2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bu rota aşısı hakkında bi netliğe varamıyorum. Çevremde aşıyı olan ve yakalanan da aynı şekikde geçiriyor. Aşıyı olmayanda. Ne yapsam karar veremedim ya

Ankara Acıbadem hastanesinde önereceğiniz çocuklar doktoru var mi kızlar
Bugün sigorta yaptırdık kızımıza eşim memorailin kapısından girmek istemiyorum
Aslında çocuk doktorumuz Memnune hocadan cok memnunuz üstünü kadar kendi çıkartıyor bezini değiştireyim dedim muayeneden sonra bi baktım atacağım ben atarım dedk hic doktor egosu yok size kısan cevaplar verdim whataptan cok yoğundum özür dilerim diyen kucağından kızımı indirmeyen bi kadın
Bir yandan eşim soğudum en azından tetkikleri vs Acıbadem de olsun diyor sigorta orda da geçiyormuş
Bileğiniz önereceğiniz hoca varsa paylaşırsanız sevinirim

Kızlar bu rota aşısı hakkında bi netliğe varamıyorum. Çevremde aşıyı olan ve yakalanan da aynı şekikde geçiriyor. Aşıyı olmayanda. Ne yapsam karar veremedim ya
BEnim doktorum iki çocuğunda yaptım öneririm kesinlikle dedi
Şimdi yaptıran da yakalanıyor demişsin ama cok azdir yakalanan
Yaptırdıkları icin ağır değil hafif atlatmışlardır
bunun bir de yaptırmadan yakalanip ağır atlatması var
Cok kişi yaptırmış sıkıntı yaşayan görmedim ben şahsen 3. Ayda dedi doktorumuz o zaman yaptıracağım

Ve çölyak hastalığından yakalanma riski artıyormuş rota alışı vuranlar, bilerek bebeğin vücüduna virüs yüklemek
Evet vuran da okuyormuş, hatta aşı döneminde
Bi de 4 yaşına kadar koruyormuş

Ankara Acıbadem hastanesinde önereceğiniz çocuklar doktoru var mi kızlar
Bugün sigorta yaptırdık kızımıza eşim memorailin kapısından girmek istemiyorum
Aslında çocuk doktorumuz Memnune hocadan cok memnunuz üstünü kadar kendi çıkartıyor bezini değiştireyim dedim muayeneden sonra bi baktım atacağım ben atarım dedk hic doktor egosu yok size kısan cevaplar verdim whataptan cok yoğundum özür dilerim diyen kucağından kızımı indirmeyen bi kadın
Bir yandan eşim soğudum en azından tetkikleri vs Acıbadem de olsun diyor sigorta orda da geçiyormuş
Bileğiniz önereceğiniz hoca varsa paylaşırsanız sevinirim
Sen bilirsin ama acıbadem resmen nerden para kpparsam derdinde. Bizim sigortamız acıbademde sınırsız ona rağmen gitmiyorum.

Ve çölyak hastalığından yakalanma riski artıyormuş rota alışı vuranlar, bilerek bebeğin vücüduna virüs yüklemek
Evet vuran da okuyormuş, hatta aşı döneminde
Bi de 4 yaşına kadar koruyormuş
iki yeğenimde aynı anda yakalandi biri aşılı biri aşisizdi. Aşılı olan ayakta 2 günde atlattı aşısız olan 10 gün hastanede yattı. Yani yakalansa bile hafif geçiyor.

Rota virüs ağır geçen bi hastalık tmm ama ben hiç çevremde görmedim yakalanan o kadar yaygın mı ya

Bi an kendimi gördüm annende:) kızımda bizi deli ediyo. resmen yemeden yaşıyor. Eline yesin diye verdiğimiz yiyecekleri oraya buraya saklıyor:/ gelişimi de çok geri. Daha yeni tahliller yapıldı herşey normal ama yok yemiyor. Oğlum için çok dua ettim iştahı iyi olsun diye bakalım neler bekliyor bizi:)

Gelişim geriliği ben de hiç olmamış, hatta tersineymiş :) bu yüzden erken okula başlatmışlar beni.
Annem de çok dua etmiş, kardeşim tam bir oburdu:) kilosu. Normaldi ama açlığına asla dayanamazdı. Restaurantta bizim yemekler gelene kadar başla masalardan yemek istediğini bilirim :olamaz:

iki yeğenimde aynı anda yakalandi biri aşılı biri aşisizdi. Aşılı olan ayakta 2 günde atlattı aşısız olan 10 gün hastanede yattı. Yani yakalansa bile hafif geçiyor.
İshal olacağını anladığın an beslenme takibi yapman gerekicek diyor arkadaş, patates başlaması falan

BEnim doktorum iki çocuğunda yaptım öneririm kesinlikle dedi
Şimdi yaptıran da yakalanıyor demişsin ama cok azdir yakalanan
Yaptırdıkları icin ağır değil hafif atlatmışlardır
bunun bir de yaptırmadan yakalanip ağır atlatması var
Cok kişi yaptırmış sıkıntı yaşayan görmedim ben şahsen 3. Ayda dedi doktorumuz o zaman yaptıracağım
Canim 3. Ayda yaptirilam rotarix onu onermiyor doktorlar. Mumkunse 2.ay rotatec yaptir.

Yazını okuyunca ümitlendim ben 7+3 haftada yolk göründü bebiş yok kürtaj dedi dr ama ben bekliyorum sizin 7 . Haftanızda görmemişmiydiniz bebişinizi cevap yazarsanız çok memnun olurum
canım ben 7 haftalik öğrendim zaten hamile olduğumu ilk gittim 7 haftalikken kese ve içinde bebişler göründü sonra 8 haftalik kalp atışı duyuldu bence hemen aldırma bekle bazen geç duyuluyor kalp atışı

Back
X