- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #49.461
İki aylik aşısımi canm ?
Bizim karışık alı takvimimiz. Hem hepatit hem 2 aylık aşılarımız. Verem i daha yapamadılar, bu ay içinde gün verecekler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki aylik aşısımi canm ?
Yazını okuyunca ümitlendim ben 7+3 haftada yolk göründü bebiş yok kürtaj dedi dr ama ben bekliyorum sizin 7 . Haftanızda görmemişmiydiniz bebişinizi cevap yazarsanız çok memnun olurum
Bizde yeni geldik üç tane çok fazla. İçli içli ağladı kuzurotayı üçüncü ay yapmaya karar verdik bu ay zaten üç aşı var. ateşi çıkmaz umarım. Bekleyeceğiz bakalım. Kolaylık diliyorum
Allah oğlunada sanada uzun sağlıklı ömür versin inşallah canım benim 9 nisanda 8 haftalık olcam inşallah hayırlısıyla görürümÖnceki gebeliğimde ben 6.haftada kese, 7.haftada yolk 8. Haftada bebeği ve kalp atışını duymuştum. Gerçi sonra her şey normale dönüp 14.haftada sonlandı.
Üzülmemek elde değil biliyorum ama hayırlısı, bak şimdi oğluma kavuştum. Sana da sağlıklı hamileliklervdilerim
Merhaba kızlar, ben sadece anne sütü veriyorum. Ilkinde de öyleydi ama o ayda en az 1 kilo alırdi. Bu oğlan pek narin emiyor doyuyor eminim genel halide iyi. Ama 1 ayda sadece 700 gram almıs. Belki iyi diyeceksiniz ama 3200 doğdu 2950 düstü 1 ayda 3660 olmuştu simdide 4330 çıktı. Boyu iyi 4 cm uzamıstı yine 4 cm uzamıs ama. Canım sıkıldı normal desede doktor.
Kizlar nezle olduk yazmistim yanilmisim.RSV diye bir virus kapmisiz ben fenayim oglum bronşolit oldu durum cok kotu.nezle grip tarzi hasta olanlara yaklasmayin cok salgin varmis ufak bebekler icin tehlikeliymis
Kizlar bizimde kucakta uyuma problemimiz var yaziyorum hep. Yatagina koyunca 1 dakika icinde uyaniyor. Bir de hic duzenimiz falan yok ne zaman yatacagi ne zaman kalkacagi emecegi belli degil onun icin biz bi hemsireyle anlastik haftaya gelecekti. Hemen duzene sokuyormus, anne rahat ediyormus falan gaza geldim denemek istedim fakat bugun dogum yaptigim hastanedeki benden sorumlu hemsire mesaj atti nasilsiniz diye. Iste anlattim durumlari. Hemsire cok gereksiz dedi 3 aydan once duzen onermiyoruz. Saatli uyku vs 6. Aydan sonra oturur dedi. Gunduz hic uyumamasi problem degil dedi sasirdim, gece guzel uyutmaya calis dedi. Bir de kucakta uyuma yataga koyunca uyanma durumu icin yatakta yan yatarak bebekte yataga yatsin oyle emzir dedi. O pozisyon gece tehlikeli olabilir onun icin gunduz yavas yavas alistir dedi. Hatta keske kendi yatagi genis olsa uyuyunca sen yanindan kalkarsin o yataginda kalir dedi. Kolik icin de yapacak bisey yok sabir dedi...
Sizinle de paylasmak istedim belki fikir olur diye
7. Haftada kurtaj diyen doktordan uzak dur. Kesenin yeri iyiyse yani dis gebelik riski yoksa 10.haftaya kadar kalp atisi beklenebilir.Yazını okuyunca ümitlendim ben 7+3 haftada yolk göründü bebiş yok kürtaj dedi dr ama ben bekliyorum sizin 7 . Haftanızda görmemişmiydiniz bebişinizi cevap yazarsanız çok memnun olurum
Oyy kıyamam. Çok içli ağlıyorlar insanın içi gidiyor.Evet bizim de öyle, biri çok yakıyormuş. Bi de kanadı
Bizim koldan olan verem daha vurulamadı
Allah oğlunada sanada uzun sağlıklı ömür versin inşallah canım benim 9 nisanda 8 haftalık olcam inşallah hayırlısıyla görürüm
Oyy kıyamam. Çok içli ağlıyorlar insanın içi gidiyor.
Bebeklerin dunyayi tanima evresinde babasindan bu kadar uzak kalmasida iyi degil bence.
Geçmiş olsun kuzum biran önce iyileşirsiniz ininizde insallah allah nazarlardan korusunKizlar nezle olduk yazmistim yanilmisim.RSV diye bir virus kapmisiz ben fenayim oglum bronşolit oldu durum cok kotu.nezle grip tarzi hasta olanlara yaklasmayin cok salgin varmis ufak bebekler icin tehlikeliymis
Saol kuzum bnde bugun gittim evet. normal dedi birde bnm bebegi goren aaa cok buyuk masallah diyip duruyorlar korktum mama verdigim icin onuda sordum cok şükür icimi rahatlattim geldimLiviya canin kakada mi yeşil nane gibi seyleri dün doktora sordum bagiesak florasından olabilir dedi benim tahmin ettiğim gibi
Beyaz veya kanlı olmadıkça renginin önemi YÖK dedi
Ayrıca rota asisini neden 3. Ayda yapacagını sordum
Bu ay cok asisi var o yüzden dedi
Allah yardmciniz olsun canm insallah huzursuzluk ates olmadan atlatirsinizBizim karışık alı takvimimiz. Hem hepatit hem 2 aylık aşılarımız. Verem i daha yapamadılar, bu ay içinde gün verecekler