2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aaa gercekten mi? Iste benim de oyle sabah 6-7 gibi uyanip aksam 9a kadar bu durumdayiz.Aksam kacta uyuyor seninki?
Saatlerimiz bile aynı neredeyse. Sabah 5 5bucuk gibi uyanım akşam sekizde uyuyor. Gündüz uykuları uyku denmez sekerleme. Yarım saati geçmiyor çok nadir geçtiği oldu. O günlerde uydu bugün deyip sevindim:)

Kızlar sizin bebeklerinde saçları dökülüyor mu bizimkinin dökülüyor kızımın saçlarına nazar değdi sanırım :KK70:
Dökülüyor battaniyesi saç oluyor gün içinde. Bir de konak olacak sanırım. Olmaması için ne yapmak gerek bilen var mı? Pul pul olmaya başladı kepek gibi. çok değil şuan ama başlangıç sanırım

Kızlar bizimki aksam 10 30 gibi uyanıyo 11 e dopru bi ağlamaya mızmızlanmaya başlıyo sürekli gezdiriyorum felan öyle sakinleşiyo. Gece 12 gibi yıkıyoruz sonra yağla üstünü giydir emzir felan 1 oluyo sonrasında gece 3 4 gibi sabah 6 gibi sonra 8 gibi kalkıyo emip yatıyo. 3 gündür böyleyiZ normalde gece 1 de kalkıp 5 te yatıyodu 3 gündür ben şoklardayım :halay:

Doğum izni bitince ne yapmayı düşünüyorsun? Benim mayısın 6 sında bitiyor iznim, rapor işleri nasıl oluyor nasıl halledicem bilmiyorum
Rapor alırsın canım.. kısa kısa raporlar dah iyi oluyor hafta sonu girmez hem rapora... Bird e arkadaş doğum sonrası çiş kaçırma diye almış dr. Dan. Kadın doğumcu kolayca yazmış öle olunca.. aklında olsun

Aksam 9 9:30 gibi uyuyor gece bnde uc kez mama vermek icin kalkiyorum
Sen Hakan kaldırıyor musun saatli canim
Kızlar ya bebeğin 4 saat çiş yapmamış olması ne anlama geliyor. 3 saat uyudu uyandı şimdi altını alıp emzireyim dedim bi açtım bir damla çiş yok. Çok kafama takıldı ya. Gece gaz var diye sürekli emdi. En son 30 dk emerek daldı zaten uykuya. Uapmıl olması lazım
Canim bizimde olmustu gece sabaya kadar cis yapmamıştı doktor normal yapmaya bilir demişti
Dökülüyor battaniyesi saç oluyor gün içinde. Bir de konak olacak sanırım. Olmaması için ne yapmak gerek bilen var mı? Pul pul olmaya başladı kepek gibi. çok değil şuan ama başlangıç sanırım
Zeytinyağı sürün derler genelde

Kızlar selam, gaz sorunu ilaclari bahsi açılmış bende deneyimimi anlatmak istedim.Benim bebeğimde kakasını yaparken çok zorlanıyor uykuda bile olsa çığlıkla uyanıyordu beline masaj yapa yapa ağlayarak yaptırıyorduk kakasini.1 aylık kontrolde bize bio gaia önerdi dr muz.bagirsak florasini duzenler diye.kullanmaya başladık ama ilk zamanlar hemen etki etmiyor.birde dr bana yemeklerine muhakkak kimyon kullan hergün dedi hatta icebirsen çayını iç sütünden geçer rahatlatır dedi.ogunden buyana hem.biogaia damla veriyorum ki 2.siseye geçtik biz.hemde her akşam yatmadan önce 1 su bardağı kaynar suya 1 çay kaşığı kimyon atıp 1 saat demlenmesini bekliyorum sonra kimyon alta suzuluyor ustteki suyunu içiyorum.gece emdiginde de geciyorki ertesi gün rahat ediyoruz.deneyebilirsiniz biz çok rahatladık.kimyonu içmeyi unuttugumun ertesi gunu yine gaz oluyor bebekte dikkat ettim.bu arada kimyon sizinde gazinizi fena çıkarıyor gazman gibi dolaşıyorum ortalıkta:olamaz:

