2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sezaryen olan arkadsslar agrilariniz gectimi? Bnm iki ay 5 gun oldu vel agrim cok şiddetlendi oyle ki bugun adim atamıyorum bacaklarimla birlikte agriyo resmen ayaga kalkamıyorum genel anesteziden olabilirmi acaba
Regli olacak olabilirsin canjm

Sezaryen olan arkadsslar agrilariniz gectimi? Bnm iki ay 5 gun oldu vel agrim cok şiddetlendi oyle ki bugun adim atamıyorum bacaklarimla birlikte agriyo resmen ayaga kalkamıyorum genel anesteziden olabilirmi acaba
Anezteziden olmaz o. Dikislerin iltahaplanmis olabilir. Adin atamayacak agri normal degil. Bir doktora git mutlaka ve mumkunse kendi doktorun olmasin.

Ay ay değişiyormuş biberonlar 3+ falan diye akışına göre aventin değişiyor mesela bizim ki aventi hic sevmedi
Browna bi bakayım lazim olursa onu alırım
Aventten sonra meme reddi yasadim bak. Ama biberondan mi asidan mi bilemedim. Ayni gundu ikiside. O yuzden riske girmedim. Bir daha kullanmadim avent

Kontrole gidiyomusun? Benim agrim bitti ama kesiginnustunce dokununca aci oluyor hala.

Fırsat vermiyorum ki ben. Mesela diyolar ya kilo alımından felan anlarsın diye 1 ay nasıl sabrediyin. Gerçi sadece gece 1 kere veriyorum bazen de 2 onun harici vermiyorum. Ama hiç vermesem de olur mu ki bilmiyorum
Canım evde tartın varsa al kucağına bebeğini tartıl sonra bşrde onsuz tartıl anlarsın ne kadar aldığını haftadan125 gr alt sınırb250 gr da normmal diye biliyorum

Kontrole gidiyomusun? Benim agrim bitti ama kesiginnustunce dokununca aci oluyor hala.
İki hafta once gittim canm bsy yoktu yani dikiş yerim gayet iyi orda hic sknti yok ama belim cok kotu agriyo belim kalcalarim bacaklarim cok kotu yuruyemez hale geldim egildigim zmn tekrar kalkamiyorum hic bsy kaldiramiyorum hamilelikte bile boyle bel agrisi cekmemistim bel fiti mi oldum acaba

İki hafta once gittim canm bsy yoktu yani dikiş yerim gayet iyi orda hic sknti yok ama belim cok kotu agriyo belim kalcalarim bacaklarim cok kotu yuruyemez hale geldim egildigim zmn tekrar kalkamiyorum hic bsy kaldiramiyorum hamilelikte bile boyle bel agrisi cekmemistim bel fiti mi oldum acaba
Daha kotu olmadan git bence canim

P Prime18 haftada iki kere kızımı kursa götürünce babası biberon veriyor. Valla biberon alan bebek ne büyük rahatlıkmış. Kızım kesinlikle almazdı bi yere gidemezdim bazen çok bunalırsam emzirir koştur koştur çıkar 2 saatten önce dönerdim.bi kere bi sınava girmem gerekiyordu 3 4 saat. ilk saat iyiymiş sonra ağlaya ağlaya bi hal olmuş kuzum. Yani her zaman verilmese de bi iki haftada verilip unutturulmaması lazım diye düşünüyorum. Hele çalışanlar nasıl besleyecekse şimdiden alıştırsınlar memeyr alışan çocuk öyle kolay kolay başka bişey kabul etmiyor

Evet güzel haberlerle geldim dudak bağımızda yokmuş cok şükür bizim kız orda emdi beni utandırdı :D pozisyon yanlışlığından kaynaklanıyormuş bugünden itibaren kullanmayın silikon ucu cok zorlanırsanız Pazartesi yoksa Perşembe günü kontrole gelin kilo almaz aç kalır kokusunu bırakın istedikçe verin dedi
Sonunda denemelerim sonuç verdi cok şükür

Ben termometre ile olcuyorum. Daha dogrusu kocis termometre ile olcuyor. Aldigimiz ates olcer soviyida olcuyor. 32 33 derece olacak. Bir kere sutumu sagdigimda olcmustum 32.5 dereceydi ona gore belirledik rakami :KK70:

Ateş ölçer demişken, bizim doktor o dijital cihazları önermiyor. Hele ki Işın'la ölçenleri (bebeğin ateşini ölçerken) ileride sorun bile olabileceğini söyledi. Galyumlu termometre kullanın dedi.

Homely_angel Homely_angel cevap geldi primadan.

Prima ile alakalı bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Prima ürünümüz ile alakalı belirtmiş olduğunuz durum hakkında size daha iyi yardımcı olabilmemiz adına elinizde bulunuyorsa ürün paketiyle beraber kullanılmamış 10 adet numuneyi aşağıdaki adrese göndermenizi rica ederiz.
Diyor adres vermiş kargo anlaşma numarası vermiş bakalım gönderebilirsem gondericem

Vakit bulsam ben de yazacağım. Hatta elimde kaldıysa kanada dan aldığım ve kokusu olmayanı da göndereceğim.

Back
X