2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Içim rahatladı ya. Hiç büyümüyor gibi geliyordu bana. Doktor normal dedi zaten ama yinede size sormadan olmaz:KK70:
Babada öyle gelmişti hatta zayıfladı gelmişti 3600 duyunca sok oldum
Sami hocaya mi gittiniz kuzum bizde mennune hocaya gideceğiz artık sami hoca da aklımda
Bir de bsy sorcam kuzum bizden 6500 Doğum ücreti aldılar meherse bu paket ücretiymjs muayeneler nts icinde sen böyle bsy duymuş muydun gerçi senin sigortan vardı ama belki duymuşumdur diye düşündüm bir de M miriab da Nesrin hocaya gidiyordu değil mi
Cankm sen paket mi almıştın sigortan mi vardı yoksa muayene ücreti artı bir de Doğum ücreti mi ödediniz bize iki farklı fatura çıkardılar falan doğuma girmeden önce nts ücretlerini yazmışlar benden kan alıp kan sonucu ücreti yazmışlar ki hiçbiri olmadı eşim şikayet edicek faturayı kabartmışlar memorial

Kızlar bebeğim hiç uyumuyor dünden beri sabaha kadar ağladı hala hiç uyku yok ağlıyor sürekli sizlerde böylemi

Babada öyle gelmişti hatta zayıfladı gelmişti 3600 duyunca sok oldum
Sami hocaya mi gittiniz kuzum bizde mennune hocaya gideceğiz artık sami hoca da aklımda
Bir de bsy sorcam kuzum bizden 6500 Doğum ücreti aldılar meherse bu paket ücretiymjs muayeneler nts icinde sen böyle bsy duymuş muydun gerçi senin sigortan vardı ama belki duymuşumdur diye düşündüm bir de M miriab da Nesrin hocaya gidiyordu değil mi
Cankm sen paket mi almıştın sigortan mi vardı yoksa muayene ücreti artı bir de Doğum ücreti mi ödediniz bize iki farklı fatura çıkardılar falan doğuma girmeden önce nts ücretlerini yazmışlar benden kan alıp kan sonucu ücreti yazmışlar ki hiçbiri olmadı eşim şikayet edicek faturayı kabartmışlar memorial
Kesinlikle şikayet etsin. Sen direk zaten doguma gittin ayrıca ödeme cıkmaması lazim. Bizim sigorta vardi ama biz odedik sonra sigortayla hallettik. 6500e dahil olmalı yani. Bide biz görüstük indirim bile yaptılar. Işlerine nasıl gelirse öyle davranıyorlar kısaca. Ben ilkinde de doğum diye gittim ayrı ücret almadılar.

Sami beye gidiyoruz, ilk oğlumdada hala ona devam ediyorum diye. Ikiside gayet iyi yoksa. Bide ilk oğlumda bu zamana kadar hiç ilaç kullanmadan geldik sami beyle o yüzden devam edeceğim.

Ağlamıyorsa neyi kolik mis ki gazlı olan çocuğa kolik demiyorlar bildiğim kadarıyla hepimizin bebesi gazlı o zaman hepsi kolik demek
Sen hiç kafana takma yerine koyunca hepimizin ki uyanıyor ilk 3 ay hepsi kucak istiyor kuzum
Çok doğru birsey yazdın. Gazı olan her bebek kolik deģil kolik bambaşka birsey allah kimseye vermesin.

