2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar 2 gündür toplam 6 saat uyudum artık uykusuzluktan sütüm bile dolmuyo gündüz gelen giden uyuyamıyorum. Aksama başlıyo sancılar. Biogaia kullanıyorum acaba bide gaz ilacı mı kullansam çok yoruldum ve yıprandım

Kızlar kimse yokmu ya çok emdiği için hepsini boşaltmış olabilirmi?
BEN varım dicemde ben de senin gibi takıntılıyım. Normalde sıkınca az da olsa akardı artık zorla 1 damla çıkıyo ama iyice emince oluyo. Ve genelde geceye yakın. Zaten ondan sonra mama veriyorum ben

Kizlar bizde kusmalar artti, endiselenmeye basladim. Persembe gunu goturdum doktora kilo alimi iyi dedi. Refludendir emzirdikten sonra dik tut dedi gonderdi. Ama ozellikle bugun miktari cok artti ve her emdikten sonra kusuyor. Internette gunde 3 defadan fazla kusarsa bir suru hastalik belirtisi yazmis. Sizde durumlar nasil?

İnternet anneciliği doğru değil canım, yaptım ve iyi olmadığını gördüm,

Emzirdikten hemen sonra yatırırsan kusabilir ;)

Kızlar göğüslerim acayip sis silikonsuz aldığından yoruluyor sanırım tam boşaltmıyor
Önceden de 3 gece 4 saat sonra kalkardi şimdi 2 saate bir kalkıyor tam çekip doymuyor sanırım ya da az cekip tamamını boşaltaniyor çabuk acıkıyor sol göğüsle savaş veriyoeuz resmen acayip ucu acıyor tam veremiyorum onu galiba yara oldu ucu :KK43:
Meme mi sagacagim ama bu sefer de yine dolar diye korkuyorum bi yandan ds mastit olurum diye korkuyorum
Resmen tanzikli olmasından ememedi dogru düzgün

Tazigini azaltmak icin onden biraz elinle sagip memeyi rahatlatmayi oneriyorlar makine ile saginca tazik olayi devam ediyormus. Bide sanirim blok emzirme diye bsiey varmis onu yapincada azaliyirmus tazik. Slikon yc belki onu azaltiyordur. Bunada alisir sadece mastit olmamaya dikkat et.

Ya kizlar bizim ev cok sicak diye brn askili bluz giyiyorum hrp ama benim sipa omuz rmmr alislanligi geliştirdi kendine. Ya elini emiyor ya omzumu. Emzik veriyorum 5 dk emip tukuruyor yine elini emmeye basliyor. Acta degil. Acken sen sen degilsin modunda oluyor cunku benim ki. Ne yapicaz boyle :KK70:

Bnm bebekte aynı dedigin gibi omuzumu birde sag elini emiyo emizik veriyorum 5 dkk emip bırakıyor ac degl mamadan hmn sonra basliyo bn doymuyo saniyordum sizin minikte yaptığına göre normalmiş

Kizlar bu elini emme olayina bende kafayi takmistim sonra arastirdim internetten bu 2 aydan sonra el vb emme donemi basliyirmus hatta ayagini bile emecekmis ilerde. Agizla tanima donemiymis. Dediklerine gore emmesin diye elini cekmeye kalkisirsak daha cok dikkatini cekip emmeyi artirip aliskanliga donusturuyorlarmis. Onun yerine memeyi teif edin diyorlar. Ben ondan sonra baktim iki emip birakiyor yada baska seye dikkatini cekmeye calisiyorum birakiyor ozaman.

Canm bsy sorucam ya biz Haziran'da yurtdışına cikicaz biletleride aldik ama bnm icim hic rahat degl ya orda bir ay kalicaz mama burdan gotururum de ama bez islak mendil su falan herseyi degisicek ya oranin havasi falan iyi gelirmi hava degisimi etkilermi diye korkuyorum sz kanadadan buraya geldiniz ya senin miniğin zorlanmadi dimi ? Hava değişiminden birde ucak yolculugunuz kac saatti ?

Canım o sırada 6 aylık olacak, rahatım hiç bişi olmaz. Biz 40 günlükken 10 saati havada olmak üzere toplam yol süresi 20 saat süren bir yolculuk yaptık. Hiç de bir sorun yaşamadık çok şükür.

Bu aradabez, ıslak mendil filan gideceğin ülkede de iyi markalar varsa kullanırsın. Yoksa götürürsün yanında.

Bu arada ben şu an 3 farklı bezi aynı anda kullanıyorum. Hassas alışmasın diye.

Memnunum acikcasi. Mustelada ki yogun koku yok onda. Ama pisik kremini henuz kullanmaya baslamadim.mustela bitmedi.

