2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar benim sipanin kollarinda daha dogrusu dirseklerinde kirmizi sert kabuk gibi seyler cikmis. Yeni goruyorum. Ne zamandir var bilmiyorum. Ama sadece 24 unde yikamamistim en son 23 bisanda yikadim o gunden sonra olmustur en fazla yoksa yikarken gorurdum. Ne olabilir fikriniz var mi. Yasli amca dirsegi gibi nasir tutmus sanki.

Kizlar benim sipanin kollarinda daha dogrusu dirseklerinde kirmizi sert kabuk gibi seyler cikmis. Yeni goruyorum. Ne zamandir var bilmiyorum. Ama sadece 24 unde yikamamistim en son 23 bisanda yikadim o gunden sonra olmustur en fazla yoksa yikarken gorurdum. Ne olabilir fikriniz var mi. Yasli amca dirsegi gibi nasir tutmus sanki.

Sanırım sizde atopik dermatit gurubuna dahil oldunuz. Genelde dirsek ve yanakta belli ediyor kendini.

Artık büyük aslında kendini bile çevirir kussada öksürür vs vs. Yani serbest bıraksan daha iyi dönme çalısmalarına başlamasi için aslında.
Şimdi yüz ustu yatırdım kafa yandı gittim yüz üstü çevirdim burun yastıkta uyuyor çevirmeye calistim yok yuzunu yatağa dayadı öyle uyuyor korkuyorum bende basında bekliyorum çevirse bi yana :)

Günaydın kizlarrrr her sabah ayni seyi yasiyoruz yaaa bebegim 5 saat oldu mama vereli ama simdi emmiyo uc kez mama yaptim herdefasinda kahkahlar atiyo guluyo emmiyo oynuyo sonrada parmaklarini colp colp emiyo ac samiyorum mama yapiyorum suratima bakiyo guluyo bu cocuk ya nasil doyurucam ki
Kuzum 3 saate bir acıkmazlar artık bence ondan yemiyordur

Kızlar günaydın ben hala yan yatma yastığının içine koyuyorum çocuğu koymasam mi ki yine gaz sorunumuz hazla birlikte ufak kusmalarkmiz devam ettiği için eşim gece kusarsa dedi aklim kalmasın diye onun içinde yatırıyorum hareketini kısıtlıyor muyum acaba bilemedim
Reflü yatağımız var onda da asagiya kayıyor her sabah yan yatma yastigi tutuyor bi nebze
Ben gece yatırıyorum hala yan yatış yastığında çünkü gazı çok oluyor gece sık emdiği için. Kusar diye korkuyorum. Ben çok takıntılıyım boğulma konusunda.Allah korusun çocuklarımızı.

Son düzenleme:
Umarım öyledir :110:

Amin inşallah canım :dua:
Geçmiş olsun inşallah korkulacak birşey değildir burada biçok kişide kakada kan çıkmıştı diye hatırlıyorum ki bir sorun olsa bile çözümü vardır harap etmeyin kendinizi daha çok hasta olacaklar iyileşecekler düşecekler kalkacaklar.

Ben gece yatırıyorum hala yan yatış yastığında çünkü gazı çok oluyor gece sık emdiği için. Kusar diye korkuyorum. Ben çok takıntılıyım boğulma konusunda.Allah korusun çocuklarımızı.
Benimde korkum gece kusarsa diye gaz sıkıntımız devam ediyor bayadir küsmüyordu sadece sabah yan tarafta ıslaklık görüyordum. bu hafta kusar oldu kesik kesik kucaktayken yatakta da kusar korkum ama içine sığmıyor ve sanki engelliyormuşum gibi geliyor hareketlerini

Boba 4g kullanan arkadaşlar yenidoğan aparatını yumruk değilde acınca bizimki yaygarayı basıyor hala yanlardan bacağı çıkmıyor çok tuhaf oluyor ben mi yapamadım ki siz nasıl kullanıyorsunuz 3 aylık olduk biz

Kanlı kakadan yatis verdiler bize acilden giriş yapmıştık akşam. Birkaç test falan yapıldı. Gastroenteroloji uzmanı görmesi lazım dedi. Ben de maalesef randevu alamıyorum çocuk doktoru yönlendirmeden dedim. Yatış yaptı bakacak uzman ne zaman bilmiyorum. Zorla uyuttum şimdi. İnşallah rahat uyur. Damar yolu açtılar. Antibiyotik verdiler oradan. Çok agladim akşamdan beri basım tuttu. :kızgın:
Cok geçmiş olsun canim, nasıl durumlar simdi

Ayni durumdayim canim. 11 mayista dogum iznim bitiyor. Agustos sonuna kadar evden calisabilirain dediler ama bu durumda evden calismam bile imkansiz. Telefon-mail kesinlikle yetisemem. Ne yapicam bilmiyorum ama cok buyuk ihtimal birakicam isi. Cunku bu kadar kucuk hicbir bakiciya guvenip birakamam.
Benmde 10 mayısta doğum gunumde işbaşı görnyuor. Aslında sana bı sans wermı.şler ne guzel.aynen bende bakıcya falan guvenemem. Benımde işyerımde lojman gıbı bır sansım war. Bı kat ustumde bebeğim durqcak bende arada cıkıp bakıcam. Yanında bırı lazm ıllakı

Kızlar bugün beni emmiyo aç biberonu veriyorum emiyo göğsümü veriyorum deli gibi ağlıyo feryat figan gözünde yaş. Ne yapabilirim akıl verin bide grip aç bırakıpta güçten düşsün de istemiyorum ama sütümü biberonla verirsem de korkuyorum artık hiç almıcak diye

Kızlar bugün beni emmiyo aç biberonu veriyorum emiyo göğsümü veriyorum deli gibi ağlıyo feryat figan gözünde yaş. Ne yapabilirim akıl verin bide grip aç bırakıpta güçten düşsün de istemiyorum ama sütümü biberonla verirsem de korkuyorum artık hiç almıcak diye
Kuzum sıcak duş al rahatla benxe sen çok besliyorsun aç diye artık 4:5 saat bile aç kalabilir biberonda kolayına geldiği için alıyordur açıklığından degil benxs saatli ver ilk memeni baktın olmuyor arkasına biberin
Sutunu sağdıcından akış az oluyor da ondan mi almiyor acaba bizimki genelde öyle yapar akış azalınca istemez memeyi
Eğer cidden sorun yasıyorsan Gazi hastanesi emzirme destek yerinden benim gibi destek al derim

Benim Doğum parası hala yatmamış 3 ay oldu işleme alan yok

Back
X