2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
3.5 /5.5 nöbeti oldu bizde de ... Beline kadar yapılan kaka ile soluğu duşta aldı benim oğlan ... Üstünü soyunca basıyor çığlığı altını alırken yapmıyor ama çıplakligi sevmiyor .. edepli uşak :))

Benim sağ gogusumde de ilginç bir acıma var daha doğrusu göğüs ucumda abse gibi de butun delikler açık sanki bir delik açık değil gibi .. durumumu anlatmak bile zor nasıl bişi olduğunu.. emiyor göğüsum bosaliyor da mastit mı dicem göğüs boşalmaz galiba bu durumda

Hadi siz bebek.aglio bama.neoluor uyuyamiom vucutum.icten kasinioo ayaklarimin alti avucum hep dua ediomm dogum edenöer kendimee sizlereee

ImsaAllah bende bebyimle bu saatte ugrasirimm zaman gelincee kokusunu icime cekeyimm uyumasin varsinn yeterkiii onunla olayim.saglikli kucagimi alayimdaa uykusuz kalayim

Gece nobetınde bende varım hemde 40dereceye çıkan ateşle.parol düşürüyor tekrar çıkıyor ne derdim var anlamadım
Lohusa kadinda ates asla ihmal edilmemesi gereken bir durummus benim de basima geldi. Doktorum hemen beni ara demisti. Sag gogusumde mastit oldum. Gogsum asiri derecede sizladi ve kizardi. Antibiyotik kullandim. Antibiyotik bittikten sonra da hemen gecmedi sizlamasi o yuzden ihmal etme bence. Aglayarak emzirdim kac gun

Gece nobetınde bende varım hemde 40dereceye çıkan ateşle.parol düşürüyor tekrar çıkıyor ne derdim var anlamadım
Geçmiş olsun. Sen ateşlisin sanırım ama emzirirken dikkat et mastit ateşle başlıyor. Göğsünü emzir bol bol ya da sağ.

Kızlar cikolatayıda kestim. Gece yıkıyorum öyle yatırıyorum. Ama giderek kötüye gidiyor. Dün ağla ağla içi çıktı çok yorgun gece uyur dedim 20 25 dkda bir çığlıklarla uyandım. Emzik alır gibi yapıyor öğürüyor onuda. Kiraz cekirdeğinden gaz icin bir sey koyuyorum, kanguruda gezdiriyorum bana mısın demiyor.

Birde üstüne diğer oğluma babası bakıyor anne anne diye evi inletti oda geldi yanıma.

Sabah 9da 1.ay kontolü var kiloda almadı gibi geliyor bakalım ne diyecek.

Lohusa kadinda ates asla ihmal edilmemesi gereken bir durummus benim de basima geldi. Doktorum hemen beni ara demisti. Sag gogusumde mastit oldum. Gogsum asiri derecede sizladi ve kizardi. Antibiyotik kullandim. Antibiyotik bittikten sonra da hemen gecmedi sizlamasi o yuzden ihmal etme bence. Aglayarak emzirdim kac gun
Göğsümdee hassaaıyet var bende ondan şüphelendim dun sagdım oğlumda emiyor ama antibiyotik kullanmayı hiç istemiyorum bana cok dokunuyor

Kızlar cikolatayıda kestim. Gece yıkıyorum öyle yatırıyorum. Ama giderek kötüye gidiyor. Dün ağla ağla içi çıktı çok yorgun gece uyur dedim 20 25 dkda bir çığlıklarla uyandım. Emzik alır gibi yapıyor öğürüyor onuda. Kiraz cekirdeğinden gaz icin bir sey koyuyorum, kanguruda gezdiriyorum bana mısın demiyor.

Birde üstüne diğer oğluma babası bakıyor anne anne diye evi inletti oda geldi yanıma.

Sabah 9da 1.ay kontolü var kiloda almadı gibi geliyor bakalım ne diyecek.
Almıştır kilo merak etme.bwn tartıya cıkıyorum sonra oğlanla cıkıyorum 200gr farkediyo hesaplıyorum

Günaydın kızlar bizde gece 4 e kadar ayaktaydık ıkınıp durdu yine fitil verdik doktor dedi iki fındık fitille kaka yaoiyor ne olacak bilmiyorum çocuk sürekli ıkınıp agliyor benden mi bu kabızlık diyeceğim ama paZartesiden beri ayni seylerde yemedim neden anlamıyorum artık 3 de eşime verdim çocuk ne kadar ağlasa da sızmışım basında da süpürge sesi açık kalmış daha yeni uyandım da kapattım bugün alarm kurmadım kendi 5 saat sonra uyandı uyudum ki srtik dayanamıyorum o ağladıkça benim içim acıdı

Bem boba 4g aldim evde onunla takiliyoruz. Butun gun kucaginda takiliyor uyanikta olsa yuzumu inceliyor bende o ara uzanip tv filan izliyorum.
Aslinda yuruyuslere baslayacaktim gunduzleri ama tukurdugumun memeleketine mart ayinda kar yagdi :KK70:

