2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bizimki de 2gecedir 4saat uyuyor gece. Dr 10 günden sonra kaldırma demişti bana. Ben yine de çok uzatmama taraftarıyım ama bi kereden bişey olmaz.

Bizimki 36 gun oldu cnm git gide kotulesiyor uyku duzeni cok yoruldum

Benimki geçen hafta öyleydi. Memeden ayrılmıyordu. Ama daha 12günlük benimki. Uyutmak için yanına yatıyorum ben uyuyor.

Şampuan ne kullanıyorsunuz kızlar ben mustela aldım
Losyonda onun ama losyon elinle ısıtsam da soguk geliyor kızın çığlığı basıyor
Sampuanda çabuk yağlandırıyor gibi geldi ertesi gün saçı yapış yapış oluyor
Siz neler kullanıyorsunuz banyo rutininiz nasıl her gün mü gün aşırı mi belirli bir saate mi yıkıyorsunuz nasıl yıkıyorsunuz
Biz küvette cok yorulduk banyo filesi var icin sünger dolu onu lavaboya koyuyoruz eşim eliyle tutarken ben yıkıyorum
Banyo süngeri alacaktım e bebekten kalmamış deniz süngeri sizlerin ayrıca kullandığı bsy var mi
Biz mustelanin yeni dogan kopuk sampuaniylamyikiyoruz hem vucudu hem saci. Sungere de gerek olmuyor o yuzden zaten köpük çıktığı için. Ben kendim yikayamiyorum maalesef kv yikiyo ben de yardim ediyorum. Yalniz simdi sen soyleyince farkettim bizim de cok cabuk yaglanma oluyor o sampuandan mi acaba.
Daha rutin oturtamadim ama gun asiri saat 6 bucuk 7 arasi yikamaya calisiyoruz.

Kizlar bizim bebis hic uyumuyor en fazla uyudugu 1 saat cok bunaldim artik hic uyuyamiyorum...
Surekli emmek istiyor bu sefer fazla emiyor emdigini kusuyor..
Nolur bebisleri uyuyan anneler neler yapiyorsunuz banada bir akil verin
Dun aksam 7den 1.30 kadar hic uyumadi halbuki banyo yapti yoruldu sonrada 30 dk bir uyandi
Ayni durum dunden beri bizde de var :( uykusuzluktan bayilicam. 15-20 dakika uyuyup uyaniyor.

Kızlar göz capaklanmasina ne yapmistiniz bizde de basladi :110:
Bir de ben bezi molfix kullaniyorum simdiye kadar memnundum ama simdi hep tasiriyor ki bekletmeden hemen actigim halde.Baska beze gececegim prima haric onun kokusunu hic sevmiyorum cunku.sizler hangisinden memnunsunuz

Kizlar bizim bebis hic uyumuyor en fazla uyudugu 1 saat cok bunaldim artik hic uyuyamiyorum...
Dun aksam 7den 1.30 kadar hic uyumadi halbuki banyo yapti yoruldu sonrada 30 dk bir uyandi
Canim gazi mi var ki sık emmek istiyor.Bazi günler bizimki de oyle yapti buyume atagi da olabilir.

Aptamil canim gaz yapiyo ama cikariyo çok rahatsız olmuyo ilk zamanlar sık verince çok olmuştu ama...kabizlik hiç olmadı ama maşallah
Bende aptamil conformil kullanıyorum pek gaz yada kabızlık yapmıyo ama bi yerde bebeğe kilo alımını pek sağlamıyo diye duymuştum değiştirsem mi diyorum

