Olsun yahu ne de olsa bebenin ihtiyaclari bitmiyor. Baska sey alirsin :)
Amin canim tesekkur ederim :)
Kiz ben bunu okudum okudum anlamadim

'kampanya 150 liraya 50 lira seklinde. 300 lira olursa 100 450de 150 vs vs gidiyor.
Simcik soyle oliii. O bir anakucagi. Oto koltugu degil. Belirli bir yasa kadar daha dogrusu bebis oturmaya baslayana kadar ki genellikle 6.aya kadar oluyor onu kullaniyorsun. 18 kilo olayi hikaye. Bizim suan kullandigimizda 13 kiloya kadar ama simdiden bizim sipaya tam oluyor. 2 3 ay sonra kullanilmaz. Diger yonlere gelirsek o isofixli degil. Kemerle bagliyorsun. Isofix bir tik daha guvenli bir baglama sistemi.ama her aracta isofix baglantisi olmayabiliyor. Aracina bakman lazim. Gerci gorevli bize isofixsiz araclaa150 200 lira civarina isofix baglantisi yapildigini soylemisti sanayine. Koltuga geri donersek bu sendekini adac testi vs yok ana kucagi geciyor cunku. Birde bu tarz koltuklarda kullanilan kopugun omru 4 sene diyorlar ama 2 enfazla 3 seneden sonrasi hikaye. Kopuk saticisi olarak bu sozume sonuna kadar guvenebilirsin.o yüzden eger kullanilmis bir urunse ve 3 seneden eskiyse pek bir faydasi olmaz o koltugun.