2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bana söyle uygun fiyatlı kullanımı pratik basit evde kullanabileceğim bi sling önerirmisiniz?

Gecem gündüzüme karışıyo böyle gece ayaktayız gündüz de misafir olmazsa beraber uyuyoruz olursa da yandım ben kafamı zor tutuyorum
Bizim de tam tersi gece daha az uyaniyo ama gunduz gozunu kirpmiyor. 6 -7 gibi bir uyaniyor aksam 8e kadar gram uyku yok. Ben cocugumu uyutamiyorum beceremiyorum ne yapsam olmuyor.

Inan aynılarını bende yasadim hala da yaşıyorum gaz olunca yapışıyor memeye benim kizda emzirme yastığının üstünde uyuyakaliyor yerine koyuyorum acıyor gözlerini agliyor alıyorum memede susuyor bitek emerken uyuyor 5dk.uyaniyor ağlıyor yine aranıyor meme veriyorum 1saat oturdugum yerden kalkmadığimi biliyorum popom uyuşuyodu artık dediğin gibi uyuduğu o 5 dk.da wc ye kısa kosa kosa gidiyorum yerine koyup düşün ve hemen başlıyordu ağlamaya :KK43: bide tok olduğu halde emdikçe emiyor kusacak diye bende çok korkuyorum :KK43:
Birebir ayni durum canim, cok endiseleniyorum ama sizlerden de duydukca normal bi durum sanirim bu is boyle diyorum.

Inan aynılarını bende yasadim hala da yaşıyorum gaz olunca yapışıyor memeye benim kizda emzirme yastığının üstünde uyuyakaliyor yerine koyuyorum acıyor gözlerini agliyor alıyorum memede susuyor bitek emerken uyuyor 5dk.uyaniyor ağlıyor yine aranıyor meme veriyorum 1saat oturdugum yerden kalkmadığimi biliyorum popom uyuşuyodu artık dediğin gibi uyuduğu o 5 dk.da wc ye kısa kosa kosa gidiyorum yerine koyup düşün ve hemen başlıyordu ağlamaya :KK43: bide tok olduğu halde emdikçe emiyor kusacak diye bende çok korkuyorum :KK43:

Tuvalete gitmek bana lüks. Bu gecede öyleyiz. Düne nazaran biraz daha iyi. Ama yinede yoruyor. Silikon uçla emzirmeme rağmen uçlarım yara şuan. Bugün öyle emiyor yani. Allahım bu gaz olayları ne zamam bitecek :(

Kızlar bana söyle uygun fiyatlı kullanımı pratik basit evde kullanabileceğim bi sling önerirmisiniz?
Cnm wrap sling al yani esnek olsunbenim gordugum en ucuzu sevi bebeydi baska varmi bilmiyorumben neko aldim hediye ceki falan uyguna geldi :))

Bizim de tam tersi gece daha az uyaniyo ama gunduz gozunu kirpmiyor. 6 -7 gibi bir uyaniyor aksam 8e kadar gram uyku yok. Ben cocugumu uyutamiyorum beceremiyorum ne yapsam olmuyor.
Gunduz uykusu bizimkinin de yok ya kabullendim ben artik

Tuvalete gitmek bana lüks. Bu gecede öyleyiz. Düne nazaran biraz daha iyi. Ama yinede yoruyor. Silikon uçla emzirmeme rağmen uçlarım yara şuan. Bugün öyle emiyor yani. Allahım bu gaz olayları ne zamam bitecek :KK43:
Bitmiyomus cnmgaz bitince disbasliyomus emmek istiyormus meme reddi donemleri oliyimus emsindiye dua ediyomuduz fln mis bana denen telkinler boyle:)) ben cozumu kundakta buldum bide kimyon cayinda

Cnm wrap sling al yani esnek olsunbenim gordugum en ucuzu sevi bebeydi baska varmi bilmiyorumben neko aldim hediye ceki falan uyguna geldi :))

Bitmiyomus cnmgaz bitince disbasliyomus emmek istiyormus meme reddi donemleri oliyimus emsindiye dua ediyomuduz fln mis bana denen telkinler boyle:)) ben cozumu kundakta buldum bide kimyon cayinda