Yavrum pekte sevimli emiyor ama :KK70:

Birkacdefa yedigim seyden ketcap filan damlatmisligim var canim onlari saymadim bile :KK70: hatta birisi agzinin kenarina damladi nasil sildim bilemedim agzina girmesin diye :KK70:

Olabilir. Cunku konak oldugu donemde saclarinin onu komple dokulmus yeni saclar cikiyordu. Cikmasi bitince duzeldi beklide.

Oyleymis evet. Emiklesin bakalim emik serbest :KK70:

Bebekler narin canlilar ama o kadarda narin degil. Ufak kazalardan bir sey olmaz. Muhtemelen caninin acisina degilde korktugundan sasirdigindan aglamistir.

Bu bitince onu alıyım bakalım.

Bizim Veletler her şeye alışacak :) ben kanada da kar yağarken çıkardım dışarı, yüzüne düştükçe çok şaşırdı :)

Kızlar 2 gündür toplam 6 saat uyudum artık uykusuzluktan sütüm bile dolmuyo gündüz gelen giden uyuyamıyorum. Aksama başlıyo sancılar. Biogaia kullanıyorum acaba bide gaz ilacı mı kullansam çok yoruldum ve yıprandım

Doktora danış istersen. Bir de humananın still tea ve kimyonlu rezene çayını iç bence. Biri süt yapıyor, biri gaza yardımcı.

melis343434 melis343434 canım süt konusuna takılıyorsun ya sen de kullan bence bu çaylardan

Kızlar ya cok kızardı göğsüm nette süt kanalı tıkanması yazıyor o göğsümden süt gelmiyor şu an ama şiş değil yumuşak baya napmam lazım bilen varmı?

Doktora danış istersen. Bir de humananın still tea ve kimyonlu rezene çayını iç bence. Biri süt yapıyor, biri gaza yardımcı.

melis343434 melis343434 canım süt konusuna takılıyorsun ya sen de kullan bence bu çaylardan
İçiyorum canım kimyonlu rezeneyi gündüz zor uyanıyo öyle uyuyo ki aksama çıldırıyo çocuk anlamıyorum

Kızlar ya cok kızardı göğsüm nette süt kanalı tıkanması yazıyor o göğsümden süt gelmiyor şu an ama şiş değil yumuşak
baya napmam lazım bilen varmı?

Bildiğim bir konu değil ama makina varsa sağsan veya duşa girip ılık su tutsan iyi gelir mi acaba?

Canım bende aynı durumdayım , doktor fitil verdi onu kullandım kabızlık için diye . Bi de ağrısı varsa diye vermişti onu aldığı zaman bayağı rahatlamisti uyku da yapmıştı bende dinlenebilmistim. Hala ikiniyor , kıpkırmızı oluyor on gün filan oldu bizim. Sen doktora gittin mi ?ben beklemiştim geçer kendiliğinden diye ama geçmedi .ağrı fitili dediğim iyiydi bi sor doktora istersen.

Kızlar pişik kremi şampuanda doğal ürün arayanlara benim tavsiyem naturalive. İçeriği tamamen doğal. Türkiyede üretildiği için de fiyat olarak uygun. Mesela pişik kreminin içeriğini atayım bakın. Kızarıklıklara iyi geldi şimdiye kadar. Zaten çok ilerlerse pişik hiç bi bitkisel ürün iyi gelmiyor ilaçlı kremlerden kullanmak gerekiyor malesef. Bu markanın günel kremi de var ama çok beğenmedim onu. Yeşil marka diye yine doğal içerikli bi güneş kremi kullanmıştım kızıma o daha iyiydi M MelekDiliyorum
Eki Görüntüle 2131437
Canım ismini goremedim kullandiginin inceleyeyim bende

Simdi bu gunes kremlerinde koruma faktoru soyle birsey. En yuksek koruma faktoru aslinda 30. 30 faktor gunes kremi ile 50 faktor gunes kremi ayni koruyuculukta suzme acisindan. Ama 30 faktor 3 saat koruma sagliyor ise 50 faktor 5 saat koruma sagliyor. Tabi bu sure uzasin diye ilave kimyasallar katiliyor. Bebisi zaten 12 15 arasi gunese cikaramayiz katiyen. O yuzden 30 olsun dogal olsun diyorum ben.
Anladım canım bende inceleyeyim biraz daha saolasın yazdigin icin

Haklısın canım aslında ya ben beyin kanaması olur , beyninde hasar olur filan aklımdan neler geçti. Hep olumsuza yöneldim bi anda . Bi anda duygusal oldum çok iyiydim aslında bugün dengem şaştı :-) hala aklımda beyninde sorun olur mu sorusu ay ay valla bazen kendimden nefret ediyorum :-)
Kızz durun daha Allah korusun da yavrularımızı bunlar nerelerden nerelerden düşecekler bi bilseniz:) şimdi üzüldüğüne gülersin o zaman:)

5.kattan asagi dusmus benim kedi banyonun penceresinden havalandirmaya dusmus komsu bulmus birakmis sokaga :'(

Back
X