2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Travazol ile hametan yazmıştı bize Dr hastaneden çıkarken oğluma kullandım ama sudocrem iyi gelmişti ama sebebi bezi değişince geçti .. hatta primaya mail attim premium care de file diye yaptığınız doku resmen tene yapışıyor ve pişik olduk diye cevap geldi ürünü bize gönderin diye gonderdim bakalım ne cevap gelecek kızıma ama hametan ile trosyd diye krem var o iyi gelmişti ..
Sagol cnm bende aynı bezi kullanıyorum ondan olabilir belki bizimkide şimdihangibeze geçtiniz

Can bebe hastane de verdiler bize, malum hastane çıkışında unutmuşuz.
Çok beğendim, sadece göstergesi Yok. Hatta primayla eş değer . Şuna ikisini birden kullanıyorum. Öyle tek düze ye alışmasın hassas olmasın diye
Islak mendili de öyle yapıyorum, hatta su ile asla temizlemedim, annemi dinledim açıkçası. Gece de alt değiştirmiyorum. Kaka olmadığı sürece. Araştırmalara göre; gece alt değiştirme olmazsa bebek kaka da yapmıyormuş öğreniyormuş çaresizliği :)

Prima primium care yapışıyor , 3 numaradan sonra ya pampers olanı daha iyiymiş, ya da can bebe yi devam edicim.

Dut kurusunu söylemiştim sut icin onun bit de çayını yapıyorlarmış ama ben düz yiyerek tüketiyorum
Arkadasım da inciri 4 yerinde del sütle kaynat soğuyunca incirleri ye şutu iç dedi şutu artmış onunda öyle deneyin isterseniz kızlar
Bende dut kurusu incir kurusu ve cevizi hoşaf gibi kaynatıyorum seker atmadan ama 2-3dk soğuyunca içiyorum posasinida yiyorum baya faydalı oluyor sonuçta sıvıyada ihtiyacımız cok fazla.ayrica tereyağı eritip üzerine pekmez dokun icin acaip süt yapıyor demedi demeyin:halay:

Benimki de aynı durumda canım ya sürekli ağlıyor . Gece 3 ten beri uyumuyor ağlıyor neredeyse :-(
Neden boyle oluyo canm ya acaba buyume atagi denen sey buymu eger buysa cok zormuş ya cok uykusu var ne yaptiysam uyumuyo bugun bnm gerçekten pilim bitti belim kopuyo dikislerim tekrar agrimayi basladi

Yok canim bir o kaldi almadigim bende düşündüm alsammi diye sanki.oda çok büyük ya
Benimki de aventi almadi chicconun kaucugunu aldim daha kucuk ona gore. onu aldi cok severek almasa da tabi.ilkinde de aynisini kullanmistim niye ilk onu almadim diye dusundum

Neden boyle oluyo canm ya acaba buyume atagi denen sey buymu eger buysa cok zormuş ya cok uykusu var ne yaptiysam uyumuyo bugun bnm gerçekten pilim bitti belim kopuyo dikislerim tekrar agrimayi basladi
Aynı durumdayim canım ya valla ne yapacağım şaşırdım mama yapmak işkence geliyor resmen .soğuyana kadar krize giriyor . Büyüme atağı mi bilmiyorum ama bence sancıları filan olabilir diye düşünüyorum

Aynı durumdayim canım ya valla ne yapacağım şaşırdım mama yapmak işkence geliyor resmen .soğuyana kadar krize giriyor . Büyüme atağı mi bilmiyorum ama bence sancıları filan olabilir diye düşünüyorum
Ayni canm ya mama yapana kadar aglamaktan bir hal oluyo hastaneye bile goturdum cok şükür birseyi yok dediler gazdan desem mommy bliss kullanmayi basladigimdan beri rahat cikariyo gazini neyi var bilemedim ki ama bu uc gundur surekli ac mamayida oyle kafaya gore veremiyorum saatini bekliyorum saati gelene kadar cok kotu agliyo erken verincede sindiremiyo zorlaniyo Allah yardmcimiz olsun canm insallah bi yeri agrimiyordur buyume atagidir

Ayni canm ya mama yapana kadar aglamaktan bir hal oluyo hastaneye bile goturdum cok şükür birseyi yok dediler gazdan desem mommy bliss kullanmayi basladigimdan beri rahat cikariyo gazini neyi var bilemedim ki ama bu uc gundur surekli ac mamayida oyle kafaya gore veremiyorum saatini bekliyorum saati gelene kadar cok kotu agliyo erken verincede sindiremiyo zorlaniyo Allah yardmcimiz olsun canm insallah bi yeri agrimiyordur buyume atagidir
Bizimde gaz için doktor damla verdi onu kullanıyorum rahatlıyor diye düşünüyorum. Bende mamayi üç saatte veriyordum ama bugün iki saatte acıktı sürekli . Doktor ağlasa bile üç saat olmadan verme demişti .ama verdim sürekli ağlaması , huysuz olması çok yordu beni . Benimki küçük daha büyüme atağı olur mu bilmiyorum ama inşallah öyledir ya .

