2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar yeşil ve mukuslu kaka olunca alerjisi var demek mio_O

Uzun suredir oluyir ve gecmiyorsa arastirilmasi gerek cnm biz ayni sorunu yasiyoruz arada kanda goruyorum alerji arastirmadindayiz mesela
Eeee bizim ki neden yapmıyor allallaaaa , çıldırcam zaten fena aranıyorum kadına
Geçen de direkt sen kaç yaşındasın diye sordu
Tepesine basacaktım neden sordun dedim
Saçlarım beyazlamış Mış mış
Bi başka gün kapalı fincanı gösterip bana fal bak diyor.
Teee allam yaaaa
Sanirim rota alerjik reaksiyonlara neden olabiliyormuş ondan yapmak istemiyor olabilirler

Humana iyi geceler cayi var tatlim. Prensip olarak bir bebek toksa gazi çıktıysa alti temizse aglamamasi gerekir de icraatta oyle olmuyor iste... Humanayı dene istersen
Humana için çok erken degil mi? Içinde bir sürü bitki var alerjen olabilir.

Humana iyi geceler cayi var tatlim. Prensip olarak bir bebek toksa gazi çıktıysa alti temizse aglamamasi gerekir de icraatta oyle olmuyor iste... Humanayı dene istersen
Ben mi içiyorum canım onu. Humananın stil tea ve kimyonlu rezenesini içiyorum eğer uyucaksa onuda içerim

2 aylık olcaz hala bi uyuma şeklimiz yok çıldırcam. Ya şöyle yapıyımda uyusun yok. Sarıyorum yok serbest bırakıyorum yok kucağıma alıyorum yok yerine koyuyorum yok sallıyorum yok. Bi çocuk nasıl sallanmaktan hoşlanmaz ya umrunda değilz delircem 9 dan beri kollarım koptu bide gezdir diyo beyefendi. İkimizinde gözleri kıpkırmızı oldu. Napıcağımı şaşırdım uyku şurubu felan olsa hemen vercem o durumdayım uyu artık felan diye kızmaya başladım
Korkar üşür karnı cok ya da az doyar rüya görür vs vs 3 aydan önce alıskanlık oluşmaz. Bazi bebekler bakarsin oluşturmus ama nasıl ki her insan farklı karakter bebeklerde öyle. Zaten büyükler der ya 3 çocuk büyüttüm 3üde bambaşka.

estherr estherr canim ana kucagin var mi.onda belko durabilir.otomotik sallananlardan olsa daha iyi olur.belki biraz rahatlarsin.benim buyuk oglan hicbirseyde durmuyodu.ama bu yer cucesi az da olsa duruyo.

Korkar üşür karnı cok ya da az doyar rüya görür vs vs 3 aydan önce alıskanlık oluşmaz. Bazi bebekler bakarsin oluşturmus ama nasıl ki her insan farklı karakter bebeklerde öyle. Zaten büyükler der ya 3 çocuk büyüttüm 3üde bambaşka.
Zateb hep kucağımda gaz yok karnı tok hergün aynı 2 olmadan asla uyumuyo. Tek 3 ay böyle olsun sonra düzelsin de

Canım kucaktan inince hiç durmuyo. Annemde bile uyumuyo düşün

Huzursuzluk, uykuya dalamam vs yaninda bebeginde baska belirtiler de varsa besin alerjisini dusun derim. Benim arkadasim da egzamada vardi bunlarin yaninda sut urunleri alerjisi cikti cocukta diyet yaptigindan beri daha iyi uyuyo kucaktan baska uyumayan cocuktu simdi rahat rahat uyuyo.

Kizlar memiste terbiye olayindan bahsediyorsunuz ya. Bir memenin terbiyelenio diger memenin terbiyesiz kalmasi gibi birsey oluyor mu :D

Ben mi içiyorum canım onu. Humananın stil tea ve kimyonlu rezenesini içiyorum eğer uyucaksa onuda içerim
Aslinda bebisler iciyor. Ama bizimkiler daha cok küçük doktoruna ya da eczaneye bir danış. Gücün kalmadiysa sorana kadar vakit gececekse sen ic sütünden gecir. Ama sana da uyku yapar gece zorlanirsin

Kizlar memiste terbiye olayindan bahsediyorsunuz ya. Bir memenin terbiyelenio diger memenin terbiyesiz kalmasi gibi birsey oluyor mu :KK70:
Bende bunu çözemedim biri şişiyor diğeri pasif bence ikiside normal değil mama takviyesi de yapıyorum kuzenim bir kere yanımda trileyle sağdı yumuşacık memeden 250 cc süt çıktı sütüm 3 katman oluyor dedi onunki terbiyeli

Kizlar memiste terbiye olayindan bahsediyorsunuz ya. Bir memenin terbiyelenio diger memenin terbiyesiz kalmasi gibi birsey oluyor mu :KK70:
Daha benim memelerim de terbiyesiz o biraz vakit aliyor. Buyuk oglumda ek gidaya gecmeye yakin terbiyelenmisti pis terbiyesizler =))) ama ikisi de terbiyelenir

Huzursuzluk, uykuya dalamam vs yaninda bebeginde baska belirtiler de varsa besin alerjisini dusun derim. Benim arkadasim da egzamada vardi bunlarin yaninda sut urunleri alerjisi cikti cocukta diyet yaptigindan beri daha iyi uyuyo kucaktan baska uyumayan cocuktu simdi rahat rahat uyuyo.
Benimki akşama kadar uyuyo ama canım. Ben gece uykusunu gündüz uyuyo diye düşünmüştüm. Alerjimiz yok bence ama huzursuzluk yapar diye süt ürünü pek yemiyorum zaten

Aslinda bebisler iciyor. Ama bizimkiler daha cok küçük doktoruna ya da eczaneye bir danış. Gücün kalmadiysa sorana kadar vakit gececekse sen ic sütünden gecir. Ama sana da uyku yapar gece zorlanirsin
Ozaman mahfolurum zaten böyle bile gözlerim kıpkırmızı oluyo. Sinirleniyorum felan da kendime töbe diye sakinleştiriyorum :olamaz:

Zannetmem, ikisinin farkı ne?
Biri tas gibi birisi yumus yumus kulak memesi hamur kivaminda ama ikisinde de sut var. Sert olani emiklettim 45 dk emdi hala sut vardi biraktiginda digerini yani yumusak olani sagdim 130 cc sut cikti demek ki onda da sut var. Hayir biri fuze gibi biri portakal diserdan bakincadsncok komik duruyordu :D
Bende bunu çözemedim biri şişiyor diğeri pasif bence ikiside normal değil mama takviyesi de yapıyorum kuzenim bir kere yanımda trileyle sağdı yumuşacık memeden 250 cc süt çıktı sütüm 3 katman oluyor dedi onunki terbiyeli
Bizimkiler terbiyesiz cikti :D ceza vericem artik erkenden egitmek lazim :D

Daha benim memelerim de terbiyesiz o biraz vakit aliyor. Buyuk oglumda ek gidaya gecmeye yakin terbiyelenmisti pis terbiyesizler =))) ama ikisi de terbiyelenir
Ohooo 3 ay daha mi bekleyecegiz. Gerci benim ki ek gidaya erken gececek gibi. 6. Ayda ise donecegim o guzden 5. Ayda gececegiz sanki.

Back
X