2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yani iste canim onun ikisini ayiracak tecrubede olmali iyi doktorrr ole deyip bizede acaba dedirtiolar bu arada hafta da ayni bizim isimlerde ayni bende ege ismini dusunuorum :)
Ben nette cok okudum erkek dneilip kiz cikan kiz denilip erkek cikan cok yok ama birde bunlar eski ultrason cihazıyla falan da değil 2016 2017 yılında bile böyle hikayeler var tabi ben bizimki de öyle demiyorum da sonuçta cinsiyet 13 haftada netlesmiyor dedi dr

Kizlar sonunda evimdeyim .Biraz duygusala bagladik annem filan cok üzüldü ayrilirken. Esim cok sevindi ben ortaya karisik .
Eve bi girdim esim kocaman bir demet gül almis yatagin ustune koymus .Normalde neselenirim .Aldi beni bir ağlamak.

Cnm sade
birşey daha aklıma geldi göbek bağı düşmediği zamanda alttan çıtçıtlı body oluyr mu yoksa zıbın daha mı iş görüyor
cnm sadece göbek oyuntuku bez kullanmak önemli üstünü giysiriyorz normal açıkta kalmıyor ki göbeği giydiriyorz tabiki çııtta olur normalde olur

Merhaba kızlar kontrolümüz vardı bizimde bugün. Cinsiyetimiz netleşti kızımız olacak Allahın izniyle kasık ağrılarım vardı bebek büyüyordur diye düşünüyordum meğerse idrar yolu iltihabı varmış. Monurol diye tek kullanımlık bir ilaç verdi. Yatış pozisyonunu sordum uzun süre sırt üstü yatma artık sol yanına ağırlık ver dedi. Martın ilk haftasına da detaylı ultrason randevusu verdi inşallah onuda sıkıntısız atlatırız.

Ay kiyamam canim benim hormonlardannn hep bunlarrr :)

Kızlar sağ kasığımda cok ağrı var oleki belime ve sağ bacağımada vuruyo.hatta bacağım arada seğirir gibi oluo.sabahtan beri geçmedi yaşayan var mı böle bir sorun? Bende miyomda var doktor ağrıların olabilir demişti ama bilemedim korktum ole.

Magnezyum eksikligi olabilir aklima bu geldi ilk .Muz varsa muz ye 2 tane canim hafifletiyor benimkini.

Resmen annesini koruyup sana ağız vermemeye çalışıyor boşver hiccc takma kendini de boşa üzme ana kuzusu oluyorlar ilk çocuğunuz mu Allah sağlık versin kaynanan aramada da olur benim kaynanam iki kat üstümde iki gündür kapımı çalmadı bide laf edip hiç sesiniz çıkmıyor der üstüne bende sesim ciimiyorsa belki rahatsızımdir merak edip sen gelseydin!! önceden diyemezdim ama şimdi diyorum valla çünkü hep kendilerine bekliyorlar maalesef bizde insanız merak eden gelir veya arar sorar bu kadar basit

Kızlar bilenzvarsa bişe sorcam ümraniye civarı özelde bildiğiniz iyi perinatolog var mı acaba internetten biraz baktım ama bişe yazmıyor ikili üçlü test yapmadığım için iyice ayrıntıya inmesini istiyorum

Bende bilmiyorumki. Belki saklamak isteyen birileri çıkarda araştırmıştır dedim.

Magnezyum eksikligi olabilir aklima bu geldi ilk .Muz varsa muz ye 2 tane canim hafifletiyor benimkini.

Allah razı olsun canım cok saol yedim şimdi inşallah iyi gelir dunde doktor kontrolum vardı ama bole kasık ağrısı falan yoktu sormadım haliyle.bidahaki kontrolede cok var belki pztsi bidaha giderim geçmezse ama cok kotu bacağıma vuruyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…