra sunnet dugunu ya da Mevlüt yaptılar hem böylelikle taktıkları altınlarda dönmüş oldu öyle yapabilirsin cnm
Ay yıkıldım

iyi yapmışsın sefan olsun