2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hemen hemen hafta olarak birbirimize yakınız. 18 haftayken bebişlerimiz bizi duyar heralde. Ne tür müzikler dinliyorsunuz? Yada hikaye mi okuyorsunuz sadece konuşuyormusunuz?
Ablam hamileyken hep fransızca şarkılar ve klasik müzik dinlerdi, şimdi yeğenim fransızca şarkıları çok seviyor ve keman çalıyor. Bebekkende fransızca şarkı acardı ablam hemen uyurdu.

Ahhh canim ben oglusumdaa tranquila dinledimm dogdugunda onu anca o sarki sakinlestieiodu o sarkida nasil sakinlesio anlamiorum ama aşi na oluolar demekki bundaaa

Ömrü uzun sağlığı bol olsun yavrularımızın . Adıyla yaşasın minik kuzu Anne babası olarak bize de o ismin onurunu yaşayacak yavrularımızı da nasip edene şükür

Çok güzele benziyor anne oğul gezmeleriniz bol olsun.

Ayy inşallah canım, doğum zamanları gelse de bi an önce, gezsek yavruşlarımızla :) kuzumla yaz gezmelerimizi, tatillerimizi düşünerek açık renk tenteli aldım güneş çekmesin diye :) sağlıkla gelsin inşallah hepsi :)

Çok sağol canım bilgiler için. Faydalı oldu gerçekten. Peki bebek arabası için ne dersin? Bende ana kucağı var kuzenim verdi. O yüzden travel sistem istemiyorum. Doğumdan itibaren kullanılan baston pusetlerden düşünüyorum. Pierre cardin bolton modelini beğendim çift yönlü kullanımı da var. ama 9 kilo. Çok mu ağır acaba taşıyamaz mıyım diye tedirginim??

Bende piere cardin aldım ama memnun kalmadım, tekerlekleri sürüşü çok zor, ağır birde,tek çocukla bşr yere giderken kapat bagaja koy çıkart merdiven çıkar kolum kopuyordu, 1 yaşında hafif baston aldım tüm yazı otelde çarşıda hemen aç kullan, otobüse bile bindim ,ama ikincide bastonlarında yatak olanları var,ondan alcam mutlaka.ne pratikse anneye o güzel rahat

Güle güle kullanın canım çok güzelmiş. Bizim arabamız var ama yinede tek parça birşey düşünüyorum.

Ama evlenmeden önce kızımdan seni ayırmıyorum ha o ha sen diyerek kandırmayı bilirler aradı bu akşam diyor anneme ne alalım ne lazım bebeğe üzerimize ne düşüyor diyor anneminde torunu seninde ki annemin ilk torunu sürkeli bişeyler alıyor yapmak için çabalıyor abilerime sen künye yap sen beşik al diye görev veriyor kaynanamın 18.ci torunu olacak anneme soruyor ne yapmamız lazım diye bana da hastane çıkışı alıcam diyor almayın abim aldı bende alıcam zaten hemen büyüyorlar diğerlerini de annem aldı dedim kendi maaşı var annemin yok demiyor altın alim diye eşime dedim sen söyledin bugün aradı heralde diye yok demedim hissetti heralde diyor bide. Annen ne alim diye soruyor bana bi kolye bide torununa yarım yapsın dedim güldü yapmıycağını biliyorum ama sırf laf attım. İnsan torununa sadece hastane çıkışı mı yapar ilk çocuğum canım ilkini kaybettim kalbi durdu bu ikinci kanamalıydı şimdi şükür iyi ama tiksiniyorum soğan kokusu falan yemek yapamıyorum diye annem geldi. El kızısın sende işte niye gelsin sorsun kaynanan seni şu an çünkü senden beklentisi yok bi kase çorba yapıp getirmenin sevabını bilmiyorlar işte

Chicco little way i çok duydum ama Doğumdan sonra kullanacağım için çift yönlü istiyorum ben o yüzden onu eledim. Ben de dediğin gibi tam yatış pozisyonu olan ve oturma konumuna getirilen arabalardan bakıyorum canım. Kalite ve kullanım şartları konusunda hoşuma gitti Pierre cardin Boston modeli ama ağırlık beni korkutuyor işte. Gidip mağazada görüp denemem gerek sanırım. Beneto,kraft,baby2go baktığım modeller arasında. Var mı duyduğun tavsiye ederim dediğin peki?

14. haftada kizsa eğer şeklini alıyor 17.haftada erkek dediyse erkektir
Kesin demedi diye içim rahat değil canım "ben erkeğe benzettim bir çıkıntı var gibi bir dahaki gelişinde netleşir" dedi, hayırlısı bakalım ay sonunu heyecanla bekliyorum :)

Şimdilik sadece konuşuyorum canım ama ilerki zamanlarda çok fazla tekmelediginde ninni ve ya sakin bir şarkı söylemeyi düşünüyorum ilk bebeğimde öyle yapmıştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…