2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Maşallah onlara :) biz bir taneyle ancak zaman buluyoruz, seni düşünemiyorum. Biraz anlatsana fırsat olursa ikizde neler oluyor :)
çok güzel canım ikiz bebek sahibi olmak aynı anda emiyorlar birini kucağıma alsam öbürü hemen ağlıyor yüzüme bakıyor benide al diye iyiki olmuşlar diyorum belki hatırlarsın korunurken olmuşlardı :) ilk 2 ay gaz yüzünden biraz sıkıntılıydı ama şimdi oyun istiyorlar konuşma istiyorlar ne zaman sabah oldu ne zaman akşam oldu anlamıyorum bile tabi bide 3 buçuk yaşında oğlum olunca dolu dolu geçiyo bütün gün

Kızlar bebek arabasi anca alicaz biz siz neler aldınız paylasir misiniz travel dusunuyorum anakucagi yuksekte duranlardan ama bagajda yer çok kaplar mi

Kızlar bana cevapnwerr m6sınız lütfen ya. Bgun kalça ult gıttık bırı 69 bırı 70 dedi. Nırmal mı dedik sıkıntımyok dedi. Yavrmun karacıger enzımlerı yuksekmış anası gıbı tekrar cagırdılar. Hıc karnından ultrasonla bakıldı mı dedi bızde hayır dedık 30.05 te bakacakmış sizde bakılan oldj mu neden ıstedı kı şimdi ya. Devlet dr. Oldugu ıcın cok yoğundu cokta konusamadık

Gecmis olsun canm tek olunca hele iki cocuk olunca eminim cok zordur insallah herseyi ustesinden gelirsin
Canm ya bnm bebegimde uc aylik gece uykusunda hep mirildaniyo agliyi tepiniyo acaba bnde gotursemmi doktora ? Banada herkes ruya goruyo bebekler meleklerle oynuyo herseyi goruyo falan diyince fazla kurcalamamistim
Tatlim gece teroru bizde cok erken basladi. Aslinda 2 yas civari cikarmis. Su an goturmene gerek yok bence. Zaten bunun bir kabus ya da ruya olmadigi cok belli oluyor. Kriz seklinde geliyor uyanamiuor. Uyaninca hic bi sey hatirlamiyor. Simdi senin icin erken Cunku gaz kolik vb. Durumlardan dolayi olma ihtimali cookk yuksek

Denizimde 3kere gece teroru yasadim.ama sonradan farkettim ki benim stresli donemimde ona bi 2defa sesimi yuksellttigim zamanlardi.@poffi kardesini kiskanmasi gece terorune basli basina bi sebep zaten.tepkisini o sekilde koyuyo.sen ilgilenemesen bile babasinin ilgisiyle bu sureci atlatirsiniz canim.
Tatlim gece teroru yeni bir durum degil. Kardesi ile ilgili degil malesef. Oyle olsa dusunmezdim bile. Cok erken dönemde basladigi icin de antalya' ya nörolojiye gidecegiz. (150 km falan var) Allah hepimizin evlatlarina sağlık versin..

Kızlar bana cevapnwerr m6sınız lütfen ya. Bgun kalça ult gıttık bırı 69 bırı 70 dedi. Nırmal mı dedik sıkıntımyok dedi. Yavrmun karacıger enzımlerı yuksekmış anası gıbı tekrar cagırdılar. Hıc karnından ultrasonla bakıldı mı dedi bızde hayır dedık 30.05 te bakacakmış sizde bakılan oldj mu neden ıstedı kı şimdi ya. Devlet dr. Oldugu ıcın cok yoğundu cokta konusamadık
Biz cekindik reflu ve kaka problemi nedeniyle. Emzik kullaniyorsa yanina al boraz fazla agladi benm cadi

Cnm bizim istedi Dr karından ama kızım premature olduğundan istediler çünkü organ anomalileri olabiliyormus böbreğinin bı tanesinde genişleme görüldü iki hafta sonra üniversiteye götürdük genişleme yok dendi ben anlamadım sizin de karaciğer in boyuna falan bakacaktır heralde telaslanma bakılması ii Allah korusun bişey çıkmasın da

2 aylik kontrolde doktorumuz rutin olarak bakiyorum ben dedi ve genel ulturason istedi. Bi sorun cikmadi cok şükür.

Devlette mi bakıldı? Ben de bakılmasını istiyorum çünkü ne diye gitmem gerekiyor ?

Cnm bizim istedi Dr karından ama kızım premature olduğundan istediler çünkü organ anomalileri olabiliyormus böbreğinin bı tanesinde genişleme görüldü iki hafta sonra üniversiteye götürdük genişleme yok dendi ben anlamadım sizin de karaciğer in boyuna falan bakacaktır heralde telaslanma bakılması ii Allah korusun bişey çıkmasın da
Ins cıkmaz ya bendede susuz kalmıştım yukselmıştımacaba yavrumda mı susuz kalıyo

Valla bu bebeklerin günü gününü tutmuyor. Benimki de birkaç gündür memenin ucunu çekiyor acıtıyor doğal olarak. Ama bugün düzeldi. Belki efsun da düzeltir tekrardan.

