2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İlk resimde oğlum tam 3 aylık. Sevmiyor böyle durmayı. Mutsuz güçsüz.
İkinci resimde tam 3,5 aylık. Gülücük saçıyor. Düz döndü. Gazını patır patır çıkartıyordu.
Her an değişebiliyor bebekler. 15 günde böyle değişmiş

Eklentiler

• 8CEF44D8-DDD4-4472-9EA7-D8AF2BB04B0E.webp
    8CEF44D8-DDD4-4472-9EA7-D8AF2BB04B0E.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 102
  • 5B11237C-8FBE-48A2-941D-15A3B3D61159.webp
    5B11237C-8FBE-48A2-941D-15A3B3D61159.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 106
Kızlar kımler çalışacak ya bı taraftam calışmak para ıazanmak ıstorum bi traftan bebeğime bakmak evımde olmak ıstyrm. Evde olsamda bı sure sonra sıklcam. 7 yldır Çlışıyordum kkocadan para ıstemek zor gelecek. Rapor paramda yatmadı.

Kızlar kımler çalışacak ya bı taraftam calışmak para ıazanmak ıstorum bi traftan bebeğime bakmak evımde olmak ıstyrm. Evde olsamda bı sure sonra sıklcam. 7 yldır Çlışıyordum kkocadan para ıstemek zor gelecek. Rapor paramda yatmadı.
10 gün sonra işbaşı yapmalıyım :(

İnşallah canım Allah bi taraftanda sabrını veriyo. Bende öyle aç kalabilirdim ama uykusuz kalamazdım. Eşimin geldiğine en çok bu yüzden seviniyorum. O 3 e kadar baksa kalan nöbeti ben tutarım
Çok rahatlayacaksın canım moralin de yerine gelecek emin ol eşinden sana kalmaz bile o cok özlemiştir çünkü oğlunu:)

İlk resimde oğlum tam 3 aylık. Sevmiyor böyle durmayı. Mutsuz güçsüz.
İkinci resimde tam 3,5 aylık. Gülücük saçıyor. Düz döndü. Gazını patır patır çıkartıyordu.
Her an değişebiliyor bebekler. 15 günde böyle değişmiş
Maşallah oğlusuna merve nasıl peki benim bebede çok hsreketli sma dönme filan yok henüz yatakta açı değiştiriyor sadece sırt üstü yatarken ve benim bebeğim hala çok küçük görünüyor hiç sevmelik bebek olamayacak gibi yenidoğan gibi yüzü filan gülmeleri ses çıkarmaları olmasa kırklı sanılır

Maşallah oğlusuna merve nasıl peki benim bebede çok hsreketli sma dönme filan yok henüz yatakta açı değiştiriyor sadece sırt üstü yatarken ve benim bebeğim hala çok küçük görünüyor hiç sevmelik bebek olamayacak gibi yenidoğan gibi yüzü filan gülmeleri ses çıkarmaları olmasa kırklı sanılır
Oğlum fena hareketliydi cnm. Emin ol hareketli çocuk çok zor. Merve henüz çok sakin. Ne kalkayım fiyor ne kıpırdayayım ne de uzanıp tutayım diyor. O sürekli bişiler inceleme derdinde. Bazen desenli kumaş asıyorum ona bakıyor

Düzelecek canım emin ol biraz yorulacaksın ama oturacak düzeni..yavaş yavaş gece uykusunu uyumaya başlar o da artık..Ben bide uykuma düşkün bi insandim mafoldum inan ağlamak geliyodu hep uykusuzluktan hala aynı:) ağlayıp uyanınca mama saatinde uykuyu bölüp emzirmek yada mama yedirmek okadar zor geliyor ki hele emerken kafam düşüyor:)eşim mamasını yapip getiriyor sonra yatıp uyuyup kalıyor uyuyor diye sinir oluyorum:) esin gelince sende dinleneceksin emin ol herşeyi de yapacaksin :)

10-12 saat uyurdum. Öyle seviyorum ki uykuyu. Dalıyorum bi saat sonra bölünüyor ya deli oluyorum :D şuan gözlerimi zor tutuyorum

