2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sanırım sutum kesiliyor kızlar...3 gündür yok süt buzluktakileri bitirdim öyle idare ettim napıyım şimdi. Hiç bişey fayda etmiyor yumuşacık süt çıkmıyor...göğsümü hep gece sagiyordum gündüz sagsam emmeye süt kalmicak .çünkü 3 saate bile dolmuyor.zaten zar zor emiyr.gece sagdim sag gogsumu bu saat oldu yumusacik hiç normal degil....herseyi deniyorum isirgan otu çayı humana kuru dut yulaf ezmesi yok hiç bişey mi fayda etmez napicam çok uzgunum
Herhangi bir sıkıntı falan mı oldu?stresmi yaptın

Bugün doktor bıngıldağınız küçük, d vitamini gün aşırı kullan dedi
İki bacak boğumu eşit değil , kalça ultrasonunuz normal çıksa da ortapedi öneriyorum dedi..
yine can sıkıntısı...

Inşallah canım ama değişiyor emin ol çok sıkıntı yapma benim bebe gündüz hiç uyumazdı maşallah diyim artık gündüzleri de başladı yavaştan uyumaya bu akşam 9 da zor uyudu o ayrı:)ama 3aydan önce uyku düzeni zaten oturmuyormuş tam olarak tabi oturan vardır düzen olarak işte bebekten bebeğe de değişiyor...
Canım dün bildiğin ağladım 4 te uyudu sonra yine aralarda kalktı 1 saat durdu felan bende toplam 5 saat uyumamışımdır. Suan gözlerim kan çanağı gibi. Daha duşa gircem. Uyumak üzere. Ve şimdi uyursa 1 saat uyuyup 4 e kadar yine uyumucak daha fazla da uyanıl k tutamıyorum ne yapacağımı şaşırdım

Kizlar bu aylarda bebeklerin oturur pozisyonda durmalari zararli mi?
Insallah degildir :D

Kızlar benim bebenin çok salyası var tükürük de cabası. Sizde de başladı mı?
1 aydir filan var bizim. Baloncuk yapiyor surekli.cork cork emikte cabasi. Birde emzik emmesine ragmen parmak emme bas gosterdi el emmmeyle beraber

Benimki 2 gündür açlıktan emzigi yicek emdikten sonra bile zaten 2 dk sonra sünger gibi oldu sastim kaldim

Sağol canım amin dostlar sağolsun.babam da böyle olsun istemezdi güçlü olmaya calisiyorum ama elimde değil cok ozluyorum onu..üzüntü etkiledi sanırım sütü elimden geleni yapicam
Canım buarada terbiyelenmiş olabilir benim artık hep öyle sünger gibi.benimde baştan beri süt takıntım vardı.hala çok değil sütüm ama elimden geldiğince emziriyorum o sünger halimlede çekince geliyor.
Bence seninkide terbiyelenmiş olabilir.

Strestemisin canim. Bol bol uyu. Stres yapma gelir geri sen sagmaya ve emzirmeye devam et. Gecen hafta akan sutum bu hafta aksama dogru bitiyordu bebek acliktan uyuyamiyordu 3 gun ugrastim simdibiraz biraz var aksam. Sabah gittim damla aldim sut arttirici ama kafama göre dr sormadim. Bakalim etki edecekmi. Cok stresliydim sakin olunca geri geliyo sut. Emzirdim arkasinda sagdim sut yoktu ama yinede sagdim beyine sinyal gitsin sut yetmiyor diye. Artacak inaniyorum
Bende aynen emzirdikten sonra sağıyorum hiç gelmiyor ama pes etmemek lazım hemen.

Kızlar bende bi halsizlik hapşırık ve inanılmaz boğaz ağrısı var sıpadan bana grip geçmiş olamaz demi? Düzelemedik bi bitmiyo ya

Kızlar bende bi halsizlik hapşırık ve inanılmaz boğaz ağrısı var sıpadan bana grip geçmiş olamaz demi? Düzelemedik bi bitmiyo ya
Insallah gecmistir canim. Ayni viruse daha hizli antikor uretir sutunle verirsin bebise. Bu arada bunu diyende bir doktor. Cunku ben dogum yaptigimda cok hastaydim. Ve doktor bana aynini demisti. Grip asisi gibi oldu senin bebise bu hastalik diye.

nemesis nemesis kahveci34 kahveci34 oturur pozisyon şuan için uygun değil. Zaten 4. 5.aydan sonra önce destekli sonra desteksiz oturtmaya başlanıyo. Hatta 15 er dk ile başlanıyor oturtmaya. Ben çok dikkat ediyorum. Bazen misafirler oturur pozisyonda tutunca nazikçe uyarıyorum henüz oturmuyor diye. Kemik gelişiminden dolayı 4.ayı uygun görüyor uzmanlar.

Aslında çocuğuna göre değişir. Benimki şuan hareket etmeye meyilli değil mesela. Oğlum kızım gibiyken dönüyordu 4 aylıkken eğimli yatırınca kendisi oturuyordu. Ben risk almak istemiyorum nolur nolmaz diye kendisinin oturmaya heves etmesini bekliyorum :)
Benim ki 4 donuyor ozellikle yatarken. Ve surekli kendini kaldirmaya calisiyor yattigi yerden. Yari beline kadar kalkip dusuyor 3 5 saniye sonra.

Benim ki 4 donuyor ozellikle yatarken. Ve surekli kendini kaldirmaya calisiyor yattigi yerden. Yari beline kadar kalkip dusuyor 3 5 saniye sonra.
Bizim doktor 3 ayi dolunca bacaklarını ac bacagina oturttur dedi oturma hevesli dedi hatta resimini koyayım kendi muane ederken oturttu obur ayda destekli oturmaya baslarız dedi bu konudada net bilgi yok ama ben oturtturuyorum yavas yavas 103 gunluguz(3 ay 13 gunluk) sende daniş dr istersen IMG-20180412-WA0005.webp IMG-20180412-WA0004.webp

Back
X