2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar bnm bebegimin ayagi bacagi cok sert kuru oldu catliyo neden boyle olur bilginiz varmi

Günaydın kızlar bnm bebegimin ayagi bacagi cok sert kuru oldu catliyo neden boyle olur bilginiz varmi
Losyon sürüyormusun. Bebe yagi da cildi kurutuyor losyon sur demislerdi bana hastanede. Bebe yagini haftada 2 kere kullaniyorum geri kalan gunler losyon suruyorum.

AC73858D-E9D4-4150-BB97-0676098F3ADE.webp
A95A1A0C-0D81-4A59-A72F-17BD3500BF44.webp
DC0D14CB-6E2A-491A-8EC4-B3946B00F2A0.webp

Losyon sürüyormusun. Bebe yagi da cildi kurutuyor losyon sur demislerdi bana hastanede. Bebe yagini haftada 2 kere kullaniyorum geri kalan gunler losyon suruyorum.
Banyodan once sueuyorum banyodan sonrada zeytinyagla biraz suyu karistirarak suruyorum susuz mi kaliyo acaba

Huzursuzluk, uykuya dalamam vs yaninda bebeginde baska belirtiler de varsa besin alerjisini dusun derim. Benim arkadasim da egzamada vardi bunlarin yaninda sut urunleri alerjisi cikti cocukta diyet yaptigindan beri daha iyi uyuyo kucaktan baska uyumayan cocuktu simdi rahat rahat uyuyo.
Canim test mi yapıldı size dr benim kizimdada şüphelendi diyet verdi diyet yapıyorum ama hala huzursuz çok aglio delircem valla

2 aylık olcaz hala bi uyuma şeklimiz yok çıldırcam. Ya şöyle yapıyımda uyusun yok. Sarıyorum yok serbest bırakıyorum yok kucağıma alıyorum yok yerine koyuyorum yok sallıyorum yok. Bi çocuk nasıl sallanmaktan hoşlanmaz ya umrunda değilz delircem 9 dan beri kollarım koptu bide gezdir diyo beyefendi. İkimizinde gözleri kıpkırmızı oldu. Napıcağımı şaşırdım uyku şurubu felan olsa hemen vercem o durumdayım uyu artık felan diye kızmaya başladım

Ben yazmışım sanki

2 aylık olcaz hala bi uyuma şeklimiz yok çıldırcam. Ya şöyle yapıyımda uyusun yok. Sarıyorum yok serbest bırakıyorum yok kucağıma alıyorum yok yerine koyuyorum yok sallıyorum yok. Bi çocuk nasıl sallanmaktan hoşlanmaz ya umrunda değilz delircem 9 dan beri kollarım koptu bide gezdir diyo beyefendi. İkimizinde gözleri kıpkırmızı oldu. Napıcağımı şaşırdım uyku şurubu felan olsa hemen vercem o durumdayım uyu artık felan diye kızmaya başladım
Kangurun var mı bir de onu denesen? Bu ara benimki de çok huysuz çok ağladığında kanguruya koyuyorum evde pış pışlayarak dolaşıyorum 5 dakikaya uyuyor.

Ol
Kizlar memiste terbiye olayindan bahsediyorsunuz ya. Bir memenin terbiyelenio diger memenin terbiyesiz kalmasi gibi birsey oluyor mu :KK70:
Olur bence ben bi ara sağ tarafı daha çok emzirmiştim o emzirmedeki dengesizlikten dolayı o taraf daha çabuk şişiyor acıtıyor emme süresi uzayınca.

Huzursuzluk, uykuya dalamam vs yaninda bebeginde baska belirtiler de varsa besin alerjisini dusun derim. Benim arkadasim da egzamada vardi bunlarin yaninda sut urunleri alerjisi cikti cocukta diyet yaptigindan beri daha iyi uyuyo kucaktan baska uyumayan cocuktu simdi rahat rahat uyuyo.
Baska belirti varmiymis canim? Sadece uyumuyor diye mi alerjiden suphelenmisler?

Ya kizlar kadina o kadar laf ettim ama kv sali gunu donuyor artik. 2 bucuk ay ne cabuk gecmis. Kaliyorum dimdizlak ortada tek basima. Bebegine tek basina bakan kimler var? Beni cesaretlendirin noolur. Napicam zaten uyumuyor. En zorlanacagim konular yemek yapmak ve bebisi yikamak.

Ya kizlar kadina o kadar laf ettim ama kv sali gunu donuyor artik. 2 bucuk ay ne cabuk gecmis. Kaliyorum dimdizlak ortada tek basima. Bebegine tek basina bakan kimler var? Beni cesaretlendirin noolur. Napicam zaten uyumuyor. En zorlanacagim konular yemek yapmak ve bebisi yikamak.

Hiç gözün korkmasın, daha da güzel bakacaksın. Ben de 2,5 aylıkken evime döndüm. İşleri bi şekilde yoluna koymayı öğreniyorsun, iyi ki yalnızım bile diyebilirsin. Anakucağı varsa koy evin içinde her yere götür. Kangurun yoksa alabilirsin, markete vs çıkarken iyi oluyor

Back
X