2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben doğum yapalı 62 gün oldu iki kz adet oldum malesef. Keşke ben de olmasam bir süre. Çünkü çikolata kistim var ve her adette büyüyor
Ben doğum yapalı 62 gün oldu iki kz adet oldum malesef. Keşke ben de olmasam bir süre. Çünkü çikolata kistim var ve her adette büyüyor
Bende buyuk kizimda hemen olmustum ama bunda hala olmadim bizimde 2 ay oldu

Cekimi iyiyse silikon etkilemiyor bence ama çekmeyip akmasını bekleyenler oluyormus o yüzden dusuk kilo olabilirmiş emzirme danışmanı bana öyle demişti

Yok cankm daha yasamadık iliski baya da yaşayacağımızı sanmıyorum
Bu gittiğim doktor normal doğumda her şey olabilir sonuçta çocuğunuz iyi ve kalıcı bir hasar yok ben dikiş attım dikişi düşmüş dikisine iyi bakmamış atmış. Ya da orası Doğumda yoktu sonrasında yırtılmış ayrılmış diyebilir gelseydi ben ayrılıp ayrılmayacağını bilemem ki diyebilir bir şey pek elde edemezsiniz dedi bu doktor da annemin ark arkadaşı açık açık konuştum şikayet etmek istiyorum diye
Ücret almayacaksa düzeltirin dedi
Normal doğumda sonradan yırtılmalar oluyor ama bu öyle değil tabi dedi
Kesilmiş asagisi dikilmemiş dikiş izi hic yok dikiş atmış olsa dikiş izi olur dedi yukarıya atılmış orası köprü olmuş dedi zaten düzeltelim dediğine göre yaptığı yanlışı görmüş ama tavrı ve sonrasında konuşmaları hic hoş değil dedi
Bence burayı kanama esnasında görmedi dedi
Lazerle köprü denen birleşen eti yok ediliyormuş o zamanda vajinamin deligi kocaman kalacak kesilmiş yer kalacak kesilmiş yeri orayı kapatmak icin dogru demiş doktorunuz kesip yeni doku oluşturacak ki kaynasın dedi Nesrin hoca da aynısını dedi
Lazerle olsam büyük kalacak olmazsam yine Nesrin hocanın yapacağı gibi kesilip daraltılacak

İnsallah bulunur kırığı falan yokmuştu değil mi komşu gördüğünde
Yok dedi. Anlattigina gore iyiymis onlardan kacinca bir sure evin etrafinda dolanip gitmis.

Azar azar geliyor bakalim. Bebis huysuzluk yapmiyor simdilik demekki gelen yetiyor diyorum. Arada abaniyorum sut yapan seylere.
Benim en yakın arkadaşımın çocuğu Bir yaşında rota virüsü geçirdi bir hafta sürdü hastanede yattı oda bu dönemde çok araştırdığını aşı yine olsa yine yaptırmam dedi
Kizlar ben cok kotu grip oldum bebege bulasacak diye cok korkuyorum.
Buyuk kizimda grip bebeisi opup duruyor engelleyemiyorum hemen sen beni sevmiyorsun moduna geciyor
Maske ile gezin evde

Birde biz iliski yasamaya basladik neyle korunuyorsunuz kizlar daha adet olmadim ben sezeryan olan kizlar siz oldunuzmu
Bn adet oldum canm biz 40 im ciktiktan sonra iliskiye basladik simdilek esim korunuyo iyi korunma yontemi nedir nasil olur daha arastrmadim

Kızlar bir şey soracağım ben buzluktsn sut çıkarmıştım
Onu ablam ılık suyun altına tütmüş eriyen kadarını biberona dökmüş kalan buzlanmak kısmı buzdolabı rafınA koymuş
Şimdi o sut ılık su değdi ya bozulmuştur değil mi
Hepsinin eritilmesi gerekiyordu sanırım
Eriyen kadarını almis gerisini bırakmis cok olduğu icin oda en alt rafta duruyor ne yapsam atsam mo ki

Benim en yakın arkadaşımın çocuğu Bir yaşında rota virüsü geçirdi bir hafta sürdü hastanede yattı oda bu dönemde çok araştırdığını aşı yine olsa yine yaptırmam dedi