Ya kizlar bnm bebek bugun sabahtan beri agliyo gazini kolay cikartiyo artik ama cok kotu agliyo hastaneye bile götürdüm cok şükür bsyi yok dediler ama gene huysuz disarida mışıl mışıl uyuyo evde gozunden uyku akiyo ama uyumuyo büyüme atagi denen sey bumu acaba ne yapsam ya :KK43:
Canim evinin sıcaklığı nasil. Eger fazla sıcak ise ve bebegi fazla sariyorsan ondan da bunalip aglayabilir. Benim doktorum 20-22 derecede ve üzerinde sadece ince bir battaniye ile uyusun. Özellikle erkek bebekler sıcağı sevmez ve uyuyamaz dedi

Ya kizlar bnm bebek bugun sabahtan beri agliyo gazini kolay cikartiyo artik ama cok kotu agliyo hastaneye bile götürdüm cok şükür bsyi yok dediler ama gene huysuz disarida mışıl mışıl uyuyo evde gozunden uyku akiyo ama uyumuyo büyüme atagi denen sey bumu acaba ne yapsam ya :KK43:
Aynen iste bu kizimda hep yasadim bugun ilk kez eylemde yasadik buyume atagi sebepsiz huysuzluk aglama

Canim evinin sıcaklığı nasil. Eger fazla sıcak ise ve bebegi fazla sariyorsan ondma bunalip aglayabilir. Benim doktorum 20-22 derecede ve üzerinde sadece knce bir battaniye ile uyusun. Özellikle erkek bebekler sıcağı sevmez ve uyuyamaz dedi
Ev sicak canm kac derece bilmiyorum ama bn kisa kollu giyiyorum bebek bir kisa kollu ince citcitli body birde uzerine uzun kollu bir corap birde ayakli pijama şapkada giydirmiyorum ev icinde ama neden bu kadar huysuz anlamadim canm

Bizimde gaz için doktor damla verdi onu kullanıyorum rahatlıyor diye düşünüyorum. Bende mamayi üç saatte veriyordum ama bugün iki saatte acıktı sürekli . Doktor ağlasa bile üç saat olmadan verme demişti .ama verdim sürekli ağlaması , huysuz olması çok yordu beni . Benimki küçük daha büyüme atağı olur mu bilmiyorum ama inşallah öyledir ya .
Valla ayni seyi yasiyoruz kuzum bu iki uc gundur cok acikiyo nedense banada doktor uc saatte ver demisti bn iki saatte verdim dayanmiyo cunku acaba agirmi geliyo ondanmi agliyorlae

Ev sicak canm kac derece bilmiyorum ama bn kisa kollu giyiyorum bebek bir kisa kollu ince citcitli body birde uzerine uzun kollu bir corap birde ayakli pijama şapkada giydirmiyorum ev icinde ama neden bu kadar huysuz anlamadim canm
Canim bebegi giydirmek ayri fazla battaniyelere de sarmamaya da dikkat et. Peluş battaniye falan kullanmiyorsundur zaten. Bir de pozitif yaklasmak da cok onemli bebeğe. Ben oglumla hep konusuyorum göz temasi kuruyorum aglamayi kesip beni dinliyor :) he bir de sana şu tavsiyem var. Bebegin yok büyüme atağı yok kolik şu bu diye şartlandirma kendini. O bebektir aglar da susar da psikolojik bir şartlandirma yapma. Bebeğin normal bunu hep böyle kabul et. Hangimiz sabahlara kadar aglamadik annemizi uykusuz birakmadik ki. Bunlarin hepsi olağan şeyler ve geçecek :KK66:

Canim bebegi giydirmek ayri fazla battaniyelere de sarmamaya da dikkat et. Peluş battaniye falan kullanmiyorsundur zaten. Bir de pozitif yaklasmak da cok onemli bebeğe. Ben oglumla hep konusuyorum göz temasi kuruyorum aglamayi kesip beni dinliyor :) he bir de sana şu tavsiyem var. Bebegin yok büyüme atağı yok kolik şu bu diye şartlandirma kendini. O bebektir aglar da susar da psikolojik bir şartlandirma yapma. Bebeğin normal bunu hep böyle kabul et. Hangimiz sabahlara kadar aglamadik annemizi uykusuz birakmadik ki. Bunlarin hepsi olağan şeyler ve geçecek :KK66:
Kalin battaniye sadecd disari cikarken kullaniyorum kuzum evde hastane cikisindeki gibi ince battaniye kullaniyorum ilk baslarda kalin battaniye kullaniyordum herkes erkek. Bebek sicak sevmez diyince degistrdim aslinda annemde diyor bebek aglar korkma sklma bebek olana kadar ne kadar ugrastin ne kadar bekledin bu bebegi simdi yok agliyo yok kolik yok gaz deme sabret alisirsin kendini strese sokma diyor ama insan ister istemez bi agrisimi bar neyi bar diye dusunuyo saglikli olsunda dayaniriz annelerimiz nasil yaptiysa bizde oyle buyuturuz diye kendimi rahatlatiyorum

Kalin battaniye sadecd disari cikarken kullaniyorum kuzum evde hastane cikisindeki gibi ince battaniye kullaniyorum ilk baslarda kalin battaniye kullaniyordum herkes erkek. Bebek sicak sevmez diyince degistrdim aslinda annemde diyor bebek aglar korkma sklma bebek olana kadar ne kadar ugrastin ne kadar bekledin bu bebegi simdi yok agliyo yok kolik yok gaz deme sabret alisirsin kendini strese sokma diyor ama insan ister istemez bi agrisimi bar neyi bar diye dusunuyo saglikli olsunda dayaniriz annelerimiz nasil yaptiysa bizde oyle buyuturuz diye kendimi rahatlatiyorum
Aynen öyle kuzum aglamadan büyüyen bebek var mı ki :) kendine iskence etme rahat olmaya çalış bebekler aglar ve her zaman bir sebebi olması gerekmez

Back
X