2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Geçen biri sordu , cevap veremedim
Baby me leke çıkarıcısından çok memnunum,bebeklere özel
Kıyafetindeki kara lahana suyu lekesini bile geçirdi
Üstündeki talimatlara uyun,
E bebek in kendi ürünü
Hatta şimdi halıya falan deneyeceğim , eğer memnun kalırsam normal leke çıkarıcı olarak da kullanacağım

Canım senin sütün azalmıyor bak o kadar doktora gittin günde bir kez mama veriyorsun sütün az olsa kilo almazdı.Bende biliyorsun süte takığım ama bak taksakta hala emziriyoruz.Allah ne kadar rızık verdiyse bize o kadar emziricez.
Bende inan hala çok çok kötüyüm bu düşünceyi hiç kafamdan atabilmiş değilim ama çabalıyorum sende pes etme.Olmadı çözümü var zaten .
Öyle canım ama elimde değil işte. Üzüldükçe de azaldığını hissediyorum kilo alımk felan güzel ama ağzından çıkarıp ağlıyo bakıyorum süt yok gibi bişey ozaman daha çok üzülüyorum

Kuzum esin yakında gelecek onu Kafana takma en azından bildigin yerde
ESinin ailesine gelince valla geneli öyle umursamıyor o yüzden seni adayıp sormayan insanlar için kendini üzme çocuk esin sen iyi olun gerisi boş zamanla her şey oturacak bak 2 aylık olsun Gazi vs azalacak hafiften uykusu düzene gerecek 2 günde olsa :KK70: her ey düzelecek

:KK70: sürekli açıkiyor anlamadım uçla çekerken daha rahat cektikce cok doyuyordu demek ki bel agrim falan var sanırım regli olacağım ondan da iyice bunalım takılıyorum galiba
Gerçi bebe beni melankolik etti otu noku takar oldum ama geçecek her geçen gün iyi olacak :)

Ben :) sıcak tarsfini açmıyoruz soguk tarafıyla hafif ayarda bebek sac kurutma makinası ds ayni bayılıyor kurutmaya makinasına banyo kısmından tek sevdiği o hem kafaya hem vücuduna tutuyoruz mayışıyor
Zararlı diyorlar havluyla kurur diyorlar ama bizimkinin havluyla kurumuyor
Hastanede ki ebe de bebekler kafadan üşütür dediği icin kurutuyorum temas ettirmiyorum muslin bez üzerinden türüyorum ya ds havlusuyla ileri geri yaparken üzerinden
Babası aman ne olacak diyip temas ettirdiği de oluyor gerçi :KK70:
İnşallah canım ya. İnan bende şafak sayıyorum resmen 2 aylık olsun diye uyumaması felan çnemli değil yavrum acı çekmesin gaz için yeter

Kızlar siz bebeklerinizle gezmeye vs nerelere gittiniz. Biz 42 günlük oluyoruz. Yarında eşim kahvaltıya gidelim mi dedi. Can atıyorum ama eminde olamıyorum. Bi çok kıyafeti küçüldü aslında avm yede gitmemiz lazım. Hava güzel burada zaten koruyorum ekstra ama yine içim rahat etmiyor. Ama sürekli izole ortamda tutup tutup en ufak şeyde hasta olan bi çocuk olmasından da korkuyorum. Daha annem hariç kimsenin kucağına vermedim ve eve kimseyi kabul etmedim grip vs gelirler diye. Siz neler yapıyorsunuz minnoşlarla
Bebekle yaşamaya eğlenmeyi bilmek lazım yoksa eziyet haline getirmeyelim keyif alalım , git bence bir yerden başlamak lazım.bak nasıl iyi gelicek, evet çok yorulacaksın ama bak nasıl da becerdm diceksin. Hasta oluru at kafandan, yeri gelicek olucak da, bak gittik de hasta oldu demicek bir eşin varsa.
hasta olucak diye yağmurun altında yürümekten , çamura basa basa oynamaktan yeri gelcek keyif alıcak.
O gün film izlicez bebeğin uyumasını bekliyoruz , baktık bizde geriliyoruz çünkü keyif almak istiyoruz açtık sessiz modda izledik valla durdura durdura , efektlere da uyum sağlaya sağlaya ona çaktırmadan eğlenerek oynayarak.