Haklısın canım anneme de dedim zaten eve döndüğümde tekrar gelirlerse laf sokacağım dedim annem yapma kızım dio ama bu çocuğa kolay sahip olunmuyo malesef 9 ay taşıyoruz bir hasta olursa Allah korusun benim içim yanar öpücükten ölen bebek var yaa haberlere çıkmış ve bir tan e de değil onu duyunca iyice sinir oldum annemi gönderdim sinirli olunca al elinden diye sen gir ben uyuturum diyomus onu geçtim 7 senedir evliyim kapımı açmadılar eşimle okadar sorun yaşadım okadar üzdü beni ne annesi ne ablası bir kez olsun aramadı sahip çıkmadı esim yüzünden ölümlerden döndüm kimse yoktu yanimda şimdi bebek olunca gelecekleri tuttu evime ayrıca bugüne kadar bireylerini görmedim ne maddi ne manevi beni çok üzüp aglattilar ailecek k yüzden onlara karşı içimde sadce kin var...
Aynı şeyleri bende yaşadım canım. Hep riskli hamilelik geçirdim her hafta hastanedeydim eşim askerde kimse ne aradı ne sordu. Bunun eşi askerde bebeğin eksiklerini kim alıyo diye kimse umursamadı. Şimdi bebek oldu gelmiş bizim cocuk diyolar hayatım boyunca 1 kere gördüğüm kuzeni bile emzik verdiğimi duymuş vermeyim diye sayfalarca yazı yazmış ki doktor sakinleştirmek için verebilirsin dedi. Herkes akıl veriyo tahammül edemiyorum hepsini yeter diye bağırıp kovmak istiyorum ama eşim benim hatrım için sus diyo mecbur sessiz kalıyorum:kızgın:

Ya kizlar bebegi ince giydirmenin dogru oldugu kv ye bir turlu anlatamiyorum :KK43: bebek o kendiniz gibi dusunmeyin üşür deyip 10 kat giydiriyor, biz cikarinca da bozuluyor küsüyor resmen.
Cidden benim bu akıl vermelere tahammülüm yok ister istemez suratım asılı veriyo. 8 günlük olduk göbeğimiz düştü bebeği yıkıcaz tutmuş kayınbabam arıyo 8 günlük bebek yıkanırmı hasta edeceksiniz diye e oha dedim ya karışmadığınız bi o kaldı

Kızlar oğlumun yüzünde isilik gibi minik sivilceler çıktı ortaları sarı gibi herkes normal diyo ama tedirginim sizlerin bebeklerde oldu mu

Kızlar merhabadogum yapmış olduğunuz için sizlere bişey sormak istiyorum 36+3 günlük hamileyim . Dün gece midem ağrıdı uyuyamadim yediğim biseydendir diye düşündüm sabah ta uyandığımda mide bulantısı yaşadım hala da hafif hafif oluyor. arada da karın ağrısı .Şimdide duştan çıktım kasık ağrım başladı :( sizce dogum belirtisi olabilir mi ? Hastaneye gitmem gerekir mi ? Böyle bişey uasayaniniz varmı acaba

Emzik alıyor mu ? Almıyorsa ver derim

Bir de ben bezi molfix kullaniyorum simdiye kadar memnundum ama simdi hep tasiriyor ki bekletmeden hemen actigim halde.Baska beze gececegim prima haric onun kokusunu hic sevmiyorum cunku.sizler hangisinden memnunsunuz
Çapak sorunu hala devam ediyor bizde napacam bilmiyorum ilaç da kullandık şimdi hergun demli çay ile siliyorum ama yine oluyor

Kızlar merhabadogum yapmış olduğunuz için sizlere bişey sormak istiyorum 36+3 günlük hamileyim . Dün gece midem ağrıdı uyuyamadim yediğim biseydendir diye düşündüm sabah ta uyandığımda mide bulantısı yaşadım hala da hafif hafif oluyor. arada da karın ağrısı .Şimdide duştan çıktım kasık ağrım başladı :KK43: sizce dogum belirtisi olabilir mi ? Hastaneye gitmem gerekir mi ? Böyle bişey uasayaniniz varmı acaba
Bunlar belirti degil canim içini rahat tut yedigin bisey dokunmustur ya da üşütmussundur. Doğum zamani gelince her şey çorap söküğü gibi olup bitiyor panik olacak bir durum yokmuş yaşayınca hepimiz anladik. Sen de sakinligini koru hamileligin tadini çıkar canim

