2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benimde sıkınca süt geliyordu. Yani bu benim tahminim sadece. Denk gelmiş de olabilir :) gene sağ memeyle bi alıp veremediği var ama eskisi gibi sündürüp sündürüp çiğnemiyor.
Valla felaket cekiyor uzatiyor damaginda siktiriyor piramit gibi cikiyor memem agzindan.

P Prime18 valla zaten emmenin sonuna dogru yapiyor. Yarin esimin dogum gunu. Bizde dogum gunleri torenlerle 1 hafta kutlanir o yuzden henuz birsey yapamadim. Ama carsamba gunu duzeltemeye calisacagim. En azindan hassaslasan memeyi 1 2 emik sagip emzirmeyecegim onun yerine bineronla verecegim ki toparlasin.

10 kere aspiratörle mi çekebilirsin dedi
Alla alla bizimki de çok önermiyor tıkanırsa sumuk görürseniz o hapşırıp atamazsa diye
Serum damlatmayi 10 kere demiş olmasın
Sen sutunu sık bi de kuzum
Uyansında onu deneyim. Devlete hırıltısı yüzünden ememiyo diye gitmiştim o dedi. Bende açma değil de serum tuzlu su sonuçta e bi kısmı midesine gidiyo nasıl zararı olmaz ona şaşırıyorum

Kizlar benim sipa benim sag memeyi mahvetti onu sirekli çiğniyor damagiyla anlamıyorum niye. Solu guzel guzel emiyor. Sagida emiyor ama sonradan cignemeye basliyor emerken. Tutup cekistiriyor uzatıyor sakiz gibi. Napvaz boyle. Oyle yapinca cikarip tekrar veriyorum ama her çekiştirmede canimdan cann gidiyor

Valla bu bebeklerin günü gününü tutmuyor. Benimki de birkaç gündür memenin ucunu çekiyor acıtıyor doğal olarak. Ama bugün düzeldi. Belki efsun da düzeltir tekrardan.

Kızlar bısey sorucam emzırdıkten sonra hemen arkasından sağdığınız hiç oluyormu?kaç cc cıkıyor benden tek göğüs 10 cc bile cıkmadı

Benden pek çıkmıyor zaten dolu olduğunda bile 40cc anca.

Eğer mamanın arkasından emzirmezsem uyumuyo net anladım bugün..annemlere gitmek zorunda olduğumuz için mama verdikten sonra emziremedim ve uyumadı eve gelene kadar zor sakinledi ve çok zor uyudu..bunlar sanırım yavaş yavaş alışmaya başlıyorlar düzene..benim kızda artık izin veriyor yemek yemeye şimdilik bakalım birde gazları çok olduğu gün yapışıyorlar memeye benimki de öyle çünkü

Bende evden çıkacsksam bi memeyi emzirirken diğerni aynı anda sağıyorum. Sonra onu da biberonla veriyorum içiyor ve bittiği an çığlığı basıyor. Tekrardan bi meme seansı daha yapıp çıkıyoruz. Benimki sadece aabahları bi yarım saat duruyor.

Atopik dermatit dedi bizede. Bioderma atoderm aldım. Bakalım fayda edecek mi cildi aşırı kuru zaten. Döküntü yüzde oluştu

Benim bebede de yüzünde kızarıklıklar vardı hatta sivilcemsi olmuştu. Bende mustela stelatopia aldım, doğru yazmışımdır inşallah. Tavsiyeyle aldım geçti şıanda bişey kalmadı. Bir de sabahları bebeğin yüzünü de yıkadım bunun da baya etkisi olduğunu düşünüyorum. Ne zaman yıkamaya başladım o zaman iyileşti azaldı.

nemesis nemesis P Prime18 kızlar demiştim ya benim bebe dd çekiştirerek ve ses çıkararak emiyor düzelme di hala. Çıkarıp tekrar veriyorum ama aynı. Bu iki haftadır kilo da almadı. Tam ememiyor mu acaba bu şekilde. Bi çözüm de bulamadım. Ne yapmalı acaba

nemesis nemesis P Prime18 kızlar demiştim ya benim bebe dd çekiştirerek ve ses çıkararak emiyor düzelme di hala. Çıkarıp tekrar veriyorum ama aynı. Bu iki haftadır kilo da almadı. Tam ememiyor mu acaba bu şekilde. Bi çözüm de bulamadım. Ne yapmalı acaba
Ah bi bilsem. :( emzirme danismanlari çıkarıp tekrar ver diyor sadece. Ama cikarinca geri almiyor benim ki. Simdilik fikrim bir sure göğsümu dinlendirmek. 1 gun 2 3 seer emecegi zaman sagsam biberonla versem toparlayacak uc kendini. Cunku ciddi bir yara yok hassasiyet var fazlaca yaara olmadan duzeltmek lazım

Valla bu bebeklerin günü gününü tutmuyor. Benimki de birkaç gündür memenin ucunu çekiyor acıtıyor doğal olarak. Ama bugün düzeldi. Belki efsun da düzeltir tekrardan.

Benden pek çıkmıyor zaten dolu olduğunda bile 40cc anca.

Bende evden çıkacsksam bi memeyi emzirirken diğerni aynı anda sağıyorum. Sonra onu da biberonla veriyorum içiyor ve bittiği an çığlığı basıyor. Tekrardan bi meme seansı daha yapıp çıkıyoruz. Benimki sadece aabahları bi yarım saat duruyor.