Bebekle yaşamaya eğlenmeyi bilmek lazım yoksa eziyet haline getirmeyelim keyif alalım , git bence bir yerden başlamak lazım.bak nasıl iyi gelicek, evet çok yorulacaksın ama bak nasıl da becerdm diceksin. Hasta oluru at kafandan, yeri gelicek olucak da, bak gittik de hasta oldu demicek bir eşin varsa.
hasta olucak diye yağmurun altında yürümekten , çamura basa basa oynamaktan yeri gelcek keyif alıcak.
O gün film izlicez bebeğin uyumasını bekliyoruz , baktık bizde geriliyoruz çünkü keyif almak istiyoruz açtık sessiz modda izledik valla durdura durdura , efektlere da uyum sağlaya sağlaya ona çaktırmadan eğlenerek oynayarak.

Hiç çıkmadık değiliz defa ana oğul yemek yedik bş defa annemle yemek yedik 3'ümüz eşimle ve bebeklede foruma alışverişe gittik. Arkadaşa oturmaya gittim. İkimiz de pimpirik değiliz. Büyüdüğünde çamurdan sakınan değil onu çamura atıp beraber oynayacak anne babayız çok şükür de ben şimdi çok küçük diye korkuyorum. Yoksa elbet hasta olacak edecek

Kızlar siz bebeklerinizle gezmeye vs nerelere gittiniz. Biz 42 günlük oluyoruz. Yarında eşim kahvaltıya gidelim mi dedi. Can atıyorum ama eminde olamıyorum. Bi çok kıyafeti küçüldü aslında avm yede gitmemiz lazım. Hava güzel burada zaten koruyorum ekstra ama yine içim rahat etmiyor. Ama sürekli izole ortamda tutup tutup en ufak şeyde hasta olan bi çocuk olmasından da korkuyorum. Daha annem hariç kimsenin kucağına vermedim ve eve kimseyi kabul etmedim grip vs gelirler diye. Siz neler yapıyorsunuz minnoşlarla
Te istanbullara muzikal izlemeye gittim. S..tuk gibi geziyoruz biz :KK70:

Benimki 35 günlük. Anneme bi iki kez avmye pazara bile gittik beraber. Hiç sakınma, önlemini al çık. Bebeğe de olumlu yansır

Çocuk uyuyor bu sefer ben uyuyamiyorum göğüsler şişti patlayacak. Salonda sagiyorum stok yaparim daha bebek uyanacak emecek ohoooooo:işsiz:

Bizde açık havaya çok çıkmadık ama 3 kere avm ye gittik bişi olmadı şükür. Bide 2 kere felan ev gezmesine gittik. 32 günlüğüz bu arada

O

Primanın 3ü çok büyük değil
Cok teşekkürler canım

Biz hep çıktık ama ben hep gerildim salak gibi akan şimdi ağlayacak aman simdi ortalık ayağa kalkacak diye gittiğim yerden de sohbetten de zevk almıyordum kesiliyor diye sonra dedim ki bu çocuk büyüdükçe de benim sohbetim yarım kalacak yeri gelecek kalkıp oraya buraya gidecek peşinden gidicem sonra yeri gelecek anne cis diyecek diyerek kendimi terkin ettim ha bir de uç kullandığım icin sürekli ağzını cekiyor düşüyor diye çıkmak istemedim
Ama şimdi ortamdan zevk almaya bakıyorum ve zevk Almaya basladim mecburen bi şekilde uyum sağlanıyor
Bence git kesinlikle hava da güzelse oh arkadssimin kuzeni 20 günlükken Amerika’ya gitti gezmeye düşün :)
İnşallah canım ya. İnan bende şafak sayıyorum resmen 2 aylık olsun diye uyumaması felan çnemli değil yavrum acı çekmesin gaz için yeter
Ah kuzum bende hep öyle diyorum ağlamasın hatta ağlasın ama cani acimasinds ben uykusuz kalip sabaha kadar durmaya da razıyım diyorum insallah az kaldı bende Şafak sayıyorum senin gibi 3 ay olup kolik sancımız bitsin diye