Gazı var ama Allaha şükür kolik değil. O boyutta değiliz. Ben sürekli kimyonlu rezene içiyorum. Onu sürekli hareket ettiriyorum bacakları falan kiraz çekirdekli gaz giderici kemer aldım. Ama ne yaparsak yapalım var. Demin uyuyordu cırlayarak uyandı birden alttan şiddetli bi gaz çıkardı geri daldı. Tamam heralde dedim. Bidaha. Şuan yine mızıklanıyor demek hala var. Ben gaz bitince düzelecek umudu taşıyorum hiç dişi falan düşünmüyorum :D onlarda geldiğinde yaşarız :) diş içinde kehribar kolye alıcam inş etki eder

Nöbeti bitirdim galiba bizimki uyudu. Azıcık bekleyip öyle uyuyorum ben iyice dalsın diye çünkü çoğu zaman hemen uyanıyor.

Süt ürünleri alerjisi çıkmadı. Ama kakası kanlı olmaya devam edince doktorla oturduk konuştuk. Ne yemistim diye. Meğer yumurta yemişim hep bir gün evvelinde. Yumurtayı kes, süt ürünleri ye bakalım dedi. Devam ederse süt ürünleri alerjisinin testi yenilecek galiba.

Bu arada kocamı bırakıp geldim diye vicdan azabı çekiyorum kızlar. Annem vardı yanımızda. Her ne kadar bana eziyet etse de çocuğuma çok iyi bakıyordu, ben de daha küçük diye korktum tek bakmaya. Annemin de kendi evine donmesi gerekiyordu. Çocugu 600 km yola çıkardim. Kocayı da evde yalnız bırakıp geldim. Her gün sızlanıyor özledim diye. Ben de özlüyorum ama çocukla bu kadar yol gelmişken biraz kalayım diyorum. Aslinda gelmeden niyetim 1 ay kalmaktı ama şimdi 20 gün durabilecek miyiz bakalım.

Haklısın valla uykusuzluktan Bend e pert olmus durumdayım bayilicam artik cok vakitsiz uyanıyo..sen bence uyku düzenini ona göre ayarla dicem ama misafir vae diyosun misafire bakıcak kimse yok mu evde sen yatsan..
Annemlerdeyim aslında ama gelen benim için geldiğinden ben içerde bi uyuyum diyemiyorum :işsiz:

Biz gece sadece iki saat uyuduk cok zor bır geceydı gercekten bence gece uyuması inanın daha iyi.şu an bayılmak üzereyim ve önümde koca bir gün var.

Birebir ayni durum canim, cok endiseleniyorum ama sizlerden de duydukca normal bi durum sanirim bu is boyle diyorum.
Benimkide gündüz uyumuyo canım sabah 6dan beri ayaktayım sersem gibiyim inan ki bide beşiğe koyduğum gibi acıyo gözünü kucağa alıştı hiç bi iş yapamıyorum yemek temzilik onları geçtim ihtiyacımi gideremiyorum:( herhalde normaldir dediğin gibi gece uyuyunca gündüz uyumuyor diyorum artık..

Tuvalete gitmek bana lüks. Bu gecede öyleyiz. Düne nazaran biraz daha iyi. Ama yinede yoruyor. Silikon uçla emzirmeme rağmen uçlarım yara şuan. Bugün öyle emiyor yani. Allahım bu gaz olayları ne zamam bitecek :KK43:
Canım uyanık olsa bile beşiğe koyup gidiyorum wc ye aglasin azcik napalim her türlü yırtıyo ortalığı zaten..benimde yara oldu yine çünkü yapışık geziyoruz artık memeyle normal:) öyle olunca lansinoh sürüp silikon ucu takıyorum o uyuyunca biraz iyileşiyor bidahaki emzirmeye kadar sürekli nemli durması gerek artık onu anladım ben bide sıcak su iyi geliyo arkasından kremi sürüp kapatıyorum değmesin diye..valla gazi az olan çocukta hic kalmiyor 2 aydan sonra kuzenin kızı 2bucuk aylık oldu basında da fazla gazi yoktu onun şuan kalmamis hiç o sans azcıkta bence bize vurdu piyangolar:(

Hangi siteden alayım canim?

Back
X