Ağlamıyorsa neyi kolik mis ki gazlı olan çocuğa kolik demiyorlar bildiğim kadarıyla hepimizin bebesi gazlı o zaman hepsi kolik demek
Sen hiç kafana takma yerine koyunca hepimizin ki uyanıyor ilk 3 ay hepsi kucak istiyor kuzum
Kolik olmasına razıyım. Süte alerjisi olabilir dedi. Sen bir hafta süt ürünleri tüketme emzir bak dedi

Çok doğru birsey yazdın. Gazı olan her bebek kolik deģil kolik bambaşka birsey allah kimseye vermesin.
Canım sanırım senin de dokltr randevun vardı bugün biz de tam bir aylık olduk bugün. Bizimki gündüz prk uyumuyor sütekli kucakta huzursuz. Ama gece uyuyır. Akşamları bıogaıa veriyorum belki de o yüzden. Doktot bugün alerji olabilit dedi çok üzgünüm

Bugun tam bir aylık canım dünden beri uyumuyor
Canm bnmkide tam bir aylik olduktan sonra gunduz uymuyo uyuyor gibi yapıyor yatirinca hmn uyaniyo hp kucagimda 5 gundur böyleyiz bmm
He birde doktor normal bebek buyudukce uyku duzeni degisicek uykusu azLicak dedi bnde biogaiYi gunduz veriyordum ona ragmen uyumuyirdu

Canım sanırım senin de dokltr randevun vardı bugün biz de tam bir aylık olduk bugün. Bizimki gündüz prk uyumuyor sütekli kucakta huzursuz. Ama gece uyuyır. Akşamları bıogaıa veriyorum belki de o yüzden. Doktot bugün alerji olabilit dedi çok üzgünüm
Evet ama alerji olsa ciltte döküntü mukuslu kaka vs olmali var mi?

Kesinlikle şikayet etsin. Sen direk zaten doguma gittin ayrıca ödeme cıkmaması lazim. Bizim sigorta vardi ama biz odedik sonra sigortayla hallettik. 6500e dahil olmalı yani. Bide biz görüstük indirim bile yaptılar. Işlerine nasıl gelirse öyle davranıyorlar kısaca. Ben ilkinde de doğum diye gittim ayrı ücret almadılar.

Sami beye gidiyoruz, ilk oğlumdada hala ona devam ediyorum diye. Ikiside gayet iyi yoksa. Bide ilk oğlumda bu zamana kadar hiç ilaç kullanmadan geldik sami beyle o yüzden devam edeceğim.
Bizim sigorta Yok kuzum gittim muayene oldum biliyorsun ertesi gün dogurdum
Gittim muayene ücreti verdim Nesrin hoca nst dedi paket 3 lu giriyorsunuz 120 lira dediler ben 3 taneye kadar doğururum dedim tek daha pahalı dediler verdik 120 lirayıda toplamda 379 lora ödedik zaten ertesi gün dogurdum 2 nst hakkım bosa gitti girmeden doğurdum onuds geri ödemediler sonra Doğum ücreti odemeye gitti eşim bize muayeneye gittiğimizde 6500 dediler meğer paket fiyatmış o 9 ay ki muayeneler nts içindeymiş eşim gidince 4 bin fiyat çıkarmışlar eşimde 6500 biliyor ya yanlışlık olmasın 6500 dediler bize demiş ama bize dofum ücreti dediler paket demediler deselerdi biz paket almıyoruz zayen doğuracağım derdim neyse 6500 ödettirdiler bize ordan bir arkadaşa sorduk demez mi o 6500 nesrin fener hocanın dofum paketi ücreti sen 9 ay boyunca muayene olmamissin testlerin yapılmamış onlar icinde o fiyat sadece dogum ücreti alınmalı sizden neyse Kadin dpfum sekreterliğe sordurdum onlarda dogruladi eşim gidince başhekim ne dese beğenirsin
Bize paket ücreti bu deselerdi biz sadece dogum yapacağız derdik demiş eşim başhekimde siz sorsaydınız bu paket mi degil mk diye demiş iyide biz hangi hastanede paket uygulaması var mi ne bilelim ki sorup sormamak da degil olay biz paket kulanmamisken bize paket ücreti ödetmeleri eşimde bana fatura verilmedi fatura çıkarın demiş fatura gelmiş bizim faturayla alakası Yok bizimkinde enjeksiyon kan tahlili nst ücretleri var onların çıkardıklarında hiçbiri Yok tabi uyanınca hemen degistirmişler Sağlık bakanlığına şikayet edeceğim zaten bizi sarılık olayında postaladılar 2. Gün sarılık olmuş çocuk ucret almadan hemen tedavi etmesi gerekiyormustu yenidoğan bebek oldugu icin bize 2000 para çıkardılar sarılık icin onu çıkarmazmisti ücretsiz tedavi etmek zorundaymışto aslinds
Memorial Ankara Işın’i bulmuş kime ne tutturursa resmen insani kazikliyorlar tamamen paraya yönelikler bebeğin sağlığını önemsemeyen Yok ve sağlık bakanlığı kurallarini uygulamıyorlar hiç yenidoğan olarak Bizi göndertmezmişti tedavi edemiyorsa 112 arayıp hastane ayarlayıp sevk etmesi gerekiyor muştu