Kızlar selam, gaz sorunu ilaclari bahsi açılmış bende deneyimimi anlatmak istedim.Benim bebeğimde kakasını yaparken çok zorlanıyor uykuda bile olsa çığlıkla uyanıyordu beline masaj yapa yapa ağlayarak yaptırıyorduk kakasini.1 aylık kontrolde bize bio gaia önerdi dr muz.bagirsak florasini duzenler diye.kullanmaya başladık ama ilk zamanlar hemen etki etmiyor.birde dr bana yemeklerine muhakkak kimyon kullan hergün dedi hatta icebirsen çayını iç sütünden geçer rahatlatır dedi.ogunden buyana hem.biogaia damla veriyorum ki 2.siseye geçtik biz.hemde her akşam yatmadan önce 1 su bardağı kaynar suya 1 çay kaşığı kimyon atıp 1 saat demlenmesini bekliyorum sonra kimyon alta suzuluyor ustteki suyunu içiyorum.gece emdiginde de geciyorki ertesi gün rahat ediyoruz.deneyebilirsiniz biz çok rahatladık.kimyonu içmeyi unuttugumun ertesi gunu yine gaz oluyor bebekte dikkat ettim.bu arada kimyon sizinde gazinizi fena çıkarıyor gazman gibi dolaşıyorum ortalıkta:olamaz:
Toz kimyon mu kuzum kullandığın

Kızlar göğüs pedi ve sut saklama poşeti ne kullanıyordunuz
E bebeğin kendi pedini aldım cok beğenmedim rosmanndan aldım daha denemedim onu
Sut saklama kabı da yine baby me almıştım sanki o gün çıkardığımda koku vardı
Aventi de arkadasım da denedim cok inçe geldi beğenmedim
Başkent hastanesinde yatarken benim sütleri koymuşlardı giderken verdiler milkaway di markası saklama poşetinin o güzeldi sizin Öner’iniz var mi

Bilmiyorum canım maşallah seninki 5400 olmuş 45 günde benimki 53 54 günlerde 4700 ancak gelir az alıyor
Sıkma canını benimkide 1 şubat doğumlu. Ve daha 5kilo anca.. her bebek farklı. Doğum kilosuda önemli rabi.. benimki 2.5 doğdu. İlk hafta kontrolde verdiklerini yeni geri aşmıştı ve hala 2.5 tu.

Canım sütüm az diye asla şartlama kendini beyinsel olarak sinyal gönderirsin ve cidden azalır.. az diyen olursa da takma annem yok dedi az dedi hatta iyi gelmiyo sütün beslemiyo doymuyo cocuk da dedi ama bu akşam sagdim sol memeden hic çıkmadığı kadar süt cıktı 50cc ye yakın sağ memeyi e üstünü tamamlamak için az sagdim 70 cc oldu yine az biliyorum ama hiç bi memeden bu kadar çıkmamıştı bide kuru incir ve kayısı hoşafı cidden ise yarıyor süt fışkırıyor gerçekten ekliyim emzirmeyi sakin birkama az diye inatla emzir ki artsın canim Birdilimkek Birdilimkek Allah razı olsun senden sütun fışkırma sesini duydum buaksam maşallah:)
Masallah canim çok mutlu oluyorum işe yarasin Sütümuz olsun yeter ki :))

Canim bizimde olmustu gece sabaya kadar cis yapmamıştı doktor normal yapmaya bilir demişti

Yaptı kuzum çok şükür ay nasıl korktum ya.
Şimdide gaz sancımız geldi. Nurse verdim. Eczacı bşze günde 3 kere 1 çay kaşığı dedi. Siz ne kadar veriyorsunuz

Başkent hastanesinde yatarken benim sütleri koymuşlardı giderken verdiler milkaway di markası saklama poşetinin o güzeldi sizin Öner’iniz var mi

Ben göğüs pedi baby&me almıştım. Ama öyle kullanmama gerek kalmadı çk akma olmuyor bende. Ama dokusu ince sevmedim. Kraft ve lansinohun iyi diyorlar. Süt saklama poşeti lansinoh aldım çok güzel bir sorun yaşamadım. Sütte koku falanda olmadı

Ben göğüs pedi lansinoh kullanıyorum çok memnunum. Saklama poşeti hiç almadım hiç süt saklamadım ama bence lansinoh bu işte başarılı poşeti de iyidir diye düşünüyorum

Yok canm artik kendisi her 3 saatte kalkiyo agliyo mama veriyorum gazini cikartiyorum tekrar uyuyo

Ben baby me ped kullaniyorum gayet guzel bence neden begenmediniz ki. Ustelik cok akiyor benden gayet guzel koruyor. Sut saklamada da onu kullaniyorum.

Back
X