Hiç çıkmadık değiliz defa ana oğul yemek yedik bş defa annemle yemek yedik 3'ümüz eşimle ve bebeklede foruma alışverişe gittik. Arkadaşa oturmaya gittim. İkimiz de pimpirik değiliz. Büyüdüğünde çamurdan sakınan değil onu çamura atıp beraber oynayacak anne babayız çok şükür de ben şimdi çok küçük diye korkuyorum. Yoksa elbet hasta olacak edecek
Oh ne güzel işte , ben sahile bile götürdüm, asıl temiz hava iyi gelir, uyuyunca da puseti battaniye ile kapat tamamdır

Kızlar göğüslerim acayip sis silikonsuz aldığından yoruluyor sanırım tam boşaltmıyor
Önceden de 3 gece 4 saat sonra kalkardi şimdi 2 saate bir kalkıyor tam çekip doymuyor sanırım ya da az cekip tamamını boşaltaniyor çabuk acıkıyor sol göğüsle savaş veriyoeuz resmen acayip ucu acıyor tam veremiyorum onu galiba yara oldu ucu :KK43:
Meme mi sagacagim ama bu sefer de yine dolar diye korkuyorum bi yandan ds mastit olurum diye korkuyorum
Resmen tanzikli olmasından ememedi dogru düzgün

Kıxlar fisher price yağmur ormanı ana kucağı ve sallanan sandalye yi kullanan var mı bebeğimi sallamıyorum ama ana kucağı çok hoşuma gitti zararlı mıdır sizce bunların içinde sallamak

Cok teşekkürler canım

Biz hep çıktık ama ben hep gerildim salak gibi akan şimdi ağlayacak aman simdi ortalık ayağa kalkacak diye gittiğim yerden de sohbetten de zevk almıyordum kesiliyor diye sonra dedim ki bu çocuk büyüdükçe de benim sohbetim yarım kalacak yeri gelecek kalkıp oraya buraya gidecek peşinden gidicem sonra yeri gelecek anne cis diyecek diyerek kendimi terkin ettim ha bir de uç kullandığım icin sürekli ağzını cekiyor düşüyor diye çıkmak istemedim
Ama şimdi ortamdan zevk almaya bakıyorum ve zevk Almaya basladim mecburen bi şekilde uyum sağlanıyor
Bence git kesinlikle hava da güzelse oh arkadssimin kuzeni 20 günlükken Amerika’ya gitti gezmeye düşün :)

Ah kuzum bende hep öyle diyorum ağlamasın hatta ağlasın ama cani acimasinds ben uykusuz kalip sabaha kadar durmaya da razıyım diyorum insallah az kaldı bende Şafak sayıyorum senin gibi 3 ay olup kolik sancımız bitsin diye

Ben çıktıklarımızda hiç gerilmedim kuzum. Emzirme odaları taştan diyerek bi özgüven geliyor bana sadece araç kullanırken ölüp dirildiğim anlar oldu benki senelerin şoförü benki erkeklerin bile şaştığı kadın 150-160 larla kullanırken sağdan 50 ile giderken ay hızlı mı oldu diye düşüne düşüne dikiz aynasına balmaktan 5 dakikalık yolı 35 dk da gitttim :D bide ağladı sağa çekip yaktım dörtlüleri napayım :)

Back
X