2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İ
İnşallah benim doktorumda yanılmıştır demekki yanılmamak için bana 22 haftayı bekle sonra alışveriş yaparsın dedi bakalım hayırlısı olsun erkeğede alıştırdım kendimi ismi bile hazır

Biz de hazırladık ismi Ege ama hayırlısı tabi dr bana netleştir 16.haftadan sonra dedi

Biooil diye eczanede bişe varmış acaba önerirmisiniz ben şimdilik zeytinyağ ile başladımda o krami ne zaman sürmeliyiz bilginiz varmı
Ben bio oil kullanıyorum. Sabah lierac akşam bio oil başladım 1 haftadır. Geçen defada kullanmıştım çatlağım olmadı. Birde bella b kullanmıştım onu bulamadım henüz

Canim ama renkli dopplerde kordonu ayirt ediorlar mesela bana bi muanede kordon var dedi gordu yani usg kalitesi cok onemli bide yani o cikintiyi klitoris mi pipi mi die ayircak kadar tecrube gerekir ki bunu anlamalari lazim normalde ama iste

Nasıl yani yuvarlak sivri oluyor anlamadım çıkıntı yuvarlak gibiyse kız sivriyse erkek mi hiç anlamadım
Bana ultrasonda gösterirken öyle dedi. Bizimkilerin çıkıntısı sivriydi. Doktor kızların genital dudakları bu kadar sivri olmaz, yayvandır dedi. İkincideki kız umudum bitti ☺

salam nrcesen? cinsiyyetiniz deqiqlewmedi canim? mende dunen bildik qizimiz olur. ureyimde qiz vardi. qizimin dostu bacisi olsum. baciya baci gozeldi. gelen sefere oglan olsun inwallah.)))
Eleykum salam canım menim şükür salamatciliqdi sen necesen ? ooo tebrik eliyirem sağ salamat doğulsun inşallah men 2 uşaq istiyirem ona göre biri qizdi biri de oğlan olsun istiyerem ama veren Allahdır ne verse canla başla qebulumuzdu :) sen 4 dene uşaq istiyirdin deyesen :)

Ben bio oil kullanıyorum. Sabah lierac akşam bio oil başladım 1 haftadır. Geçen defada kullanmıştım çatlağım olmadı. Birde bella b kullanmıştım onu bulamadım henüz
Bende almayı düşünüyorum ama bi tanesini çankü yağ karışımı da yapıcam

Hayırlısı canım bakalım 22 hafta da cinsiyeti değişenler olacak mı aboo valla ortalık iyice karışır
Canım bana da kız dedi ama bende çok emin olamıyorum doktor iyi mi bilemiyorm acilde o yüzden kendi doktorumda onaylamalı bakalım kısmet

Benim şüphe etmemle ilgili değil canim dr un dediğini söylüyorum ben o dedi pipi e olabilir klitoriste diye
Yani iste canim onun ikisini ayiracak tecrubede olmali iyi doktorrr ole deyip bizede acaba dedirtiolar bu arada hafta da ayni bizim isimlerde ayni bende ege ismini dusunuorum :)

Kızlar bu hafta zahidedeki uzman verdi bu karışımı.Karısı hamileliğinde 30 kilo almış bu karışımla hiçbir çatlağı oluşmamış.belki işinize yarar dedim.ben bio oil almıştım onu kullanmaya başladım,şimdilik memnunum.Dokyoruma danıştım.piyasada işe yaramayan çok pahalı ürünler de var,tercih sizin ama onun yaptığını kakao yağı bile yapar dedi.nilginize

Eklentiler

• IMG_7345.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…