2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
evet anne oldun :) bazen doğuramıcam gibi hissediyorum, diyorum o kafa ordan nası çıkcak. valla bazen rahatım, hayırlısı diyorum ama bazen de çok merak ediyorum, imkansız gibi, korkuyla karışık bişeyler işte:110:
BEn doğurduysam herkes doğurur. Benim sancının s si yoktu ama gittiğimde 4-5 cm açıklık vardı buraya kadar gayet güzel ama bebek aşağıda olma oranı %40 bile değil dedi doktor. Ama devlet olduğu için normali denicez dedi özel hastane olsa eminim hiç riske atmazdı. 28 saat sancı ve bebek kanala indi bu seferde benim kemik dar omzu geniş geldi sonra kafasını eğri soktu kanala felan. Yani be kadar aksilik varsa o kadar yaşadım. Ama şükür doğdu. Tam bir mucize bende düşünüp düşünüp kendimce şok oluyorum nasıl çıktı ordan diye ki ben ilişkiye bile çok zor giren biriydim :KK48:

Bizimki aşırı gazlı kaka da yapamıyor Pazartesi’den beri fitil yaptık iki defa ana ben dofumdan beri hiç sut içmedim sütlaç va yedim ama sut içmedim
Gazın süte Alerjisiyle alakasını anlayamadım ben alerji olunca gaz mi oluyormus
Bagırsak süt ürünlerini hazmedemiyormuş o da gaz yapıyormuş

Babada öyle gelmişti hatta zayıfladı gelmişti 3600 duyunca sok oldum
Sami hocaya mi gittiniz kuzum bizde mennune hocaya gideceğiz artık sami hoca da aklımda
Bir de bsy sorcam kuzum bizden 6500 Doğum ücreti aldılar meherse bu paket ücretiymjs muayeneler nts icinde sen böyle bsy duymuş muydun gerçi senin sigortan vardı ama belki duymuşumdur diye düşündüm bir de M miriab da Nesrin hocaya gidiyordu değil mi
Cankm sen paket mi almıştın sigortan mi vardı yoksa muayene ücreti artı bir de Doğum ücreti mi ödediniz bize iki farklı fatura çıkardılar falan doğuma girmeden önce nts ücretlerini yazmışlar benden kan alıp kan sonucu ücreti yazmışlar ki hiçbiri olmadı eşim şikayet edicek faturayı kabartmışlar memorial
Canım ben hasta yatıştaki gorevlinin yanlış bilgilendirmesi sonucu paket alamadım şikayet ettik önceki yıla göre doğum ücreti aldılar.ben muaynelere para ödedim ama bireysel emeklilğimden indirimli ödedim.tahlillere para ödedim nstye düzenli giremedim acilden giriş yaptım o yuzden oda parası verdim sadece.müşteri hizmetleri çok ilgili mutlaka görüşün

Kuzum size kolik gaz icin bsy vermişmiydi sami hoca biz live gittik biogaia verdi samsimplex verdi şimdi kaka sorunumuz olunca sampsimlieksi değiştirdi zinco verdi fitil verdi ilaç kullanıma yatkın bi kadın gibi geldi bana o yüzden Memnune hocaya devam edeyim olmadı sami hoca diye düşünüyorum ama eşimde memorial ankaradan bu kaziklama durumundan nefret ettin
Bizde Alev hanıma gidiyoruz memnunuz tavsiye ederim

Canm bnmkide tam bir aylik olduktan sonra gunduz uymuyo uyuyor gibi yapıyor yatirinca hmn uyaniyo hp kucagimda 5 gundur böyleyiz bmm
He birde doktor normal bebek buyudukce uyku duzeni degisicek uykusu azLicak dedi bnde biogaiYi gunduz veriyordum ona ragmen uyumuyirdu
Biogaiyi ne canim

Yani sen dikisli ve bantli şekilde durdun banyo da yaptın demi canım sonra.benim dikişler haftaya çarşamba alıncak 3 4 gün öyle dikisli gezicem bantı çıkarınca
Bir gun bantli kaldim evde banyoyu bantli yaptim. Banyodan cikinca banti cikardim. Sonraki banyoda yeni bant taktim.banyodan cikinca çıkardım. 3 banyoyu oyle tak çıkarli yaptim. Ama benim dikisim alinmadi.

kizlar dun aksamdan beri sadece memede duruyor. Yatagina yatiramiyorum, surekli kucakta meme araniyor. Gaz da degil gibi sanki yapiyor cunku pirt pirt.24 saat olucak uykusuzluk bitmis tukenmis durumdayim.

Kizlar ben dun gece caresizlikten emzik verdim bebegime. Aventin yeni dogan emzigi. Cok ise yaradi. Bugun de oglen aglama krizinde verdim yine uyudu ve agzindan emzigi cikarinca agladi falan. Bebegim daha 11 gunluk, emzige erken mi basladim ne dersiniz?
Bende hemen vermeyi düşünüyorum emzik. Kardeşim vermeyeceğim diye inat etti ve mahvoldu ne uyku ne başka bişi. Bir profesörü dinlemiştim ilk 10 gün ile 2 hafta vermeyin diyordu.

Gece 3te sancım geldi 5.21de doğurdum, Allah herkese böyle dopum nasip etsin, sonrasnda bazı sıkıntılar yaşasamda çok şükür bebeğimi çabucak aldm kucağıma
Maşallah çok şükür kısa sürede bitmiş canım. Doğuma yakın yürüyüş falan mı çok yaptın tavsiyen var mı?

Canım ben hasta yatıştaki gorevlinin yanlış bilgilendirmesi sonucu paket alamadım şikayet ettik önceki yıla göre doğum ücreti aldılar.ben muaynelere para ödedim ama bireysel emeklilğimden indirimli ödedim.tahlillere para ödedim nstye düzenli giremedim acilden giriş yaptım o yuzden oda parası verdim sadece.müşteri hizmetleri çok ilgili mutlaka görüşün
Benjmde bireysel emekliliğim var bak onu bilmiyordum nasıl oluyor bireysel emeklilik olunca avivasa benim
Sana nasıl bi paket söylediler
Arkadssima paket dedikleri şey muayeneler nst Doğum icinde 6500 siz ne kadar ödediniz
Doğum icin gidince Acil’den mi giriş oluyor bende suyum gelince gittim direk
Siz nereye şikayet ettiniz kuzum

Sütün tadı mı kötü :KK43: ilk defa duydum nasıl oluyor ki yani yediklerinden dolayı mı?
Valla canm bnde hic duymamıştım cok şaşırdım yedigim peynir zeytin sulu patates gun boyu istehszlikten tek bunlari zirla yiyordum bebek bir kac gun emmemisti belki ondadr diye düşünüyorum

Back
X