Benden pek çıkmıyor zaten dolu olduğunda bile 40cc anca.

Bende evden çıkacsksam bi memeyi emzirirken diğerni aynı anda sağıyorum. Sonra onu da biberonla veriyorum içiyor ve bittiği an çığlığı basıyor. Tekrardan bi meme seansı daha yapıp çıkıyoruz. Benimki sadece aabahları bi yarım saat duruyor.

Benim bebede de yüzünde kızarıklıklar vardı hatta sivilcemsi olmuştu. Bende mustela stelatopia aldım, doğru yazmışımdır inşallah. Tavsiyeyle aldım geçti şıanda bişey kalmadı. Bir de sabahları bebeğin yüzünü de yıkadım bunun da baya etkisi olduğunu düşünüyorum. Ne zaman yıkamaya başladım o zaman iyileşti azaldı.
Benimkide mama bitince basiyo yaygarayi 90 cc ye çıkardı dr mamayı yine günde 2 kez dedi de tabi ben 5 kere flan veriyorum:) benim sağma fırsatım hiç olmuyo keske sagip atabilsem dolaba..bazen 1 saat emdiği oluyo sağacak süt bırakmiyo yada çok sık emiyo uyku olayı yavaş yavas oturuyo artik şükür gaz olayı da hafiften geçicek gibi...

Damla damla sızıntı şeklinde geliyor

Ah canım memede dursa keşke zaten çığlık çığlığa emiyordu.olumsuz düşünmek istemiyorum 3 hafta oldu babamı kaybedeli.o dönem azalma vardı sütüm bazen Sağdım bazen emdi ama vardı yani.şimdi böyle şak diye kesilir mi
Başın sağolsun canim Allah sabır versin nurlar içinde yatsın babacığın :cry:

Kızlar benim kız gün içinde 3-4 kez öksürüyor. Hasta görünmüyor ama anlamadım ki ateşi de yok. Doktor ateş takibi yap, devam ederse getir dedi.

Bizde de var o. Ben gazdan olduğunu farkettim. Gaz için kendini sıkarken yada ıkınırken oluyor.

Kızlar bebek arabasi anca alicaz biz siz neler aldınız paylasir misiniz travel dusunuyorum anakucagi yuksekte duranlardan ama bagajda yer çok kaplar mi

Casual cadillac trona aldım ben. Çok memnunum. Hangisini alırsan al baston olmadıktan sonra bagajı kaplıyor. Bunun tekerlekleri söküldüğünde yer kaplamıyor fazla onu çok beğendim. Şehir içinde sorun olmuyor ama tatile falan giderken bu haliyle bagaja koyarsak yanına değil valiz anca poşet koyarım :D bizim araba hatchback olduğundan bagaj çok büyük değil

Canım dün bildiğin ağladım 4 te uyudu sonra yine aralarda kalktı 1 saat durdu felan bende toplam 5 saat uyumamışımdır. Suan gözlerim kan çanağı gibi. Daha duşa gircem. Uyumak üzere. Ve şimdi uyursa 1 saat uyuyup 4 e kadar yine uyumucak daha fazla da uyanıl k tutamıyorum ne yapacağımı şaşırdım
Düzelecek canım emin ol biraz yorulacaksın ama oturacak düzeni..yavaş yavaş gece uykusunu uyumaya başlar o da artık..Ben bide uykuma düşkün bi insandim mafoldum inan ağlamak geliyodu hep uykusuzluktan hala aynı:) ağlayıp uyanınca mama saatinde uykuyu bölüp emzirmek yada mama yedirmek okadar zor geliyor ki hele emerken kafam düşüyor:)eşim mamasını yapip getiriyor sonra yatıp uyuyup kalıyor uyuyor diye sinir oluyorum:) esin gelince sende dinleneceksin emin ol herşeyi de yapacaksin :)

Düzelecek canım emin ol biraz yorulacaksın ama oturacak düzeni..yavaş yavaş gece uykusunu uyumaya başlar o da artık..Ben bide uykuma düşkün bi insandim mafoldum inan ağlamak geliyodu hep uykusuzluktan hala aynı:) ağlayıp uyanınca mama saatinde uykuyu bölüp emzirmek yada mama yedirmek okadar zor geliyor ki hele emerken kafam düşüyor:)eşim mamasını yapip getiriyor sonra yatıp uyuyup kalıyor uyuyor diye sinir oluyorum:) esin gelince sende dinleneceksin emin ol herşeyi de yapacaksin :)
İnşallah canım Allah bi taraftanda sabrını veriyo. Bende öyle aç kalabilirdim ama uykusuz kalamazdım. Eşimin geldiğine en çok bu yüzden seviniyorum. O 3 e kadar baksa kalan nöbeti ben tutarım

Back
X