- Konu Sahibi Homely_angel
- #48.581
Emzirme sonrası uyumaya yüz tutmuş olduğunda beşiğe yatırıyorum. Hafifçe poposuna vuruyorum. Arada pışş pışşşş ses çıkarıyorum.Şş pat yöntemi ile nasıl uyutuluyor ? Yani nasil yapılıyor ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emzirme sonrası uyumaya yüz tutmuş olduğunda beşiğe yatırıyorum. Hafifçe poposuna vuruyorum. Arada pışş pışşşş ses çıkarıyorum.Şş pat yöntemi ile nasıl uyutuluyor ? Yani nasil yapılıyor ?
Saatlerimiz bile aynı neredeyse. Sabah 5 5bucuk gibi uyanım akşam sekizde uyuyor. Gündüz uykuları uyku denmez sekerleme. Yarım saati geçmiyor çok nadir geçtiği oldu. O günlerde uydu bugün deyip sevindim:)Aaa gercekten mi? Iste benim de oyle sabah 6-7 gibi uyanip aksam 9a kadar bu durumdayiz.Aksam kacta uyuyor seninki?
Dökülüyor battaniyesi saç oluyor gün içinde. Bir de konak olacak sanırım. Olmaması için ne yapmak gerek bilen var mı? Pul pul olmaya başladı kepek gibi. çok değil şuan ama başlangıç sanırımKızlar sizin bebeklerinde saçları dökülüyor mu bizimkinin dökülüyor kızımın saçlarına nazar değdi sanırım![]()
Rapor alırsın canım.. kısa kısa raporlar dah iyi oluyor hafta sonu girmez hem rapora... Bird e arkadaş doğum sonrası çiş kaçırma diye almış dr. Dan. Kadın doğumcu kolayca yazmış öle olunca.. aklında olsunDoğum izni bitince ne yapmayı düşünüyorsun? Benim mayısın 6 sında bitiyor iznim, rapor işleri nasıl oluyor nasıl halledicem bilmiyorum
Sen Hakan kaldırıyor musun saatli canimAksam 9 9:30 gibi uyuyor gece bnde uc kez mama vermek icin kalkiyorum
Canim bizimde olmustu gece sabaya kadar cis yapmamıştı doktor normal yapmaya bilir demiştiKızlar ya bebeğin 4 saat çiş yapmamış olması ne anlama geliyor. 3 saat uyudu uyandı şimdi altını alıp emzireyim dedim bi açtım bir damla çiş yok. Çok kafama takıldı ya. Gece gaz var diye sürekli emdi. En son 30 dk emerek daldı zaten uykuya. Uapmıl olması lazım
Zeytinyağı sürün derler geneldeDökülüyor battaniyesi saç oluyor gün içinde. Bir de konak olacak sanırım. Olmaması için ne yapmak gerek bilen var mı? Pul pul olmaya başladı kepek gibi. çok değil şuan ama başlangıç sanırım
Toz kimyon mu kuzum kullandığınKızlar selam, gaz sorunu ilaclari bahsi açılmış bende deneyimimi anlatmak istedim.Benim bebeğimde kakasını yaparken çok zorlanıyor uykuda bile olsa çığlıkla uyanıyordu beline masaj yapa yapa ağlayarak yaptırıyorduk kakasini.1 aylık kontrolde bize bio gaia önerdi dr muz.bagirsak florasini duzenler diye.kullanmaya başladık ama ilk zamanlar hemen etki etmiyor.birde dr bana yemeklerine muhakkak kimyon kullan hergün dedi hatta icebirsen çayını iç sütünden geçer rahatlatır dedi.ogunden buyana hem.biogaia damla veriyorum ki 2.siseye geçtik biz.hemde her akşam yatmadan önce 1 su bardağı kaynar suya 1 çay kaşığı kimyon atıp 1 saat demlenmesini bekliyorum sonra kimyon alta suzuluyor ustteki suyunu içiyorum.gece emdiginde de geciyorki ertesi gün rahat ediyoruz.deneyebilirsiniz biz çok rahatladık.kimyonu içmeyi unuttugumun ertesi gunu yine gaz oluyor bebekte dikkat ettim.bu arada kimyon sizinde gazinizi fena çıkarıyor gazman gibi dolaşıyorum ortalıkta![]()
