- 13 Mart 2015
- 991
- 1.000
- 63
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
- #45.881
Kızlar bugun oglum kakasini keci pisligi gibi 2 tane yaptı çok korktum fitil koydum allahdan gerisini çok kati olmayacak şekilde çıkardı dr u aradım 1 kereden bisey olmaz ayni sekilde deavam ederse mamasina saf zeytinyag damlatalım dedi eger hala çozum bulamazsak mamayı degistiririz dedi bide burasi antalya hava ısınıyo yavas yavas bebeğe su ikram et dedi içerse dedi basına bole bisey gelen var mı? su icirme durumuna ne diyosunuz biz bugun 2 aylık olduk verilmelimi sizce su
Hastanede bebeği hıçkırık tutmuştı bende azcık su versek mi dedim, bebek hemşiresi olmaz gözlerine zararlı demişti. Hiç böyle bişey de duymamıştım ama gerçekliği doğruluğu nedir bilemiyorum.
Ilk gunden beri veriyorum ben. gunde 2 3 kere 1cay kasigi.ozellikle emzirdikten sonra veriyorum.zaten yarısını tukuruyor.agzi temizleniyor sutten pamukcuk olmuyor.
Canım üste de yazdım bana gözüne zararlı dedi hemşire. Ne alaka bende pek anlamadım açıkcası. Yoksa bende vermek istiyordum.
canım, bana doktor 3 saatte bir emzir dedi ama bişey itiraf edeyim mi, ben buna pek inanmıyorum. bebeği hiç uyandırmadım. ağladıkça alt değiştirme ve emzirme yapıyorum. kaka çiş normal, hatta kaka fazla. yüzünde sarılık yok. içgüdüsel davranmayı düşündüm. huzurla uyuyan bebeği niye uyandırayım ki, diye düşündüm. ama bi sorun varsa yarın belli olur. yarın bir hafta kontrolümüz var. herşey normalse böyle devam edicem. bi sorun varsa sizinle paylaşırım. böyle yapın demek haddim değil, sadece paylaşmak istedim hepinizle.
Sarılık olur diye uyandırın diyorlr canım. Benimki hiç sarılık olmadı şükür, 15günlük bugün. Gece 4saat uyuyor 2-3gündür. Bende uyandırmadım. Bi gittiğim dr 10günden sonra ıyandırma demişti. Yeni gittiğim doktorsa 1aya kadar uyandır dedi. Bugün gündüz de ıyudu mesela 3saate yakın uyandırdım çünkü hakkaten fazla emmemişti. Bakalım zamanla bi düzene oturacak.