2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de bu zamana kadar 1,5kilo almışım. 18+6 olduk bu gün. Kilo almamayla bebek beslenmesi arasında ilişki yok demi? Bebeğim beslenemiyor diye korkuyorum bazen yaa??
Bence alaka yok bende daha hiç kilo almadım bulantı kusma yüzünden. İlk hamileliğimde de 9 kilo almıştım. 3.650 doğdu kızım.
 
mantikli simdi esimde isteyecek annedide en iyisi kendilrri terch yapsin kura çekelim :)))) Ay evet ya renkli yokmus ama bakalm nasil bakcaklar buna sukur
 
Çok heyecanli :) bebeğinizi daha net gorursunuz çok keyifli :) yok önceden tembih edin uzman doktor tek tek incelediği için sessizlik lazım yoksa azari işitir :)
evet gercekden cok heycanli aslinda erkrm gbi vakit biraz 19+2olmasi ama herseyi olusmustr die dusunuorum o sekilde arastrdm netten
 
Kızlar sizce bu beşik nasıl. Mdf 60*120 cm
Sallanabilme ve sabitleme özelliği var. 0-4 yaş arası yazıyor. E bebekte 300 tl.
 

Eklentiler

  • mAGS-123BK_1.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 96
Selam kızlar uzun zamandır giremiyorum ikili testim de down sendromu riski yüksek çıkmıştı hatırlayan vardır belki bugün ayrıntılı bakıldı yavrum çok sağlıklı çok şükür oğluma bir kız kardeş geliyor Allahım herkesin evladına sağlık versin kimseyi evladıyla sınamasın
 

Eklentiler

  • IMG_20180206_140444_988.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 94
Kızlar sizce bu beşik nasıl. Mdf 60*120 cm
Sallanabilme ve sabitleme özelliği var. 0-4 yaş arası yazıyor. E bebekte 300 tl.
Bence 4 yaşında çocuk 60 cmlik yatağa sığmaz canım. Uzun süreli düşünüyorsan eni daha geniş olmalı. Ama fiyatı uygunmus
 
Bence 4 yaşında çocuk 60 cmlik yatağa sığmaz canım. Uzun süreli düşünüyorsan eni daha geniş olmalı. Ama fiyatı uygunmus
Aslında illa 4 yaşına kadar kullanması şart değil. Dolab alıp çocuk odasına koyucam ama beşik ilk zamanlar benimle yatak odasında kalsın istiyorum. Gidip gelme olmasın diye. Ya park yatak alıcam yada böyle bişey. Sanki park yataklar da çok şık değil.
 
gözünaydın canım... ne mutlu size... prensese de
 
Arkadaşlar siz üçlü dörtlü testleri yaptıracak mısınız? Benim doktorum 2li den başka yapmıyor sonuç iyi ise. Ben de mantıklı buldum. Sizin doktorlarınız ne düşünüyor bu konuda ?
 
Kızlar e bebekte,joker baby de ve babymall da şubat ayı indirimi var. Bakmak isterseniz aklınızda olsun.
 
valla bu durumun hakkını veriyorum, bulantılı geçen ayların hıncını böyle çıkarıyorum.
ya veriliyor ye gitsin kac kere hamile kalacağız :) ben 58 ile başladım 78 ile doğuma gittim 72 ile hastaneden cıktım 20 günlüktü süt verdiğim için 66 ya düştüm 40 ından sonra 64 3 ay sonu 60 ı gördüm endişelenecek bi sey yok yani :)
 
95 kilo ile hamile kaldım şuan 99 kiloyum. Şuana kadar her şey güzel gidiyor. doğuma kadar 105 bulurum diye tahmin ediyorum. normal doğum yapmak istiyorum. Hamileyken 100 geçince sezeryana mı yönlendiriyorlar?
 
Kizlar bizim yatagin yanina benimde bu besik cok hosuma gtti kullanisli olurmu acaba kac yasina kadsr kullanir bilemedim.
 

Eklentiler

  • Screenshot_20180129-194904.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 92
Sonucunun iyi çıkmasına cok sevindim cnm gözün aydın hayırlı olsun..kesin kız deilmi yani
doktor sadece senin kızın olacak dedi. Pek söylemek istemedikleri için kesin mi diye soramadım. sırada benden önce olan kadın çocuğun cinsiyetini henüz öğrenemedim bakabilirmisiniz dedi doktor birşey demeden sekreterleri atladı doktora öyle şeyler sormayın diye bende detaylı ultrasondan önceki normal ultrason odasındaki doktora sormuştum denk gelirse söylüyorum denk gelmezse söylemem demişti. detaylı ultrason odasındaki sekreterler soru sormayın diye çıkışınca doktor incelik gösterip diğer kadınada banada kızımızın olacağını söyledi.
 
ben bugün sağlık ocağına gittim. tetanoz aşılarıma erkenbaşladığım için 1 sene sonra yapıcaz önceki yapılanlar seni ve bebeğini korur dedi. beslenmeme dikkat edip etmediği sordu.sola yatmam gerektiğini.çalıştığım için eve gittiğimde dinlenmemi ayakları hafif yukarıda olacak şekilde uzatmamı söyledi. hangi vitaminleri kullandığımı sordu. tansiyonuma bakıp d vitamini verdi. bir dahaki gittiğimde emzirmeyle ilgili bilgi vericem dedi. bol su içmemi söyledi.yapılan kan testlerime tarama testlerine baktı. aile hekimi ile değilde ebe hemşire ile konusuyorsun yazının başına yazmamışım. başka türlü muayene eden varmıdır bilmiyorum benimki böyleydi.
 
Kizlar bizim yatagin yanina benimde bu besik cok hosuma gtti kullanisli olurmu acaba kac yasina kadsr kullanir bilemedim.
Canım bunun çok benzeri var bende ilk 6 ay kullanmak için oğluma almıştım kullanmasına kullandım ama çok rahat değil. Çocuk uyuduktan sonra içine koymak çok sorun birde benim yatak hizamdan yüksek olduğu için ilk aylar bebeği net göremiyordum çok sıkıntıydı benim için
 
Nasil bir yer orasi ya annenin en dogal hakkı cinsiyet tahmini istemek .Tamam degisebilir ama insan ihtimal de olsa merak ediyor .Benim dr um 16 dan once asla söylemem demisti ben de 12 de guzellikle sordum .Hocam cok heyecanliyiz lutfen tecrubelerinize dayanarak yorum yapın. Zaten ilk bebegimiz her sekilde kabulumuz dedim .O da %50 erkek dedi .Yanılma ihtimalini hesaba katarak .Ama eminim %50 degil de % 70Filan dogru bilmistir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…