Maske ile gezin evde
Valla bugun yine sordum doktora yine yaptirin dedi. Bazi hastalari icinde domuz bilmemnesi var diye yaptirmiyormus. Bu dna rotarixde cikmis. Falan filan. Ben yarin yaptiracagim artik sonucu soylerim
Yok canım herşey normal bebek yok diye kürtaj diyo dış gebelik filan yok benim yaşım 43 ordan yürüdü yaşım geçmiş
O zaman bence doktoruda degistir. Kese nornalse yolk gorunduyse kanama filan yoksa birkac hafta beklenir bence.

gurbet gurbet canım ben normal doğum yaptım kanamam hala devam ediyor sanırım adet oldum lohusa kanamasının ardından bilmiyorum. Bugün 45 gün oldu çünkü doğum yapalı. Şimdilik eşim korunacak daha ilişkiye girmedik ama öyle gözüküyor daha sonra aylık iğne kullanmayı düşünüyorum

Kızlar bir şey soracağım ben buzluktsn sut çıkarmıştım
Onu ablam ılık suyun altına tütmüş eriyen kadarını biberona dökmüş kalan buzlanmak kısmı buzdolabı rafınA koymuş
Şimdi o sut ılık su değdi ya bozulmuştur değil mi
Hepsinin eritilmesi gerekiyordu sanırım
Eriyen kadarını almis gerisini bırakmis cok olduğu icin oda en alt rafta duruyor ne yapsam atsam mo ki
Atcanim. Cok islem gormus o.

Valla bugun yine sordum doktora yine yaptirin dedi. Bazi hastalari icinde domuz bilmemnesi var diye yaptirmiyormus. Bu dna rotarixde cikmis. Falan filan. Ben yarin yaptiracagim artik sonucu soylerim

O zaman bence doktoruda degistir. Kese nornalse yolk gorunduyse kanama filan yoksa birkac hafta beklenir bence.
9 Nisa’nda 8 hafta 4 günlük olcak randevu aldım devletten bakalım hayırlısıyla görürüm inşallah

Bizde bugün kalça ultrasonu çektirdik sonuç iyi çıktı ama yine kilo alımı az olduğu için idrar testi istedi doktorumuz. Aylık 509 gr alıyor sınırda yani

Gecmis olsun cnm doktorun tavrina sinir oldum
Sağol canim
Yok dedi. Anlattigina gore iyiymis onlardan kacinca bir sure evin etrafinda dolanip gitmis.
EV kedisi olduğu icin kesin bir yerde pısmıs saklanmıştır insallah bulursun canim haber gelir umarım bi yerden
Oyyyy içime sular serpildi inşallah bende görürüm duyarım :dua::KK15: çok teşekkür ederim ☺️
Allah gönlüne göre versin canim hayirlisi neyse o olsun

Engelli hayvanları olan barınaktaki gönüllüsü bir kız var kopegi felçli altı bezleniyor sponsor arıyordu hepimiz bebek bezi markalarını instagramdan etiketlemiştim tek sleepy dönmüş
Ve 14 paket bez ıslak mendil bakım örtüsü göndermişler bittikçe haber verin gönderelim demişler
Sleepy suan gönlüme taht kurdu :)

Ben bebekliğimde ve çocukluğumda hep zayıftım. Annem be doktorlar gezdirdi, polenler bilmem neler yedirdi. Hatta o kadar iştahsız mışım ki bir gün kadıncağıza sinir krizi geçirtmişim, kafamı çorbaya sokmuş. Sonuç; 1.77 boy ve kilo fazlam bile var. Öyle kolay kolay da hasta olmam, kışın kısa kollu kara bile çıkarım. O yüzden sağlığı yerinde olsun da kiloyu alır :KK66:
Bi an kendimi gördüm annende:) kızımda bizi deli ediyo. resmen yemeden yaşıyor. Eline yesin diye verdiğimiz yiyecekleri oraya buraya saklıyor:/ gelişimi de çok geri. Daha yeni tahliller yapıldı herşey normal ama yok yemiyor. Oğlum için çok dua ettim iştahı iyi olsun diye bakalım neler bekliyor bizi:)

Back
X