- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
- #53.181
Günaydın kızlar bnm bebegimin ayagi bacagi cok sert kuru oldu catliyo neden boyle olur bilginiz varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Losyon sürüyormusun. Bebe yagi da cildi kurutuyor losyon sur demislerdi bana hastanede. Bebe yagini haftada 2 kere kullaniyorum geri kalan gunler losyon suruyorum.Günaydın kızlar bnm bebegimin ayagi bacagi cok sert kuru oldu catliyo neden boyle olur bilginiz varmi
Banyodan once sueuyorum banyodan sonrada zeytinyagla biraz suyu karistirarak suruyorum susuz mi kaliyo acabaLosyon sürüyormusun. Bebe yagi da cildi kurutuyor losyon sur demislerdi bana hastanede. Bebe yagini haftada 2 kere kullaniyorum geri kalan gunler losyon suruyorum.
Canim test mi yapıldı size dr benim kizimdada şüphelendi diyet verdi diyet yapıyorum ama hala huzursuz çok aglio delircem vallaHuzursuzluk, uykuya dalamam vs yaninda bebeginde baska belirtiler de varsa besin alerjisini dusun derim. Benim arkadasim da egzamada vardi bunlarin yaninda sut urunleri alerjisi cikti cocukta diyet yaptigindan beri daha iyi uyuyo kucaktan baska uyumayan cocuktu simdi rahat rahat uyuyo.
Zeytinyagida cildi kurutuyor. Sen bebel losyonu surBanyodan once sueuyorum banyodan sonrada zeytinyagla biraz suyu karistirarak suruyorum susuz mi kaliyo acaba
2 aylık olcaz hala bi uyuma şeklimiz yok çıldırcam. Ya şöyle yapıyımda uyusun yok. Sarıyorum yok serbest bırakıyorum yok kucağıma alıyorum yok yerine koyuyorum yok sallıyorum yok. Bi çocuk nasıl sallanmaktan hoşlanmaz ya umrunda değilz delircem 9 dan beri kollarım koptu bide gezdir diyo beyefendi. İkimizinde gözleri kıpkırmızı oldu. Napıcağımı şaşırdım uyku şurubu felan olsa hemen vercem o durumdayım uyu artık felan diye kızmaya başladım
Bu kadar erken tahmin etmiyordum. Ama gercekten oyle oluyormus.Bizim doktor bu aydan itibaren bebek sürekli gördüğü insanların dışındaki yabancılar dedi. Açıkçası sevindim biraz :)
Saol canm banyodan oncemi sonrami suruyosun bana banyodan 10 dkk once demislerdiZeytinyagida cildi kurutuyor. Sen bebel losyonu sur
Yoo banyodan sonra suruyorum.Saol canm banyodan oncemi sonrami suruyosun bana banyodan 10 dkk once demislerdi
Kangurun var mı bir de onu denesen? Bu ara benimki de çok huysuz çok ağladığında kanguruya koyuyorum evde pış pışlayarak dolaşıyorum 5 dakikaya uyuyor.2 aylık olcaz hala bi uyuma şeklimiz yok çıldırcam. Ya şöyle yapıyımda uyusun yok. Sarıyorum yok serbest bırakıyorum yok kucağıma alıyorum yok yerine koyuyorum yok sallıyorum yok. Bi çocuk nasıl sallanmaktan hoşlanmaz ya umrunda değilz delircem 9 dan beri kollarım koptu bide gezdir diyo beyefendi. İkimizinde gözleri kıpkırmızı oldu. Napıcağımı şaşırdım uyku şurubu felan olsa hemen vercem o durumdayım uyu artık felan diye kızmaya başladım
Olur bence ben bi ara sağ tarafı daha çok emzirmiştim o emzirmedeki dengesizlikten dolayı o taraf daha çabuk şişiyor acıtıyor emme süresi uzayınca.Kizlar memiste terbiye olayindan bahsediyorsunuz ya. Bir memenin terbiyelenio diger memenin terbiyesiz kalmasi gibi birsey oluyor mu![]()
BenimKizlar memiste terbiye olayindan bahsediyorsunuz ya. Bir memenin terbiyelenio diger memenin terbiyesiz kalmasi gibi birsey oluyor mu![]()
Canım emzirme işini naptın merak ettimBakarmisimiz yaaa![]()
Baska belirti varmiymis canim? Sadece uyumuyor diye mi alerjiden suphelenmisler?Huzursuzluk, uykuya dalamam vs yaninda bebeginde baska belirtiler de varsa besin alerjisini dusun derim. Benim arkadasim da egzamada vardi bunlarin yaninda sut urunleri alerjisi cikti cocukta diyet yaptigindan beri daha iyi uyuyo kucaktan baska uyumayan cocuktu simdi rahat rahat uyuyo.
Sutum geldi canm ama bu seferde safre kasemde sorun cikti ilac kullaniyorum oyuzdende emiziremiyorum ho sagiyirumCanım emzirme işini naptın merak ettim
Saol canm bugun suriyim ozmnYoo banyodan sonra suruyorum.
Ya kizlar kadina o kadar laf ettim ama kv sali gunu donuyor artik. 2 bucuk ay ne cabuk gecmis. Kaliyorum dimdizlak ortada tek basima. Bebegine tek basina bakan kimler var? Beni cesaretlendirin noolur. Napicam zaten uyumuyor. En zorlanacagim konular yemek yapmak ve bebisi yikamak.