- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #20.141
O da doğru ama bi bey amca ile isim garip geliyor... onlarda eski isimlere dönerler belkiAma o kusakta abes gelmeyecek o isimler oyle düşün. Nasil ki su an Merveler ,Ozgeler yaslaniyorsa oyle bir sey
Çok şükür isim konusunda özgürüz henüz baskı yok tapacaklarını da sanmıyorum yaparlarsa bi ablam ve görümcem yapar onlarada söz düşmez bn onların cocuklarına karışmadım sonuçtaBenim
oglum olursa kp adi (maalesef) +Asaf/Musab
kizim olursa kv adi (maalesef) + Hüma
düşünüyorum
Ne güzel karışmıyor kimse keşke herkes böyle olsa bızde de karışan olmadı fıkır sorduk herkese ama formaliteden :) :) kp rahmetli oldu gecen sene eşim erkek olursa ikinci ismi babamın adı olsun mu dıyo eşimin hatrına olur dedım bakalım ne olacakÇok şükür isim konusunda özgürüz henüz baskı yok tapacaklarını da sanmıyorum yaparlarsa bi ablam ve görümcem yapar onlarada söz düşmez bn onların cocuklarına karışmadım sonuçta
Kp ve kv isimleri ne cnm merak ettimBenim
oglum olursa kp adi (maalesef) +Asaf/Musab
kizim olursa kv adi (maalesef) + Hüma
düşünüyorum
iyi gezmeler cnm,ürünleri ve fiyatlarını da paylaş:)İsimler çok güzel..
Ben biraz da 40li yaşları düşünüyorum :)
Çok yeni isim tercih etmem sanki sanırım.. emin deilim bugun ben ben deilim yola çıktım ikea ya yatk bakmaya gidiyorm
İsimler çok güzel..
Ben biraz da 40li yaşları düşünüyorum :)
Çok yeni isim tercih etmem sanki sanırım.. emin deilim bugun ben ben deilim yola çıktım ikea ya yatk bakmaya gidiyorm
Dm attimKp ve kv isimleri ne cnm merak ettim
Canım var ya o kadar çok gerginiz ki bu dönemlerde Allahtan eşin anlayışlıymış ben dün eşime annen beni bir kere aramadı annem gelip gidiyor hasta bide kadın o kadar yoldn memleketten gelip bana bakıyor kaynanamı çağırdım kışın orda evden çıkılmaz yazın gelirim gezeriz dedi ve 2 aydır aramadı düşük tehlikem var diye dedim hangi gelinini aramış ki dedi erkek bebeğe hamile olsam arardı heralde dedim kıyamet koparttı ben hüngür hüngür ağladım annem evde bide bağıra çağıra kavga ettik annem hamile o üzme dedikçe eski kadınlarda hamile oluyordu böyle mi yapıyorlardı hamilelik hastalık değil dedi üste çıktı annemle memlekete gidicem dedim tutuştu bide zaten 2 gündür kasık ağrım vardı sakinleştik ağrım geçmedi akşamına acile gittik magnezyum almam gerektiğini ve idrarda enfeksiyon olduğunu söyledi ilaç verdi. Sende doktora git mutlaka canım valla kendi kendimize birde bebeğimize yapıyoruz keşke sakin olabilsekkızlar budğn akşam biraz fazla üzüldüm sinir boşalöası yaşadım resmen.kv yurtdışında olmasına rağmen beni sinir etmeyi başardı.eşim gelimce sinir boşalması yaşadım.annesinin huyunu bilio boşver falan dedi sarıldı hiçkıra hıçkıra ağladım eşim sarılınca.elim ayağım boşandı bayılcaktım nerdeyse.eşim çok korktu miniğim aklıma geldi eşime su dedim hemenn içirdi sakinleştim besleme çekip..şimdi alt karın kısmında batma oluo 1 saniyelik ara ara oluo korktum bişi olmuşmudur.ama günahı onun boynuna bu güne kadar bi terbiyesizlik yapmadım iki canlı bi tane oğlu ve tek geliniyim.yazmıcam bida cevap vermicem.herkes suçunu bilsin.ben eşime saygımdan sevgimden susuyorum yoksa ağızının payunı vermsini ii bilirim
Hic takilma Pelinsu lar da nine olcaksa bu ulkede her isim normalO da doğru ama bi bey amca ile isim garip geliyor... onlarda eski isimlere dönerler belki
Nasıl yani yuvarlak sivri oluyor anlamadım çıkıntı yuvarlak gibiyse kız sivriyse erkek mi hiç anlamadımBen 16. Haftamda göründüm doktora. İki bebektede cinsel çıkıntı piramit tepesi gibi sivriydi. Ultrasonda taban ve sivri üç 2 cm kadar vardı. Doktorum çıkıntı kızlardada oluyor ama sivri uçlı olmuyor bunlar erkek dedi. Kızların dudakları yayvan oluyormuş. Yoksa çıkıntı hep var galiba.
