2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben serena aldim. Cok yonlu cunku. 4 yana hareket edebiliyor. Titresim ve muzikleri daha cok. Güvenlik daha iyi. Moms sadece marka degeri olan bir urun. Ama ikiside yenidogandan sonra kullabilan urunler. Ben serenayi dogdugundan beri kullaniyorum. 2 3 aya kullanilmaz muhtemelen. Biraz gec kalmissin sanki almaya. Bence bu saatten sonra fisher price in filan ana kucagini al 2 3 ay kullanmak icin 1000 2000 lira para verme.
Saol canm bi arastrayim cunku misafir geldigi zmn cok huzursuz oluyo surekli sallanarak uyumak istiyo bugun misafir var cocuklari cok gurultu yapiyo yavrum hic uyumadi surekli agliyo sallandigi zmn uyuyo keske onceden alsaydim

Saol canm bi arastrayim cunku misafir geldigi zmn cok huzursuz oluyo surekli sallanarak uyumak istiyo bugun misafir var cocuklari cok gurultu yapiyo yavrum hic uyumadi surekli agliyo sallandigi zmn uyuyo keske onceden alsaydim
Sadece salincak lazimsa baby plus in salincagi var bunlara benzeyen fiyati daha uygun onlara bak.

23 şubatta 3600 16 martta 4320 idi 21 günde 720 gr almış günde 34 gr ediyor az almis sanki ya ben şimdi hesaplayınca fark ettim o zaman doktor iyi dediğinde hesaplamamıştım
Günde 50/60 gr alması gerekmiyor mu
Seninle ayni gidiyor bebisler dogum 2800 sariliktan sonra 10 gunde 2300e dustu 1.ay 3200 2.ay 4400 ortalama 30 35gr arasi aliyor be doktor afferim diyordu bencede gayet yeterli neden sana az geliyor ki

Canim bizim düz tuttuğumuzun tersi sol elle bebeğin basına soğur arkadan tutturdu sağ elle memeyi tutturdu sağa yatırdı çocuğu

Sağda emecekse sag kola yatırıp sol elle meme veriyoruz ya öyle değil tam tesi yorucu bi pozisyon ama öğrenemez kadar böyle devam edeceğim
Memeyi c şeklinde yamuk yumuk değil düz verecek misim alt kısmını alacakmış ben yapıyordum ama tam tutamıyordu yamuk veriyormuşum
Çocuk size gelecek siz gazına tıklayacaksınız dedi

Ben bunu daha önce anlatmıştım ama iyi anlatamamışım demek ki. Bizimki de doğduğu gün alamadı, ertesi gün emme eğitiminde bu şekilde anlatınca hemen tutmuştu.

Çok sevindim çözümlediğinize :)

Merhaba kızlar konu annelikle alakalı değil ama biz burda aile gibi olduk artık. Kardeşimin psikoljik rahatsızlıgı var. Dokotrlat takıntı diyor sürekli birine küfür ediyor kendi kendi kendine konuşuyor. İstanbulda 4 farklı doktora götürdük ama şifa olmadı. Sizin duydugunuz iyi bir psikiyatr var mı??? İstanbulda. Manevi olarak da okunması gereken bir dua barsa bildiğiniz benimle paylaşır mısınız?? Çok üzülüyorum

Geçmiş olsun canım, bildiğim yok maalesef ama umarım şifasını bulur.

Ben diyeyim bu fisher price in yaylanan ana kucsgi daha kullanisli. Cok hafif cunku oda oda gezdir. At omuzuna misafirlige gotur. Efus daha cok seviyor onu serenadan. Ustunde uyuyup kalıyor atıyorum uatune battaniye sekerliyor orda. Ve hareket ettikce yaylandigi icin hafif uyku acilsa bile tepisdikce geri uyutuyor kendini :)

Oyun halısı araştırdın mı?

Kızlar sizin bebeler uyanıkken napıyorlar nasıl vakit geçiriyorsunuz? Uyanınca uykusunu aldıysa ilk yarımm saat iyi sonra başlıyor ağlamalar mecbur emzik veriyorum onunla susuyor gündüz. akşam gerçi o da kar etmiyor. Emziğe alışmasın derken bağımlı oldu. Kucakta gezdirirsem iyi e onu da sürekli yapamıyorum
karnı toksa 15 dk civarı kendi oyalanıyor , sonra ağlamalar ,kucak istemeler başlıyor

Back
X