2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende kedime bakıp senin değerini bilememişim anneeeeğğğğğm diyorum :KK70: malak gibi uyurduk ikimizde yatardı yanıma ohhhh. Benle kalkardı. Sesi soluğu yok acıktım susadım çişim kakam yok :KK70:
Vallahi yaa öyle yazık hayvan bunalıma girdi gündüz bizim yatak odasında yatağın yorganin içine girip yatıyor havasiz isiksiz sesi çıkmayan havyan aglar gibi miyavlamaya başladı bizde öyle malak gibi uyurduk ayağımın dibinde yatardı ben kacta kalkarsam o zaman kalkardı yavrum :)

çok güzel canım ikiz bebek sahibi olmak aynı anda emiyorlar birini kucağıma alsam öbürü hemen ağlıyor yüzüme bakıyor benide al diye iyiki olmuşlar diyorum belki hatırlarsın korunurken olmuşlardı :) ilk 2 ay gaz yüzünden biraz sıkıntılıydı ama şimdi oyun istiyorlar konuşma istiyorlar ne zaman sabah oldu ne zaman akşam oldu anlamıyorum bile tabi bide 3 buçuk yaşında oğlum olunca dolu dolu geçiyo bütün gün

Emin'im çok güzeldir ama bir o kadar da zordur :) 3 minik afacanla başbaşayız gün yetmez valla :)

Kizlar bugun sonunda kacinilmaz sonunuasadik alerji doktoruna gittik. Resmi olarak besin alerjimiz var. Baya morlim bozuk canim sıkkın. Anne sutu icin diyet yapicam ve bir suru madde var. Beebgim icin her seyi yaparim saglikli olsunda gerisi benim yorulacagim is. Diyet yapan arkadaslarima sorucam bakalim napmislar. Bebegimin emme ve uyku problemini buna bagladi doktor. Sevmedigi ve alerjisi olan bir besin vucuduna girer girmez rahatsiz eder dedi. 4-6 ay arasi cok onemliymis meme reddi icin gece yada uyurken emzirirsin aklinda oldun dedi bende oyle yapiyorum zarn su an bile. Aglata aglata kan aldilar damarlari belli olmuyordu. Kaka tahlili verdik. Kusmasina da once idrar tahlili yaptirdi sonucuna gore reflu dicekmis belki idrar yolu emfeksiyonu olabilirmis. Bide kalca icin bacaklari tam yan acilmiyor dedi iki bez bagla dedi acilabilnesi icin. Artik onuda diger doktorun tavsiyesini beklicem Butun bu yorgunluk ve stresin yaninda bide akilli kocamla kavga ettik bu adamin isi gucu yok gercekten benimle ugrasiyo ya . Bana sariyo bide bu haldeyken. Oturdum agliyorum kizimi uyuttum oyle iste :KK43:(
Kan tahlilinde mi alerji çıktı canım. Ne alerjisi olduğu belli mi peki

Çoook geçmiş olsun canım. Eşinin derdi neymiş belki oda üzüntüden yapmıştır

Amaan bizimki iyi baba semdromunda herseyi o daha oyi dusunur daha iyi yapar kizi olunca benim anneligimi begenmiyor beyfendi :KK12:
Allah rahatlık versin kızlar dua edin iyi geceler
Cnm gecmis olsun şimdiden insallah kolay bir operasyon olur
Kan tahlilinde mi alerji çıktı canım. Ne alerjisi olduğu belli mi peki
Kan sonucu daha cikmadi cnm bugun yafa yarin ogrenicez sikayet ve gotuntuden teshis koydu. Zaten kan olunca resimlerden bskip dedi. Kanda ne cikicak bakalim

Amaan bizimki iyi baba semdromunda herseyi o daha oyi dusunur daha iyi yapar kizi olunca benim anneligimi begenmiyor beyfendi :KK12:

Cnm gecmis olsun şimdiden insallah kolay bir operasyon olur

Kan sonucu daha cikmadi cnm bugun yafa yarin ogrenicez sikayet ve gotuntuden teshis koydu. Zaten kan olunca resimlerden bskip dedi. Kanda ne cikicak bakalim
Canm bnm cok geçmiş olsun

Günaydın kızlar biz 6 saatlik bi yolculukla ananneye geldik. Bu sıralar düşünmüyorduk aslında ani bi kararla çıktık:) ilk 3 saati çok iyiydi son 3 saat fenaydık. Enes hiç durmadı çok zor bitirdik yolu. Bakalım dönüşte ne yapcaz

Back
X