Sıkma canını benimkide 1 şubat doğumlu. Ve daha 5kilo anca.. her bebek farklı. Doğum kilosuda önemli rabi.. benimki 2.5 doğdu. İlk hafta kontrolde verdiklerini yeni geri aşmıştı ve hala 2.5 tu.Bilmiyorum canım maşallah seninki 5400 olmuş 45 günde benimki 53 54 günlerde 4700 ancak gelir az alıyor
Bana da almıyor gibi geliyordu canim ama eti sertleşti seninki de aliyordur ama sen farketmiyorsundurBilmiyorum canım maşallah seninki 5400 olmuş 45 günde benimki 53 54 günlerde 4700 ancak gelir az alıyor
Masallah canim çok mutlu oluyorum işe yarasin Sütümuz olsun yeter ki :))Canım sütüm az diye asla şartlama kendini beyinsel olarak sinyal gönderirsin ve cidden azalır.. az diyen olursa da takma annem yok dedi az dedi hatta iyi gelmiyo sütün beslemiyo doymuyo cocuk da dedi ama bu akşam sagdim sol memeden hic çıkmadığı kadar süt cıktı 50cc ye yakın sağ memeyi e üstünü tamamlamak için az sagdim 70 cc oldu yine az biliyorum ama hiç bi memeden bu kadar çıkmamıştı bide kuru incir ve kayısı hoşafı cidden ise yarıyor süt fışkırıyor gerçekten ekliyim emzirmeyi sakin birkama az diye inatla emzir ki artsın canimBirdilimkek Allah razı olsun senden sütun fışkırma sesini duydum buaksam maşallah:)
Sen Hakan kaldırıyor musun saatli canim
Canim bizimde olmustu gece sabaya kadar cis yapmamıştı doktor normal yapmaya bilir demişti
Zeytinyağı sürün derler genelde
Kızlar göğüs pedi ve sut saklama poşeti ne kullanıyordunuz
E bebeğin kendi pedini aldım cok beğenmedim rosmanndan aldım daha denemedim onu
Sut saklama kabı da yine baby me almıştım sanki o gün çıkardığımda koku vardı
Aventi de arkadasım da denedim cok inçe geldi beğenmedim
Başkent hastanesinde yatarken benim sütleri koymuşlardı giderken verdiler milkaway di markası saklama poşetinin o güzeldi sizin Öner’iniz var mi
Ben göğüs pedi lansinoh kullanıyorum çok memnunum. Saklama poşeti hiç almadım hiç süt saklamadım ama bence lansinoh bu işte başarılı poşeti de iyidir diye düşünüyorumKızlar göğüs pedi ve sut saklama poşeti ne kullanıyordunuz
E bebeğin kendi pedini aldım cok beğenmedim rosmanndan aldım daha denemedim onu
Sut saklama kabı da yine baby me almıştım sanki o gün çıkardığımda koku vardı
Aventi de arkadasım da denedim cok inçe geldi beğenmedim
Başkent hastanesinde yatarken benim sütleri koymuşlardı giderken verdiler milkaway di markası saklama poşetinin o güzeldi sizin Öner’iniz var mi
Toz kimyon mu kuzum kullandığın
Yok canm artik kendisi her 3 saatte kalkiyo agliyo mama veriyorum gazini cikartiyorum tekrar uyuyoSen Hakan kaldırıyor musun saatli canim
Canim bizimde olmustu gece sabaya kadar cis yapmamıştı doktor normal yapmaya bilir demişti
Zeytinyağı sürün derler genelde