Bugün zinco gaz damlası aldım kızlar. Verdim demin 2 dk geçmedi alttan gaz çıktı ama sanırım denk geldi :D şuan emerken havayı tekmeliyor çünkü :D bakalım gecemiz nasıl olacak. İşe yararsa firmaya teşekkür yazısı yazarım :)

Bugün zinco gaz damlası aldım kızlar. Verdim demin 2 dk geçmedi alttan gaz çıktı ama sanırım denk geldi :KK70: şuan emerken havayı tekmeliyor çünkü :KK70: bakalım gecemiz nasıl olacak. İşe yararsa firmaya teşekkür yazısı yazarım :)
Biz biogai ve zinco kullanıyoruz. İkisini bir kullanınca fayda etti birini bırakıyım başlıyoruz kıvranmaya

Ben calisacam 28 mayista rapor bitiyor ama birsz daha rapor almaya calisacagim. Enazindan 6 aya kadar bakmak istiyorum

5 gundur kaka yapmiyor oglum. Oncesinde gunde enaz iki kere yapiyordu. Doktor hosaf icmeyi yasakladi sanci yapiyormus falan diye ondan beri boyle oldu bir haftadir icmiyorum. Sizce iceyimmi?

Bi de erik yesem zarari olurmu bebege cok seviyorum erigi

5 gundur kaka yapmiyor oglum. Oncesinde gunde enaz iki kere yapiyordu. Doktor hosaf icmeyi yasakladi sanci yapiyormus falan diye ondan beri boyle oldu bir haftadir icmiyorum. Sizce iceyimmi?

Bebeğiniz kaç aylık? Çünkü benim oğlum bir aylıken günde üc dört defa kaka yapardı. İki aylık olduktan sonra üc dort günde bir yapmaya başladı. Doktora sorduğmda normal dedi anne sütüyle beslenen cocuklar hergün kaka yapmamalarını sorun değil, o yüzden endişlenmenize gerek yok

Kızlar doğru mu yapıyorum bi bakın:kahve: şimdi ben 150 cc süt sağdımbu bizi sabah 6 ya kadar idare eder. Sabah kalkınca emziririm 10 gibi de gögüslerim çok dolu olduğu için sağıyorum 270 cc felan çıkıyo. Sonra ben gün içinde emziriyorum grip olmamızdan ve genzine kaçmasından dolayı en fazla 4 dk emip emmem diye çıldırıyo bende hemen sağdığım sütü veriyorum. Dolapta hep bi süt oluyo yani emzirip sonra o sütü veriyorum. Sizce doğru mu yapıyorum vitamini felan ölmüyodur dimi sütün? Çok karışık yazdım gerçi ben bile okuyunca zor anladım :KK48:

Ayni durumdayim canim. 11 mayista dogum iznim bitiyor. Agustos sonuna kadar evden calisabilirain dediler ama bu durumda evden calismam bile imkansiz. Telefon-mail kesinlikle yetisemem. Ne yapicam bilmiyorum ama cok buyuk ihtimal birakicam isi. Cunku bu kadar kucuk hicbir bakiciya guvenip birakamam.

Elma erik kayisi incir ben surekli hosaf iciyorum. Bence faydali bisey hem gazi cikarmada hem kakada hem de sut yapiyor. Ilk defa yasaklayan doktor duydum.

Kanlı kakadan yatis verdiler bize acilden giriş yapmıştık akşam. Birkaç test falan yapıldı. Gastroenteroloji uzmanı görmesi lazım dedi. Ben de maalesef randevu alamıyorum çocuk doktoru yönlendirmeden dedim. Yatış yaptı bakacak uzman ne zaman bilmiyorum. Zorla uyuttum şimdi. İnşallah rahat uyur. Damar yolu açtılar. Antibiyotik verdiler oradan. Çok agladim akşamdan beri basım tuttu. :kızgın:

Kanlı kakadan yatis verdiler bize acilden giriş yapmıştık akşam. Birkaç test falan yapıldı. Gastroenteroloji uzmanı görmesi lazım dedi. Ben de maalesef randevu alamıyorum çocuk doktoru yönlendirmeden dedim. Yatış yaptı bakacak uzman ne zaman bilmiyorum. Zorla uyuttum şimdi. İnşallah rahat uyur. Damar yolu açtılar. Antibiyotik verdiler oradan. Çok agladim akşamdan beri basım tuttu. :kızgın:
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Back
X