2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ben kendimş çok kasmadan herşeyden yiyorum nohut fasulye pişşrmiyorum ama bazı çorbalara mesela nohut katıyorum. Mercimek çorbası bi iki kere yedim. Arada bulgur pilavı da yapıyorum. Kimyon katıyorum yerken. Çok etkilemiyor gibi gelşyo bana yediklerim. Hiç gaz yapacak bişey yemesem de oluyo bazen gazı.

Süt yapıyor diye incir uyutması yapmıştım kızlar çok sevdim. Artırdı mi sütümğ anlayamadım ama sağlıklı bi tatlı hiç olmazsa:) Ara ara yapıyorum İstersenşz tarif verebilirim
Bende dün kuru fasulye yedim bebeğim bugün gayet iyi bence herşeyden yemeliyiz emziriyorsak heleki

tesadüfende olsa bana çok büyük iyilik yaptın sanırım :KK70:
dediğin şeyi arayınca google da en başta ki sayfada çikolatanın bebeğe gaz yaptığı rahatsız ettiği çıktı. şöyle bir düşündüm. pazardan beri çok huzursuz benim minik tanrıça pazardan beri nutellayı saralleyi gömüyorum paso :/ bakayım bir kaç gün çikolata yemeyeyim ne olacak :/

Ayyyyyyyyyyy yıkıldım şu an, iyi de tatlı süt yapıyordu :kızgın:

Çikolatasız da kaldık iyi mi?

Zorlayınca benim de çıkıyor canım da işte çoğalır mı tekrar bilmiyorum 2 saat dolulukla doyuyordu şimdi 2 saatte biriken süt yetmiyor hiç ,en az 4 saatlik dolulukla doyuyor yetermiyorum ben de artık ne yapacağımı da bilmiyorum valla mama kaçınılmaz gibi görünüyor :/ hem anne sütü olduğu kadar işte hem de mama :/
Canim bu eczanelerde satilan süt yapıcı çaylar çok işe yariyormus humana falan denediniz mi hiç ya da rezene çayı falan

Kizlar... Sarilik gecirdik biz... Fototerapi aldik bi gun hastanede... Toparlandik sukur eve geldik... 4. Gunumuz bu gun ... Uzucuydu evet ama su an icinde bulundugum durumu anlatinca hangisi daha uzucu bilemedim siz karar verin...

Hastaneden geldik tum gece uyumamis olmanin verdigi yorgunluk gec gelen sutun verdigi sikinti ozledigim ve beni ozleyen koca hastalik yorgunu bir evlat bir de merakli kaynana annemi saymiyorum helak oldu kadin su an oturma odasinda uyuyor... Neyse konuya gireyim ben...

Esimle oglumuzu alip yatak odamiza gectik .. Hasret gidercez yalniz kalamamisiz hic konusamiyoruz bile falan... Yatirdik oglani aramiza konusiyoruz oynuyoruz falan derken tak kapi caldi kaynanam napiyonuz dedi girdi iceri cikti yatagin ustune geldi yanimiza... su an ben yatiyom esim oglani kucaklamis gaz operasyonu yapiyo kaynanam onu asiste ediyo ... Ben mal mal onlara bakiyom ... Son iki saatin mutlu aile tablosu boyle... Nasil sizce...

Saygısızlıkta çığır açmış kaynana kişisi... soruna bir şarkı ile cevap veriyorum, kaynanayı kaynar kazana atmalı.

Kızlar ben kendimş çok kasmadan herşeyden yiyorum nohut fasulye pişşrmiyorum ama bazı çorbalara mesela nohut katıyorum. Mercimek çorbası bi iki kere yedim. Arada bulgur pilavı da yapıyorum. Kimyon katıyorum yerken. Çok etkilemiyor gibi gelşyo bana yediklerim. Hiç gaz yapacak bişey yemesem de oluyo bazen gazı.

Süt yapıyor diye incir uyutması yapmıştım kızlar çok sevdim. Artırdı mi sütümğ anlayamadım ama sağlıklı bi tatlı hiç olmazsa:) Ara ara yapıyorum İstersenşz tarif verebilirim
Ay ben çok severim onu süt var içinde ama çok etkilemez sanırım demi.ben alabilirim tarifi canim

Onu

Onun çaresi her gün yapmak :eek: düzenli olarak yapmak için de ona göre beslenmek.
Ay ben de yapamıyorum şu an gerçi 2.günüm srnin normal oldu ama sezeryan olanlar ne zaman basladilar acaba yapmaya lavman da yaptiramadim hemoroid korkusundan.

1 tatlı kaşıgı rezene 1 çay kaşıgı kimyonun üzerine 1.5 bardak kaynamış su koyup 15 dk demlioyorum cnm ben çok faydasını gördüm
Rezene yi eczaneden anne için satılan Granül rezene mi aldın canim

Ay ben çok severim onu süt var içinde ama çok etkilemez sanırım demi.ben alabilirim tarifi canim

Ay ben de yapamıyorum şu an gerçi 2.günüm srnin normal oldu ama sezeryan olanlar ne zaman basladilar acaba yapmaya lavman da yaptiramadim hemoroid korkusundan.

Rezene yi eczaneden anne için satılan Granül rezene mi aldın canim
Aktardan aldım cnm

Heralde ay anlamadım inan emzirirken ağzının kenarında doluda süt vardı olmasa hiç öyle olmaz artık meme mama idare edicez bakalım.ilkini emzirmedim dedin ya canım hiç meme aramadımı?
Aramadı canım silikon uçla bile tutturamadım oğluma sağıp 15 gün içti sonra o da bitti maalesef

Dün geçen 5 de uyudu atini açtık zeytinyağı ile makatına masaj yaptık biraz gaz çıkardı ama yok duramıyor çocuk duş aldırdık sonrasında yine uyumadı emiyor dalıyor sancıdan geri uyanıyor 11 den 5 e kadar ayakta geberekk artık acile gidelim diyecektim ne yapacağımızı şaşırdık
arabayla dışarı çıkalım dedik yağmur vardı felaket sonunda sızdı sabah bi emzirdim 9.3” da hala uyuyor nasıl yorulduysa kaldırıp emzirxem şimdi ama ben mahvoldum inanılmaz bi geceydi hatırlamak bile istemiyorum yorgunluktan geberdik esimle
Bizde gece 6 bucukta uyuduk. 7bucukta uyanip kizimi okula gonderdim. 2 saat uykuyla geziyorum ve bu gecede aynisi olacak. Cokkk zor ama gecer insallah

Kızlar benim yavrucak devamlı emmek istiyor, uyanık olduğu her saniye sürekli aranıyor, hem göğüslerim yara oldu hem de midesini çok büyütmek istemiyorum
Siz her acıktığında emziriyo musunuz

Sana nasil davranmislar igneye sokarkendemj cok acittilarr aii yaaa okuorumda gercekten korkuom yaa ama atlattin bak sukur
Iğne acımadı canım hiç onda korkulacak bisey yok igne yapılır yapılmaz bi sıcaklık oluyo belden aşağıda...evet şükür atlattım kabus gibiydi ama :(

Back
X