Çapak sorunu hala devam ediyor bizde napacam bilmiyorum ilaç da kullandık şimdi hergun demli çay ile siliyorum ama yine oluyor
hifam0242 hifam0242 . Kizlar bizim de göz çapaklanmasi 20 günden fazla sürdü ama nihayet geçti. Endiselenmeyin bebeklerde çok sık oluyormus bu durum. Göz yıkama damlasiyla her gub 4-5 kere sildim ben. Devamlı silin sabredin gececektir

Ben anne lifi kullanıyorum :)
Unibabynin şampuanını aldım
Losyon bebe yağı gibi şeyler yerine doğal zeytinyağı kullanıyorum canım
Banyo oncesi her yerine zeytinyağı sürüyorum iki 3 dk emilsin yıkıyorum bende

Evimiz 20 derece falan cnm netten bebek uyutan sesler diye bir program indirdim supurge sesine sakinlesiyor ama uyumuyor.
Emzik 3. Farkli alisim almiyor boguluyor gibi oluyor
Benim ark uyumuyor doktor toplamda 3 saat iyuyorssniuinbazinbebekler uyumaz demiş ortan değiştirin ya da emziğe alıştırmak zorundasınız demks
Taşıyorsa bir beden büyük olana geç kuzum
Prima hariç sleepy iyi gibi
Bende aptamil conformil kullanıyorum pek gaz yada kabızlık yapmıyo ama bi yerde bebeğe kilo alımını pek sağlamıyo diye duymuştum değiştirsem mi diyorum
Kilo alımına bak öyle değiştir herkese farklı sonuç verebilir yazılanlara cok inanma
Kızlar benim bebek 8 günde 200 gr almış az değil mi
Gayet iyi - haftada 125 alması yeterli demişti doktor

Kızlar oğlumun yüzünde isilik gibi minik sivilceler çıktı ortaları sarı gibi herkes normal diyo ama tedirginim sizlerin bebeklerde oldu mu
Bizde de oldu duş aldırdık bol bol geçmiyor ama hafifliyor normalmiş yeni doğanlarda

Kızlar merhabadogum yapmış olduğunuz için sizlere bişey sormak istiyorum 36+3 günlük hamileyim . Dün gece midem ağrıdı uyuyamadim yediğim biseydendir diye düşündüm sabah ta uyandığımda mide bulantısı yaşadım hala da hafif hafif oluyor. arada da karın ağrısı .Şimdide duştan çıktım kasık ağrım başladı :KK43: sizce dogum belirtisi olabilir mi ? Hastaneye gitmem gerekir mi ? Böyle bişey uasayaniniz varmı acaba
Olabilir bir doktoruna danış istersen kasılmaların kaç dk oluyor bak bi

Banyo oncesi her yerine zeytinyağı sürüyorum iki 3 dk emilsin yıkıyorum bende

Benim ark uyumuyor doktor toplamda 3 saat iyuyorssniuinbazinbebekler uyumaz demiş ortan değiştirin ya da emziğe alıştırmak zorundasınız demks

Taşıyorsa bir beden büyük olana geç kuzum
Prima hariç sleepy iyi gibi

Kilo alımına bak öyle değiştir herkese farklı sonuç verebilir yazılanlara cok inanma

Gayet iyi - haftada 125 alması yeterli demişti doktor

Bizde de oldu duş aldırdık bol bol geçmiyor ama hafifliyor normalmiş yeni doğanlarda

Olabilir bir doktoruna danış istersen kasılmaların kaç dk oluyor bak bi
4 kiloyuz 2 numara kullaniyorum zaten canim.3 buyuk gelmez mi

Back
X