2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Allah allah ya bu insanlar karışmayı eziyet etmeyi nekadar seviyo esin gelene kadar sabret ozaman canim bırak o halletsin canıni sıkma değmez...bi doğuran ben değilim ama prensip meselesi deseydin artık istemiyorum deseydin kimseyi ama bu sefer de saygısız diye adı çıkar insanın valla ben artık gorumceye hep bahane uyduruyorum gelmiyor anladı galiba yani inşallah diyorum:)
Bende öyle yapıcam artık gelmek isteyene hep bahane bulcam. Tamam bi doğuran biz değiliz ama ben bu dönemi uykusuzluk sersemlikle geçirmek istemiyorum bebeğimle ilgilenmeye halim kalmıyo

5/7 nöbetinden selam
Emdik uyutmaya çalışmadayım artık gece kalktığımda hic ışık yakmıyorum telefon ışığıyla yetiniyoruz Çabucak dalsin diye

Gece uyuyor dedim ona da nazar degdi. Gozler kapali uyku modunda ama surekli hareket ediyor. Bacaklari hic durmadi. Gazdan heralde
Öyle olur kuzum bizde de eşim ne dese nazar değiyor kem göz diyip duruyorum adama

Kızımız bugün erken uyur dedi dün
8 de banyo yapan çocuk 2 de uyudu adam artık ağzıni açamıyor :KK70:

Kızlar bizimki gece kaka yapmiyor hic gazla çıkan bsy olursa o kadar
İdrar yolu enfeksiyondan dolayı altını alıyordum
2 3 gündür almamaya başladım
Baktım hem ışığı acınca uyku gidiyor hem altını alınca
1 1.5 saati buluyor sonra uyutmak
Bir yandan ds vicdanen rahat değilim enfeksiyon açısından ne yapsam bilemedim

İlerde wc eğitiminde cok ise yaradığını duydum gece akt değiştirmemenin
Sizler nasıl yapıyorsunuz

Yani bahsettiğim kucakta mı yoksa yerine mi yatırarak uyutuyorsunuz
Cnm benim kizim bu aralar bi cins kicagimda uyuyor gece sonra birden par uyaniyor bende artik karni iyice doydugundan eminsem yataga yan yatiriyorum karsisina d ben yatip ellerinden turuyoeum zaten dwli gibi uykusu gelmis oluyor oyle benimde uyudugumu goeup uyuyyor kendide onceden boyle degildi ama 3-4 gundur boyle oldu. Gunduz zaten kucagimda emeeken uyuyi ywrine koyuyorum zaten 2-3 sefer anca uyur yarim saat oda

Kızlar ya benim kız geceleri uyumaya başladı. Ama bi uyuyor bir daha uyanmıyor. Acıkmıyor mu anlamadım. 5 saat kesintisiz uyumuş. Canım sıkıldı ya. Zor uyandırdım. Az emzirdim. Geri uyudu. Offf tabi bezi bile tertemizdi

Onu hic bilmiyorum sinirsiz dediklerinde daha ücret çıktığını
Sigortayı yapan kişi güvene götürün cok iyi demiş
Çocuk acılı de var bakalım belki hic değiştirmem ama esim kapıdan bile girmek istemiyor :)
Bizede Acıbadem yakın :)
Güven nerde Onuda bilmiyorum
Pazar gunu cocuk acile ben gittim guvene.Asagi ayrancida hastane ve iyi bir hastanedir.Pazar gunu bayagi doktor vardi mesai yapan poliklinikte.Bana sacma gelen hafta ici gideceginde randevu sistemi yok.hastaneye gidiyorsun bir doktor tercihin varsa bekliyorsun yoksa bos olan doktora yonlendiriyorlar

Kızlar ya benim kız geceleri uyumaya başladı. Ama bi uyuyor bir daha uyanmıyor. Acıkmıyor mu anlamadım. 5 saat kesintisiz uyumuş. Canım sıkıldı ya. Zor uyandırdım. Az emzirdim. Geri uyudu. Offf tabi bezi bile tertemizdi
Uykusu düzene girmeye başlamıştır bence hiç sıkma canını

Canım benim almam gerekse bile hiç ışığı açmıyorum tlfnun ışığıyla hızlı bi şekilde değiştiriyorum. Çok uykusu varsa devsm ediyor uykuya ama uyana da biliyor tabi. Uyansa da ışığı açmadan uyutmaya çalışıyorum. Çok kaka yapmadığı sürece değiştirmiyorum ben altını

Ne kadarlık oldunuz
Kırktan sonra uyandırma doktor beş saat altı saat uyur endişelenmeyin dedi bize

Ben emzirmeden önce altına bakıyorum şerite bakarak bez tamamen dolduysa gece lambasında değiştiriyorum sonra emzirince yine uyukluyor. Çok dolu değişse aynne bırakıyorum

İki gün önce benim de başıma geldi başta çok şaşırdım normalde aç kesinlikle uyumaz. Çok aç olsa uyanırdı herhald. Ama bez temizdi. Bidaha tekrarlamadı.

Günaydın hanımlar
Bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz
Ben bazen beşikte sallamak zorunda kalıyorum ama kendisi uyusun istiyorum

Pazar gunu cocuk acile ben gittim guvene.Asagi ayrancida hastane ve iyi bir hastanedir.Pazar gunu bayagi doktor vardi mesai yapan poliklinikte.Bana sacma gelen hafta ici gideceginde randevu sistemi yok.hastaneye gidiyorsun bir doktor tercihin varsa bekliyorsun yoksa bos olan doktora yonlendiriyorlar
Sabah gelen her gün orda olan pediatriden randevu alınmıyor mu sürekli ayni çocuk doktoruna gidemiyor muyuz şimdi orda
Ne saçma

Günaydın hanımlar
Bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz
Ben bazen beşikte sallamak zorunda kalıyorum ama kendisi uyusun istiyorum
Hep kucakta uyuyor yerinde uyumasi imkansız
Bazen yerine koyUnca uyanıp ağlıyor alın diye
Bazense mırıldanmaya başlıyor hic almiyorum kendi dalıyor
Yerine uyandığında geri uykuya dalar diye şşş pat yöntemini yaptım hic ise yaramadı

Kizlar gunaydin biz bebeklerin tepkilerini saglikli verip vermedigini neye gore olcecegiz? Mesela ana kucagindaki donencede isik yaniyor oyuncaklar var bizimkinin umurunda degil. Cok nadir isik dikkatini cekiyor.sizinde oyle mi?

Back
X