- Konu Sahibi Homely_angel
- #49.821
Aşı yaptıran arkadaşlar ateşiniz kaçı gördü? Gece de ateş takibi yapıyım mı? Şuan kulaktan ölçtüm 37.0 ama bazen 37.3 oluyor. Soğuk kompres uyguluyorum. Doğru mu yapıyorum?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar selam
Vall geçmişi okumaktan zor yetişiyorum. Benim kız gündüz bi türlü uyumuyordu, bugün yanına yatıp memeyi ağzına verip uyutabildim ilk kez. Tabi bende uyumuşumsizler gündüz nasıl uyutuyorsunuz? Ben mi beceremiyorum uyutmayı?
Daha ne olsun bacım 3 haftada 750 gr haftaya 1 kilo olurgeçen ay sadece anne sütü aldık .1300 gr almıştık bu ay bir ayda 750 gr almış.
Canım bende de aynısı oluyor keyif yapıyorlar bence yoksa canı isteyince çok iyi kavrıyor bir de göğüsümün ucu soyuluyordu derisi atmıştı salak gibi soydum şimdi tekrar acımaya başladıKızlar benim de bi sorum var. Benim bebe bir kaç gündür emerken cak cuk sesler çıkarmaya başladı. Yine ımh ımh sesi de geliyor ama. Çıkarıp tekrar veriyorum yine aynı. Nasıl düzeltebilirim ki. Yada kendi kendine düzelir mi ki?
Benimki emmiyor oldu ki emdi yine geçmiyor öyle bir tutuyor ki dakikalar sürüyor sinir oluyorumKızlar hıçkırık tuttuğunda emzirirseniz bi iki yudum bile olsa hemen geçiyor. Ama zaten tok olduğu için benim paşa bazen emmiyor
Çok gazlıysa çıkarmadan yatırınca uyumuyorsa tabiki çıkarın, mememde uyuduysa ben gazını almadan yavaşça yatırıyorum sıkıntısız uyyor, ama mememde uyumadıysa gazını alıp uyutuyorum içim rahat ediyorBizim gaz olayı tavan. Alerjik tepki verdiğinden sanırım ekstra bi gaz var. Böyle olmazdı yavrum. Çıkartıyoruz bi ton tamam bitti diyorum 15 dk sonra bir cırlama. Bidaha aynı şekilde.
Kızlar siz bebekleri emzirdikten sonra gazını çıkartıyor musunuz omuza koyup biz çıkarıyoruz ama uyanıyor ya. Nasıl halledrriz bilmiyorum
Tam hatırlamıyorum ama göz ya 3. Ay ya 6. Ay diye biliyorum ikinci ayda yapılmadı bize hiçCanım özellikle son 10 gündür filan çok net kuruyoruz, öncesinde de bakıyordu ama böyle değildi. zaten doktor 2 aylıkken kurmalı demişti. Hatta göz testi o yüzden iki aylık kontroldeymiş.
Sakin öyle düşünme canım burda hiçbirimizin kişisel yüz yüze tanismisligi yok henüz insallah oda olur hep birlikteP Prime18 @katreinurHomely_angel
nemesis
Haklısınız kızlar. Ben sanırım fazla stres yaptım duyunca
Bir de geç yazsamda grupta sizi çoktandır takip ettiğimden yakın hissediyorum ama sanki sonradan katılmanın bir alınganlığıyla böyle bir düşünceye kapıldım
aslında normalmiş cnm. Emme süresi ne kadar?
Aşı yaptıran arkadaşlar ateşiniz kaçı gördü? Gece de ateş takibi yapıyım mı? Şuan kulaktan ölçtüm 37.0 ama bazen 37.3 oluyor. Soğuk kompres uyguluyorum. Doğru mu yapıyorum?
Tam hatırlamıyorum ama göz ya 3. Ay ya 6. Ay diye biliyorum ikinci ayda yapılmadı bize hiç
Yerine kaldırmasan daldığı yerde uyursa olmaz mı sizin yatakta falan emzirsen orda uyusa24 saattir uyumuyorum. Memede uyuyor yerine koyarken uyanıyor. Ağlamıyor ama mızıklanıyor. Gazınıda çıkarıyorum ama sanırım yetmiyor. Sürekli memeye gelmek istiyor uçlarım sızım sızım sızlıyor. Şuan yerine koydum koyarken açıldı gözler. Geri daldı daldı dalmadı giydirip alıp anneme gidicem vericem eline. Bu saatte arayınca yada kapıyı çalınca yüreklerine iner ama napayım. Valla doldum ya
24 saattir uyumuyorum. Memede uyuyor yerine koyarken uyanıyor. Ağlamıyor ama mızıklanıyor. Gazınıda çıkarıyorum ama sanırım yetmiyor. Sürekli memeye gelmek istiyor uçlarım sızım sızım sızlıyor. Şuan yerine koydum koyarken açıldı gözler. Geri daldı daldı dalmadı giydirip alıp anneme gidicem vericem eline. Bu saatte arayınca yada kapıyı çalınca yüreklerine iner ama napayım. Valla doldum ya
Atesi cikmadi.takip ediyorum hala.ama agrisi cok vardi aksam 8 de verdim ben calpol iyi simdiliknemesis cnm naptın ateş takibi yapıyor musun? Gece de ateşi sürekli takip mi edelim. Ateşi kaçı gördü? Ben calpol verdim
Gaz için bişi kullanıyo musun peki
Kızlar emzik kullanıyoruz biz yeni yeni. Ama şu aklımı karıştırıyo. Mesela suan uyudu emzik ağzında hala emiyo acaba aç mı değil mi ben nasıl anlıcam
24 saattir uyumuyorum. Memede uyuyor yerine koyarken uyanıyor. Ağlamıyor ama mızıklanıyor. Gazınıda çıkarıyorum ama sanırım yetmiyor. Sürekli memeye gelmek istiyor uçlarım sızım sızım sızlıyor. Şuan yerine koydum koyarken açıldı gözler. Geri daldı daldı dalmadı giydirip alıp anneme gidicem vericem eline. Bu saatte arayınca yada kapıyı çalınca yüreklerine iner ama napayım. Valla doldum ya
Sütün gelmesi normal emdikçe indiriyordur zaten ama sanırım kanallardan birinde tıkanıklık var oda sertlik yapıyor sertlik olan yere masaj yaparak emzirmeye çalışsan ya da sagmaya daha faydası olabilir.Kızlar 45 dk sol memeyi emdi bebeğim, üstüne 20 dk sağdım ama hala sertlik varVe hala süt geliyor. Şimdi yine aynı memeyi tekrar emziriyorum. Emmezse rahatlamayacak, emince de yine süt üretimi uyarılacak. Napıcam ben
![]()