Benim bebede de yüzünde kızarıklıklar vardı hatta sivilcemsi olmuştu. Bende mustela stelatopia aldım, doğru yazmışımdır inşallah. Tavsiyeyle aldım geçti şıanda bişey kalmadı. Bir de sabahları bebeğin yüzünü de yıkadım bunun da baya etkisi olduğunu düşünüyorum. Ne zaman yıkamaya başladım o zaman iyileşti azaldı.

Bizde stelatopia kullanıyoruz kuzum. Normal suyla mı yıkıyorsun sadece. Yoksa stelatopia ile mi. Bende deniyim belki düzelir.

Ah bi bilsem. :KK43: emzirme danismanlari çıkarıp tekrar ver diyor sadece. Ama cikarinca geri almiyor benim ki. Simdilik fikrim bir sure göğsümu dinlendirmek. 1 gun 2 3 seer emecegi zaman sagsam biberonla versem toparlayacak uc kendini. Cunku ciddi bir yara yok hassasiyet var fazlaca yaara olmadan duzeltmek lazım

Kuzum gümüş kapaklar var ya kullananlar çok memnun. Denk gelmişsindir muhakkak. Bi araştır istersen. Bu şekliyle bi kaç gün biberona alışırsa meme reddi yaşayabilirsiniz.

Kizlar benim sipa benim sag memeyi mahvetti onu sirekli çiğniyor damagiyla anlamıyorum niye. Solu guzel guzel emiyor. Sagida emiyor ama sonradan cignemeye basliyor emerken. Tutup cekistiriyor uzatıyor sakiz gibi. Napvaz boyle. Oyle yapinca cikarip tekrar veriyorum ama her çekiştirmede canimdan cann gidiyor
canım benimki de söylediğin şekilde yapıyor bazen. Fark ettiğim şu, ya aşağıdan gazı varsa ya da çoğunlukla çekip çekip memeden süt gelmediyse yapıyor o hareketi. Hatta ben silikonla emzirdiğim halde bile sünüp acıyor öyle yaptığı zaman

Günaydın kızlar sizin bebelerin emmesi nasil ya ben resmen mama icsin diye ugrasiyorum butun gun araniyo araniyo mama yapiyorum bi iki cekiyo sonra hep guluyo ciglik atiyo oynuyo mamayi unutuyo bu seferde mama soguyo surekli oynuyo emmeyi unutuyo ya

Günaydın kızlar sizin bebelerin emmesi nasil ya ben resmen mama icsin diye ugrasiyorum butun gun araniyo araniyo mama yapiyorum bi iki cekiyo sonra hep guluyo ciglik atiyo oynuyo mamayi unutuyo bu seferde mama soguyo surekli oynuyo emmeyi unutuyo ya
O son 1 haftadır bizde de var. Emiyo emiyo sonra bırakıyor bana bakıp gülüyo tuhaf sesler çıkarryo sonra tekrar emiyo bir kaç çekiyo gene bırakıyo gene gülüyo ses çıkarmaya çalışıyo ve bunu defalarca yapıyo :)))) karın doyurmak değil resmen oyun yapıyo :))

Ah bi bilsem. :KK43: emzirme danismanlari çıkarıp tekrar ver diyor sadece. Ama cikarinca geri almiyor benim ki. Simdilik fikrim bir sure göğsümu dinlendirmek. 1 gun 2 3 seer emecegi zaman sagsam biberonla versem toparlayacak uc kendini. Cunku ciddi bir yara yok hassasiyet var fazlaca yaara olmadan duzeltmek lazım

Kızlar meme ile oyun oynamaya başlıyorlar. Böyle yaptıklarında kapatın memeyi, bir tur evde gezdirin. Sonra tekrar verin memeyi. Etraf ilgilerini çektikçe, özellikledoyduktan sonra çok yapacaklar bunu. Bir de emzirirken annenİn kimseyle konuşmasını istemeyecekler.

O son 1 haftadır bizde de var. Emiyo emiyo sonra bırakıyor bana bakıp gülüyo tuhaf sesler çıkarryo sonra tekrar emiyo bir kaç çekiyo gene bırakıyo gene gülüyo ses çıkarmaya çalışıyo ve bunu defalarca yapıyo :)))) karın doyurmak değil resmen oyun yapıyo :))
Evet aynisini yapiyo ya hep oyunuyo guluyo ciglik atiyo:))) bnmki mama ictigi icin tekrar tekrar mama yapmak zorunda kaliyorum

canım benimki de söylediğin şekilde yapıyor bazen. Fark ettiğim şu, ya aşağıdan gazı varsa ya da çoğunlukla çekip çekip memeden süt gelmediyse yapıyor o hareketi. Hatta ben silikonla emzirdiğim halde bile sünüp acıyor öyle yaptığı zaman
Olabilir. Emmenin sonunda yapiyor cunku. 20 dk emiyor 5 dk oyle sonra yine emmeye basliyor.

Kizlar acil cevap.edizi birazdan saglik ocagina goturecem.asilari icin.bu rotavirus asisi icin hangisino yaptirin diyodunuz.2li olan mi 3lu olan mi
Tercih meselesi ben 3lu yaptirdim. 2liyi para versen yaptirmazdim okuduklarimdan sonra. Ama bazilarida az doz diye 2 li istiyor.

Kızlar meme ile oyun oynamaya başlıyorlar. Böyle yaptıklarında kapatın memeyi, bir tur evde gezdirin. Sonra tekrar verin memeyi. Etraf ilgilerini çektikçe, özellikledoyduktan sonra çok yapacaklar bunu. Bir de emzirirken annenİn kimseyle konuşmasını istemeyecekler.
Bizde olmuyor o. Cekince almiyor geri bu sefer isyan..

Back
X