- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
- #49.421
Ayıp değil ki canım bir görün ben cok yorgunum de git yat :)Annemlerdeyim aslında ama gelen benim için geldiğinden ben içerde bi uyuyum diyemiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayıp değil ki canım bir görün ben cok yorgunum de git yat :)Annemlerdeyim aslında ama gelen benim için geldiğinden ben içerde bi uyuyum diyemiyorum![]()
Kızlar biz bugün 1 aylık aşımızı olduk sağlık ocağından bişi demediler banyo ile ilgili sorun oluyo mu yıkamam
Ben n11 den aldim cnm kuponum varfi. Neko nunkini tuniko.comda dan alabilirsin n11 dede satiyorlar ayni fiyat sanirim.Hangi siteden alayım canim?
Cok fazla çiş yapıyor canim ama kaka yapmayali 5 gün oldu. Yapinca da sulu yapıyor. Evimize çok uzagiz başka doktora da gitmek istemedim. Dün sadece iki kere emdi benden sonra reddetti mecbur sagip verdim bu sabah normale döndü çok şükürYoğun Gazi olabilir cankm tuvalete çıktı mi beslenemiyorss kusuyirsa götür bize doktor gelin demişti öyle olunca
Cis durumu nasıl
Bu kadar hirpalama kendini bunun olacağı varmış kendi kaçmadı. Sen atmadın dışarı . Vicdan yapacak bir durumda da kaybolmadi o bosluktan düşmesi komşunun onu dışarı bırakması ...bebeğin var o herşeyden önce gelir ki bunu gayet iyi bilen birisin .. Allah gönül rahatlığı verir inşallahSanirim uzuntuden sutu kesilenler grubuna gecis yapiyorum bendeoyle olmuyor biliyorum ama cok uzgunum. Toparlayamiyorum bir turlu
![]()
Anladim canm bn emixirmedigim icin erken oldum ozmnTatlım sezeryan. Olmak değil de adet olmak süt vermekle alakalı sanırım. Emzirirken prolaktin hormonu yumurtlamayı geciktirdiği için regl olmak gecikiyor.
İki aylik aşısımi canm ?Biraz sonra aşıya gideceğiz, aldı beni bi endişe![]()
Yazını okuyunca ümitlendim ben 7+3 haftada yolk göründü bebiş yok kürtaj dedi dr ama ben bekliyorum sizin 7 . Haftanızda görmemişmiydiniz bebişinizi cevap yazarsanız çok memnun olurumBende ilk keseyi gördüm sonra bebekler ve kalp atışı 8. haftada görüldü canım biliyorum insan bir an önce duymak istiyo minicik kalbinin atislarini
Kuzum meme reddi yasıyosan fitil uygula bence kaka yapamanin en buyuk belirtisi meme reddi ben memeyi rededince uygulamistim fitili biliyosun yoksa fitil yada baska uygulama taraftarı degilimCok fazla çiş yapıyor canim ama kaka yapmayali 5 gün oldu. Yapinca da sulu yapıyor. Evimize çok uzagiz başka doktora da gitmek istemedim. Dün sadece iki kere emdi benden sonra reddetti mecbur sagip verdim bu sabah normale döndü çok şükür
Evet bana arkadasım ben gittim 7. Gün sen de gideceksin diyinxe aradım YÖK dedi hatta burda Nesrin Fener’e giden kızlara da sordum pH’larda 7. Gün kontrolü Yok dedi
Demek ki yapmasi gerekiyormuş
Keşke diyor daha önceden fark etseydin dikiş tazeyken oraya el mi süreceğim ben oldu ki fark etmedim ne alaka yanı Hala da etmeyebilirdim allahtan ettim
Bencede cerrahi sıfır atacağı iki dikişti yanı
Tamamen özel hastane olduğu icin Memorial 6500 verdik onda da sıkıntı oldu zaten valla cok soğudum hastaneden çocuk doktorumuz iyi olmasa adim atmayacağım
Bende cok sasırdım devamlı hastası olsaydim böyle olamazdı bence
Maddi olayı hallettik almayacaklar ama rapor alsam nasıl olacak bu doktor da o an böyle dikmişler der geçer başka doktor da sonuçta yumurtalıyla doğurganlıkta bir sıkıntım
Yok cok şükür cok yanlış bsy olması lazım ki Başkan doktordan rapor alayım
Valla yazsam rapor lazim elime hiçbir doktor da o an böylen dikmiş der geçer bi sağlık sorunu olmadığı icin rapor vermez rapor olmayınca da yanı yanlış işlem yapılmış diye şikayetin anlamı olmaz yoksa düşünmedim değil
Başka doktora gideceğim belki kesip dikmek yerine başka bi cozum bulunur
Tekrar kesilip dikilmek cok korkutuyor beni baştan resmen Doğum yapacak gibi olacagim
Vajina ikinci kez kesilecek ikinci kez parçalanacak cok Moraim bozuk
Benim kaderim benim şansım iste bende sıkıntı bitmiyor biri biter biri başlar
Bu günümüze şükür allah beterinden korusun ama iki gün yüzüm güldü şimdi bu sıkıntı tekrar kestirip diktirmek cok moralimi bozdu korkuyorum
Bakalım adam akıllı yapacak mi ondan da şüpheliyim
Korunma konusuna gelince iliski yasamadık şimdi operasyon olunca yine 40 gün dikişten dolayı yaşayamayız ama ben hiçbir zaman hap kullanmadım ilk gece hariç prezervatif ve geriye çekilme ile oldu spinal hic düşünmüyorum
Yine geriye çekilmeyle kondomla korunuruz sanırım
Her şey düzelip kafam ne zaman rahat olur kim bilir hic düşünüyorum zaten çocuk oda da uyuyor bizim iliski zor biraz
Bizim 17 gün var bana şimdiden stresten bulantı geliyorBiraz sonra aşıya gideceğiz, aldı beni bi endişe![]()
Bizde yeni geldik üç tane çok fazla. İçli içli ağladı kuzuBiraz sonra aşıya gideceğiz, aldı beni bi endişe![]()
Yazını okuyunca ümitlendim ben 7+3 haftada yolk göründü bebiş yok kürtaj dedi dr ama ben bekliyorum sizin 7 . Haftanızda görmemişmiydiniz bebişinizi cevap yazarsanız çok memnun olurum
Sanirim uzuntuden sutu kesilenler grubuna gecis yapiyorum bendeoyle olmuyor biliyorum ama cok uzgunum. Toparlayamiyorum bir turlu
![]()
Emziriyorum sagiyorum arada.stilac damla humana tea rezene filan abandim. Bakalim nasip.nemesis çok haklısın evlat gibi oluyor evcil hayvanlar. Ama efsunda bir evladin ve onun için üzülsende emzirmeye çalış. Umarim bulunur bir an önce dua ediyorum senin için.
Evet oluyor dolu dolu , ağzını burnunu buruşturuyor hattaKızlar sizin bebekleriniz arada hasta gibi öksürüyor mu. Bazen bi öksürüyor sanki hasta olmuş gibi. Sürekli değil ara ara ama ben takılıyorum. Bide sanki genzinde boğazında balgam var gibi geliyor bana. Burundan hırıltılı nefes var. Sanki ilerledi. Hasta mı ettim acaba ben çocuğu ya![]()