2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar cikolatayıda kestim. Gece yıkıyorum öyle yatırıyorum. Ama giderek kötüye gidiyor. Dün ağla ağla içi çıktı çok yorgun gece uyur dedim 20 25 dkda bir çığlıklarla uyandım. Emzik alır gibi yapıyor öğürüyor onuda. Kiraz cekirdeğinden gaz icin bir sey koyuyorum, kanguruda gezdiriyorum bana mısın demiyor.

Birde üstüne diğer oğluma babası bakıyor anne anne diye evi inletti oda geldi yanıma.

Sabah 9da 1.ay kontolü var kiloda almadı gibi geliyor bakalım ne diyecek.
Aşı olmuş muydu cnm yoksa bugün mü olacak. Bizim aşıdan sonra dediğn gibi olmuştu nerdeyse 2 gün uyumamıştı. Kontrolden çıktınız mı nasıl geçti?

Canım ucunu yumuşatmak için ilik su zeytinyağı ise yarayabilir belki...bi de kendi sütünden sür ucuna bebeğin bi kere emdi mi zaten ağzında yumuşar sürekli ıslak olması gerek yumuşak olması için..silikon uc ile emzirirken içind e süt birikiyor bi süre kalsın öyle yumuşatır o da..ama hep silikon uc ile alışıp emzirme iyileşince aralarda çıkart emzir alışmasın ona ama ilk sefer tutana kadar baya ugrasirsin bende ise yaradı ama sadece bi tanesini evde kullanıyorum bi tanesi temiz şekilde kutuda çantada tutuyorum göğüs ucun çok küçük yada yoksa küçük boy göğüs ucun varsa da standart olcak....
Aldım canım çokk memnunum yaralarım toparlandı arada kendi meme ucumu veriyorum unutmasın diye
Emzirmek çok güzel bi duygu :)

Kizlar bizim pazartesi hepatit asimiz var. Sonrasinda bizi neler bekliyor :) 1. Ayi gecio asiyi yaptiranlardan yorum bekliyorum lutfen :)

Kizlar bizim pazartesi hepatit asimiz var. Sonrasinda bizi neler bekliyor :) 1. Ayi gecio asiyi yaptiranlardan yorum bekliyorum lutfen :)
Aslında çok hafif bi aşı hiç yan etkisi yok falan deniyor. Tamam ateş vs yapmadı ama alakası var mı bilmem benim sakin bebe gitti aşıdan sonra. Ağlama krizlei falan o gün başladı. 2 güne yakın uyumadı. Netten baktım yan etkilerde uyku sorunu uykusuzluk yazıyordu. Aşının hemen ardından olması tesadüf değildir heralde diye düşünüyorum:/ her bebede aynı şekildd olmaz tabi. Beni şimdi 2. Ay aşısı korkutuyor 3 tane birden hemde:/

2.doz demi kuzum bunda sıkıntı yokmuş bizde olmadı digerleri ateş yapabilir demişti doktor

Aslında çok hafif bi aşı hiç yan etkisi yok falan deniyor. Tamam ateş vs yapmadı ama alakası var mı bilmem benim sakin bebe gitti aşıdan sonra. Ağlama krizlei falan o gün başladı. 2 güne yakın uyumadı. Netten baktım yan etkilerde uyku sorunu uykusuzluk yazıyordu. Aşının hemen ardından olması tesadüf değildir heralde diye düşünüyorum:/ her bebede aynı şekildd olmaz tabi. Beni şimdi 2. Ay aşısı korkutuyor 3 tane birden hemde:/
Hadi ya kotu olmus o. Simdilik güzel bir uyku duzeni var insallah bozulmaz :/

2.doz demi kuzum bunda sıkıntı yokmuş bizde olmadı digerleri ateş yapabilir demişti doktor
Evet 2.doz ilkini dogdugu gun yapmislardi.

Bizde sıkıntı olmadı hiç
Ay hadi insallah bizde de olmaz :/

Aa bizimde aşiden sonra uyku duzenimiz bozuldu aşidan sonra 4 gundur agliyo uyumuyo acaba aşıdanmiymis

Aşı olmuş muydu cnm yoksa bugün mü olacak. Bizim aşıdan sonra dediğn gibi olmuştu nerdeyse 2 gün uyumamıştı. Kontrolden çıktınız mı nasıl geçti?
Çıktık şimdi bugün oldu aşıyı uyur dedim ama fıldır fıldır bakıyor:D

Asi yapilirken agladi sonra emzirdim hemen. Eve gelince de gun boyu uyumadi ve memeden ayrilmak istemedi. Gecesinde de 1-1.5saat araliklarla uyanip emdi. Asi oldugu icin kiyamadim bir gun memede yasadi :anne:

Bir aylık kontrolden geldik. Çok gazı var dedi. Kolik dedi. Kolik bebek aglar bizimki ağlamıyor sadece kucakta uyuyor ve bırakınca uyanıyor dedim olsun bu da koliktir dedi. Ayrıca inek sütü alerjisi vardır belki diyet yap bak yine gaz var mı diye dedi. İnşallah alerji değildir

Bir aylık kontrolden geldik. Çok gazı var dedi. Kolik dedi. Kolik bebek aglar bizimki ağlamıyor sadece kucakta uyuyor ve bırakınca uyanıyor dedim olsun bu da koliktir dedi. Ayrıca inek sütü alerjisi vardır belki diyet yap bak yine gaz var mı diye dedi. İnşallah alerji değildir
A bnm bebegim de ayni senin anlattigin gibi canm sadece elimde uyuyor biraktigim gibi agliyo sadecd elimde uyuyo bu kolikmi oluyormus gazida cok demk bnm bebegimde kolik

nemesis nemesis ben doktora biraz erken görürmüşum ya asıyı yaptırdim bugün ama. Normalde şubat 28 gün olduğundan bir iki gun sonra gitmemiz gerekiyormus. 3 şubat doğumlu ertuğrul, efsun 2 subattı dimi? Acele etme benim gibi diye yazayım dedim.

Kızlar 20 günde 710 gram almış 4 cm uzamıs sadece anne sütü alıyor. Normal dimi?
Haftada 125 alması yeterli demişti doktor bizimki de ayni 15 günde 600 almış çok iyi dedi doktor bence xok iyi almış kuzum anne sütüyle

Haftada 125 alması yeterli demişti doktor bizimki de ayni 15 günde 600 almış çok iyi dedi doktor bence xok iyi almış kuzum anne sütüyle
Içim rahatladı ya. Hiç büyümüyor gibi geliyordu bana. Doktor normal dedi zaten ama yinede size sormadan olmaz:D

Ağlamıyorsa neyi kolik mis ki gazlı olan çocuğa kolik demiyorlar bildiğim kadarıyla hepimizin bebesi gazlı o zaman hepsi kolik demek
Sen hiç kafana takma yerine koyunca hepimizin ki uyanıyor ilk 3 ay hepsi kucak istiyor kuzum

Back
X