2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz bekle gecmezse git muayene ucreti de vermezsin .Bu surecte maddiyat da cok onemli .

Canim Allah korusun kok hucre gerektiren hastaliklarda tedavi icin kullaniliormus

Ben ilk cocugumunkini saklattim 20 seneligine imkan varsa degerli bir hediye bilim her gecen gun ilerliyor insallah kimsenin ihtiyaci olmaz ama bir cesit saglik sigortasi gibi geliyor bana..artik bu isi sut disiylede yaptiklarini duydum ama arastirmak lazim

Kızlar kordon kanını saklatmak isteyen varmı bebeklerin?
Biz düşünüyorduk canım ama fiyatlar yüksek geldi biraz tüp bebek de olunca kararsız kaldık. Arkadaşım 2 yıl önce bir bankayla anlaştı o zaman 1600 dolar artı her sene 100 dolar kira istemişlerdi. En fazla 15yıla kadar saklanabiliyormuş ve doğum öncesi de gidip bazı testler yaptırman gerekiyor onlar doğum anında gelip alıyorlarmış kanı. Bire bir kordon bankalarıyla konuşmak lazım aslında.

Ben kızımda doğum yaptığımda Bı kağıt vardı ayak izini falan almışlardı onda altta bi not vardı kordon kanı alınmıştır diye hatta hemşire bısey unutmuş almaya gitti o arada hemen kagıdın fotoğrafını çektım eski tel hala duruyor sonra o kağıdı götürdü ama hiç sormadım bu ne dıye

birşey daha aklıma geldi göbek bağı düşmediği zamanda alttan çıtçıtlı body oluyr mu yoksa zıbın daha mı iş görüyor
Göbek bağının üstü pansumanlı oluyor canım rahatlıkla çıt çıtlı badi giydire bilirsin

Bende de 17.haftada erkeğe benziyor çıkıntı var dedi acaba o haftalarda klitoris hala çıkıntı gibi oluyor mu ?

Onceki tahminleri neydinyada bi tahmimde bulundumu gozun aydin canm buarada
13 haftalıkken gitmiştim en son bi tahminde bulunmamıştı bugün 17 haftalık olduk direk kız bebek ailene söyleyebilirsin dedi ultrason da 18 haftalik çıktı şükür herşey yolunda gidiyor

Eşimin şehit bir silah arkadaşının ismi . O yüzden benim için gurur olacak Aras ismini de beğeniyorum ama Türkçe karşılığı at kılı demek Tercih etmem sanırım
Oooo en guzelll gururrr canimmm ruhu sad olsun insallah tum sehitlerimizin Allah Türk askerini korusun insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…