Valla canim esin olur annen olur soyleyeceksin 2 saat bakacakalr bebise sen gideceksin psikologa. Yada eve gelen birini bulacaksın. Pazar gunu calisan psikologlar var ayrica.
Alisilmis düzenin bozulmasi zor bizim haftasomu rutinimizde cumartesi gecesi guzel bir yere yemege gidip birkac kadeh biseyler icmek gece sabahlamak. Sonra oglene kadar yatip uzun bir kahvalti yapmakti. Son 4 haftadir pazarlari alelacele yiyoruz. Ama neticede esim hala esim. Illaki degisiyor birseyler. Neticede bebis var. Ama zamanla duzelecek. :) daha beraber pazar kahvaltisi yapacak 60 senemiz var diyorum esime. o 60 sene yillarsir hic azalmiyor diyor. Yillardir 60 senemiz var diyorum :))

Aaaa kar yağınca dışarı çıkılmaz mı? O zaman biz öldük demektir :) Doğum sonrası hastaneden çıkarken deli gibi kar yağıyordu, kontrole giderken hiç yağmadığı kadar kar yağdı :) yarın kontrolümüz var, şu an her yer bembeyaz. Üstelik elimde sadece sling-kanguru arası bir şey bulmuştum (ki iyiki bulmuşum) o var, ona koyup üzerine montumu giyiyorum, üzerine de atkımı ikimize ortak kullanıyorum :)

Göğsünden olabilir canım. Ablama oluyordu bende ordan az çok biliyorum. Doktora sor mutlaka.

Hadi siz bebek.aglio bama.neoluor uyuyamiom vucutum.icten kasinioo ayaklarimin alti avucum hep dua ediomm dogum edenöer kendimee sizlereee

ImsaAllah bende bebyimle bu saatte ugrasirimm zaman gelincee kokusunu icime cekeyimm uyumasin varsinn yeterkiii onunla olayim.saglikli kucagimi alayimdaa uykusuz kalayim

Canım seni korkutmak istemem ama kaşıntı için hemen gidip karaciğer enzimlerine tokluk safra asitine filan baktır. Zayen doktoruna söylersen o yönlendirir seni. Ben bu sebepten acil sezeryan yaptım. İhmal etme. normal doğumu beklicektim, benim dr çok çok riskli gereksiz bir risk almış oluyorsun dedi. Bebeğin sağlığı için bu kararı verdim.

Sezeryen olan arkadaslar bsy sorucam bnm dogum sonrasi kanamam iki hafta surdu sonrada gelmedi bugun 35 gunum bugun adet sancisi cekiyorum ve kahve rengi akinti basladi acaba adetmi görüyorum yoksa bu kanama normalmi ?

Aaaa kar yağınca dışarı çıkılmaz mı? O zaman biz öldük demektir :) Doğum sonrası hastaneden çıkarken deli gibi kar yağıyordu, kontrole giderken hiç yağmadığı kadar kar yağdı :) yarın kontrolümüz var, şu an her yer bembeyaz. Üstelik elimde sadece sling-kanguru arası bir şey bulmuştum (ki iyiki bulmuşum) o var, ona koyup üzerine montumu giyiyorum, üzerine de atkımı ikimize ortak kullanıyorum :)
Sorun kar yagmasi degil. Sorun karda yurumeyi beceremeyip buzda kayan ve her seferinde yere kapaklanan anasi :D

Göğsümdee hassaaıyet var bende ondan şüphelendim dun sagdım oğlumda emiyor ama antibiyotik kullanmayı hiç istemiyorum bana cok dokunuyor
Ben agri kesici bile kullanmam normalde antibiyotik cok dokunurdu ama inan bu sefer bi kutu daha verse icecegim o dereceydi. Cunku o icerdeki enfeksiyon tedavi edilmezse sut kanallari hepten tikaniyormus cerrahi durum gerektiriyormus ve emzirmek daha buyuk sorun sut bile kesilebilir. Sen mutlaka doktoruna danis bu durumu ihmal edilecek bir sey degil

Benim ki suyu ve yikanmayi seviyor. Aksam 8 de yıkayıp masaj yapip emzirip uyutuyorum.yikayip yatirmayi denesen.

Benimki emzik sevdimi yoksa almiyormu anlamadim. Bazen alıyor bazen ogurup atıyor
Yok canım benim sıpa uyuyamayınca hiçbişeyin faydası yok. Banyo da yaptırsam aynı. Hele hiç masaj falsn yapamıyom üzerini giydiresiye yıkıyo ortalığı bağıra bağıra:/ bu ara hiç olmazsa kucakta dolaştırınca susuyor biraz. Uyuyabiliyor bazen gezerken. Bi ara kucakta bile susmuyordu. Ona şükrediyorum şu an:)

Back
X