Canım bize garip geliyo onların zamanında normal gelecek Ahmet Mehmet garip gelecek onların zamanındaO da doğru ama bi bey amca ile isim garip geliyor... onlarda eski isimlere dönerler belki
Enee ben 15 te gittim erkeğe benziyo dedi ama 22 haftayı beklicez dedi.belkide çıkıntıyı tam anlamak istedi zaten çok incelemedi nedense yani bacak arasına odaklanmadı hiç öle sanki kestirip attı gibi ayy bilemiyorum ya ümitlenmekte istemiyorum o çıkıntı belkide tamamen kapanmıştır belkide tamamen dikelmiştir herşeye hazırlıklıyım artık ..Ben 16. Haftamda göründüm doktora. İki bebektede cinsel çıkıntı piramit tepesi gibi sivriydi. Ultrasonda taban ve sivri üç 2 cm kadar vardı. Doktorum çıkıntı kızlardada oluyor ama sivri uçlı olmuyor bunlar erkek dedi. Kızların dudakları yayvan oluyormuş. Yoksa çıkıntı hep var galiba.
Bak nette bulduğum bi resim 17 haftaya kadar o çıkıntı hep var aslındaNasıl yani yuvarlak sivri oluyor anlamadım çıkıntı yuvarlak gibiyse kız sivriyse erkek mi hiç anlamadım
yani araba koltuğu muHanımlar Joker de taşıma koltugunda indirim var 460 tlden 99 tlye inmiş bende aldım bugün güzel sallanabiliyor
Evetyani araba koltuğu mu
ya o zaman analarını suçlayınca koruma altına alıolar.ama seninkide abartmış aman aşkkm aramasın boşver falan demesi lazım.bana noldu dedi böle böle dedim eşim boşver falan deyince ağladım.anası suçlu bide anası önce soruo sonrasa vırt zırt laf edio bu konuda tabiki bende değil suç.seninki baya abartmış.aranmazmı oda evladın sonuçta hey Allah ım düşman gibi bakıolar gelinlere ne acayipler ya.annenin yanında erkeklik yaptığını sanıodur sana bağırıp kızınca.Canım var ya o kadar çok gerginiz ki bu dönemlerde Allahtan eşin anlayışlıymış ben dün eşime annen beni bir kere aramadı annem gelip gidiyor hasta bide kadın o kadar yoldn memleketten gelip bana bakıyor kaynanamı çağırdım kışın orda evden çıkılmaz yazın gelirim gezeriz dedi ve 2 aydır aramadı düşük tehlikem var diye dedim hangi gelinini aramış ki dedi erkek bebeğe hamile olsam arardı heralde dedim kıyamet koparttı ben hüngür hüngür ağladım annem evde bide bağıra çağıra kavga ettik annem hamile o üzme dedikçe eski kadınlarda hamile oluyordu böyle mi yapıyorlardı hamilelik hastalık değil dedi üste çıktı annemle memlekete gidicem dedim tutuştu bide zaten 2 gündür kasık ağrım vardı sakinleştik ağrım geçmedi akşamına acile gittik magnezyum almam gerektiğini ve idrarda enfeksiyon olduğunu söyledi ilaç verdi. Sende doktora git mutlaka canım valla kendi kendimize birde bebeğimize yapıyoruz keşke sakin olabilsek
13.haftada bizim gördüğümüz çıkıntı belki buydu dr zaten öyle dedi cinsel organ oluşumunu tamamlamıyor bu haftada O yüzden yanılıyoruz diye çıkıntıyı gören hemen kesin erkek diyor ama o çıkıntı klitoris olup daha sonraki haftalarda küçülüyor ve erkek diyen dr kordonmus yanılmışız zirvaligi yapıyorlar tabi hepsi için değil de genelde erken haftalarda erkek diyenlerde yanılmalar oluyorBak nette bulduğum bi resim 17 haftaya kadar o çıkıntı hep var aslında
Tam da dediğin gibi oldu 1 haftadır eşimi tanıyamaz oldum annem geldi geleli. Annemde dedi sana öyle diyorsa sende annemi sen arama o da seni aramasın de boşver bu ne böyle kızıma vuramıyorsun eşyalara mı vuruyorsun korkutmaya mı çalışıyorsun dedi ne alakası var diyor hiç üzerinde alınmıyor böyle değildi değişti adam resmen bide diyor annem beni bile aramaz kimseyi aramaz sen ara deki şakayla niye beni aramıyorsun diye diyor ben arayıpta böyle demem dedim. Bugün bana işten yazıyor annem aradı sizi sordu işteyim diyince senide arayacağını söyledi yanlış anlama ben ara falan demedim ararsa. Aradı mı dedi. Aramadı dedim. Başı kalabalıktı benle de çok konuşamadı kaynamıştır arada diyor. Oğlunu nasıl arıyorsa beni aramaya mı zaman bulamıyor dimi.ya o zaman analarını suçlayınca koruma altına alıolar.ama seninkide abartmış aman aşkkm aramasın boşver falan demesi lazım.bana noldu dedi böle böle dedim eşim boşver falan deyince ağladım.anası suçlu bide anası önce soruo sonrasa vırt zırt laf edio bu konuda tabiki bende değil suç.seninki baya abartmış.aranmazmı oda evladın sonuçta hey Allah ım düşman gibi bakıolar gelinlere ne acayipler ya.annenin yanında erkeklik yaptığını sanıodur sana bağırıp kızınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?