Bizimki aşırı gazlı kaka da yapamıyor Pazartesi’den beri fitil yaptık iki defa ana ben dofumdan beri hiç sut içmedim sütlaç va yedim ama sut içmedim
Gazın süte Alerjisiyle alakasını anlayamadım ben alerji olunca gaz mi oluyormus

Kuzum size kolik gaz icin bsy vermişmiydi sami hoca biz live gittik biogaia verdi samsimplex verdi şimdi kaka sorunumuz olunca sampsimlieksi değiştirdi zinco verdi fitil verdi ilaç kullanıma yatkın bi kadın gibi geldi bana o yüzden Memnune hocaya devam edeyim olmadı sami hoca diye düşünüyorum ama eşimde memorial ankaradan bu kaziklama durumundan nefret ettin

Banyo bantini eve giderken taktilar banyo yap cikar dediler. Ama benim doktorum bana o bantlardan aldirdi medikalde 2 3 banyonda banyo yaparken tak banyodan sonra cikar kuru kalsin dedi. Bende 3 tane aldim. Ilk 3 banyomda takip çıkardım.

Bebegin ensesine bak canim. Ense sicaksa usumuyordur.ense soguksa usumustur. Birde oda da bana ne giyiyorsa 1 kat fazlasi yeterli bebege. Bizim hormonlar karman corman oldugundan bizim isimiz baz alinmamaliymis :)
Yani sen dikisli ve bantli şekilde durdun banyo da yaptın demi canım sonra.benim dikişler haftaya çarşamba alıncak 3 4 gün öyle dikisli gezicem bantı çıkarınca

Kuzum size kolik gaz icin bsy vermişmiydi sami hoca biz live gittik biogaia verdi samsimplex verdi şimdi kaka sorunumuz olunca sampsimlieksi değiştirdi zinco verdi fitil verdi ilaç kullanıma yatkın bi kadın gibi geldi bana o yüzden Memnune hocaya devam edeyim olmadı sami hoca diye düşünüyorum ama eşimde memorial ankaradan bu kaziklama durumundan nefret ettin
Ilaca bogmuş şimdiden ya. Biogaia önerdi ama onun içeriği doğal zaten. Başka birseyde önermedi.

Ilaca bogmuş şimdiden ya. Biogaia önerdi ama onun içeriği doğal zaten. Başka birseyde önermedi.
Kaka yapamıyor ondan verdi bitkisel dedi ikisine de samp ve zinco ya şimdi samp almayacağız kabız yapabilir o dedi zinco bitkisel yağlar içiriyor rahat yapar dedi bi araştıracağım şimdi zinco yu kaka biraz kırmızımsı geldi bordo bi tarafı sonra ki kaka normaldi zorlanıyor baya
Sunu anlamadim bu zamana kadar normal kaka yapan çocuk günde bi defa da olsa şimdi niye böyle oldu anlamadim sampsimleks kullanamadan önce oldu gerçi kabız

Back
X