2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sen daha dur ben sessiz ama emin adımlarla seni geçerim , ikiz olduğu için başı çekeceğime eminim, şimdi 3 kilo ile başladım ama inşallah 30 kilo ile bitirmem diyorum.
Ay ikizmi maşallah ne güzel cinsiyetleri belli oldumu

12. haftada belli oldu canım ikiside erkek, herkes gözümü korkutmaya başladı zaten evde 3 erkekle kafayı yersin diye
Yoo o hiç belli olmaz uslu erkek bebeklerde var mutlaka biri uslu biri yaramaz oluyor :) bol bol dinlen canım doğumdan sonra için enerji depola :) dogumda erken olur derler İkizlerde 36-37 de. sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah benimkide erkek kizlarimdan sonra çok farklı hissediyorum bi erkek cocugumun olması çok farklı geliyor :)

Son düzenleme:
gunaydin kizlar yarin 19+2 ayrintili ultrason var ay cok heycan yaptm insallah iyi gecer. kv burda oda girecek buyuk ihtimalle heves ediyorda yahu cok konusuyor orda dr un dikkatini dagitr bi laf duyariz die de korkuorum :)napsam bilemedkm
Merhaba uzun uzun göreceksin bebeğini ne güzel Bende martta gireceğim ayrıntılıya ama randevu alırken radyolog uyardı. Annenin yanında tek kişi alıyoruz ve çocuk giremiyor diye. Bir sor önceden sıkıntı olmasın.

Evet doktorum da ilk hedefimiz 36 diyor ve sürekli rahim ağzını kontrol ediyor, çok şükür bir sorun yok ama ikiz gebelik hep riskli deniyor bende biraz temkinli hareket ediyorum, hiç iş yapmıyorum genelde dinleniyorum.

2,5 kilo almışım ben de dr o bile cok dedi
Yaa o bile çok dediyse biraz bende dikkat etmeliyim desene, ama özellikle fazla yemiyorum sanki her zamanki gibi yiyorum ama yediklerim kilo oluyor gibi geldi bana, tabi ki hareketsizlik de bir etken.

benim ikinci oğluşum 36+4 te doğdu.. erken gelmeyi tercih etti çok şükür bır sıkıntı yaşamadık hiç... çokta güzel büyüdü, çok akıllı ama yaramaz işte... abimiz ne kadar efendi sessiz sakinse küçüğümde bir o kadar enerjik yerinde duramaz...

Bende 36 ve 35 te doğum yaptım diğerlerini enfeksiyon çıkıyor ve suyum anlamadan bitiyor büyük kızım yoğun bakımda kalmadı ama küçüğüm 3 gün yogunbakimda kaldı enfeksiyon almıştır diye tedbir amaçlı şimdi her ay idrar tahlili yapıcak doktorum inşallah bu sefer öyle olmaz

Teşekkür ederim canım bu arada ben hamile kaldığımdan beri 3 kilo almışım, sizler kaç kilo aldınız? Ya da aldınız mı?
Tam 8 kilo almşm 48le hamile kaldım 56 yı geçmişim doktrm çok hızlı gidyrsn zatıf olduğun için sorun olmaz ama yine de bu çok fazla dedi..

Tam 8 kilo almşm 48le hamile kaldım 56 yı geçmişim doktrm çok hızlı gidyrsn zatıf olduğun için sorun olmaz ama yine de bu çok fazla dedi..
Ben de 47 ile başladım ama ilk 3 ay yogun bulantı ve kusma dan 3 kilo verdim simdi onları geri aldım,benim de öyle olacak gibi ama bence toplamda 10 kg bile iyi

Kızlar inşş çok kilo almayız 10-14 kg arası normalmiş fazlası size zarar bence. Çevreme bakıyorum az kilo alan bütün arkadaşlarım normal doğum yaptı ve çok kolay yaptı hatta en zayıfı 2,5 saatte doğurdu maşallah darısı başımıza. Sanırım bende hamilelik boyunca yatıcam riskimden dolayı çok korkuyorum almaktan herkes yüz olursun diyo şuan 65 im hiç almadım boyda 65 idealim ama bakalım 72 geçmek istemiyorum

Doktorun tartmiyormu :) ben kilolu hamile kaldım hiç bulantım olmadi kusmadim ama 1 kişilik porsiyon yiyemiyordum fazla yiyince rahatsız oluyordum 1 kilo almisim inşallah çok almam sadece top gibi Karnım var :)
Yok doktorumda tartmior canim yaa bende tartilmiorum almadim sanki kilo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…